Gå til innhold

VonOs

Medlemmer
  • Innlegg

    234
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av VonOs

  1. Hei,

    Mai 2011 kjøpte jeg en ny Audi hos Møller. Etter kort tid merket jeg en høy "knatrende" lyd fra venstre hjul. Bilen ble levert til verksted som byttet noen deler, og mente at problemet skulle være løst. Få dager senere er lydene tilbake, og bilen blir på nytt levert. Historien gjentar seg, og bilen har nå vært inne til 8 reparasjoner for samme feil, uten at de klarer å løse det. De erkjenner at lyden er der, men klarer ikke finne ut hva feilen er, ei heller løse det. Siste beskjed jeg fikk fra verkstedet var at jeg får bare kjøre rundt sånn til det eventuelt blir verre.. Kan ikke si jeg er spesielt fornøyd med situasjonen.

    Hva har man rett på å slike saker? Jeg føler jeg har gitt de nok sjanser til å rette feilen. Er omlevering, eventuelt heving av kjøp eller prisreduksjon alternativer?

    På forhånd tusen takk for hjelp!

  2. Hei,

    Finnes det noen applikasjon, eller annen måte å komme til sine Dnb Bedriftskonti via mobil(iphone)? Det er slitsomt og tidkrevende å måtte logge inn via standard nettleser hver gang man har behov for en innlog...

     

    De fleste banker har jo "mobilbanker", men dette ser kun ut til å gjelde privatmarked.

     

    Hører fra dere!

     

    Beste hilsen

    V.O

  3. Hei!

    Jeg hadde samme problem som deg for et år siden. Etter å ha gått 12 måneder laserbehandling hos et sted som heter International Hair studio ble håret mye tykkere. Spesielt ved vikene og bak ved "månen". Det koster litt, men er absolutt verdt pengene. Man drar dit et par ganger i uka, også trapper man ned behabdlingene etter hvert. De tar bilder før man begynner behabndlingen og underveis for å dokumentere og følge prosessen.

    Så om du har litt cash og føler at problemet ditt er stort burde du kontakte de. Tror ikke det koster noe å dra dit for å gjøre en hårsjekk/konsultasjon heller.

  4. Glemte å nevne at jeg også studerer og får utbetalt studielån på ca 6000 i mnd. I tillegg får jeg rundt 8-10 000 i mnd av foreldre. Regner banken dette som "inntekt" også? Har spart i BSU ja:)

    Er bosatt i Oslo, og vil også kjøpe leilighet her.

  5. Pr. i dag leier jeg en leilighet for 9 000 i måneden. Jeg synes dette er i overkant mye å betale for å bo et sted jeg selv aldri kommer til å eie. Jeg vurderer derfor å kjøpe en leilighet selv.

    Jeg har utbetalt ca 15000 i måneden etter skatt, og har spart opp omkring 250 000 selv. Hvor mye er det mulig for meg å låne? Har sett på diverse kalkulatorer osv. på nett, men de forteller jo ikke hvor mye jeg virkelig får i lån. De leilighetene jeg har tittet på ligger på omkring 1,8 mill.

     

    Mvh

  6. Hei!

    har et lite irriterende problem på min g900.

    mottatte meldinger vises som mottatt med et annet klokkeslett en hva klokken på mobildisplayet viser. Klokken er stilt, og viser rett tid.

    Noen forslag til hvordan jeg løser dette?

     

    På forhånd; takk!

    Mvh

  7. Hei, alle sammen!

     

    Har et aldri så lite problem her.

    Har tatt ut harddisken fra en gammel laptop jeg har, og satt den inn i et eksternt kabinett. Når jeg kobler denne til en annen pc, så er harddisken synlig, jeg får bladd rundt i mapper på den osv. MEN jeg får ikke åpnet selve filene som ligger der. Står at jeg mangler rettigheter. Hvordan får jeg ordnet dette? Det er ikke mulig å sette harddisken over i den gamle laptopen for å gjøre noe der, da den er i stykker.

     

    på forhånd, takk!

    Mvh

  8. Jeg har i løpet av sommeren gått ned fra 90 til 74 kilo, altså 16 kilo. Jeg er 180 cm høy.

    Er fornøyd med vektnedgangen, men kan tenke meg å gå ned til 70 kilo. Har fremdeles litt brystfett og "dansehåndtak"

    Hva kan jeg gjøre for å få vekk disse siste "trege" kiloene? Jeg spiser sunt, og trener ofte.

  9. Jeg er ikke ute etter et program som kan låse enkelte meldinger, men låse f.eks hele innboks, sendte meldinger osv.

    Jeg hadde denne funksjonen på en samsung jeg hadde en gang i tiden, og må si at denne lille finessen savnes. Det var dog det eneste positive med telefonen(Aldri samsung igjen :ermm: )

×
×
  • Opprett ny...