Gå til innhold

Jan A M

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jan A M

  1. Ja ja, selgeren på Expert påstod at jeg som kunde ikke lenger hadde noen rettigheter, siden den moddellen jeg hadde ikke blir produsert lenger. Dette stod i loven mente han.

     

     

    Fikk prata med en annen ansatt som sendte en mail til sony for å høre om det er mulig å få tilbake den maskina jeg leverte inn. Så da gjenstår det å se hva som skjer.

     

     

    Men jeg tror ikke på at kunden plutselig sitter uten noe rettigheter her altså, er det noen her som vet noe om dette?

  2. Hei.

     

    Jeg leverte inn min 60GB PS3 til service (for tredje gang :nei: ) men fikk en 40GB maskin tilbake. Har jeg ikke lenger krav på å få en tilsvarende maskin som den jeg leverte inn?

     

    Maskinen ble kjøpt 14.08.2007 og ble levert inn siste gang 07.08.2009 om dette har noen betydning.

     

    Ingen vits i å komme med spekulasjoner her nå, jeg vil vite om de har rett til å "bare" gi meg en 40GB istedet for en 60GB?

     

     

    Om noen lurer så ble maskinene levert inn pga. defekt blu-ray drev de to første gangene, mens nå var det overoppheting (defekt vifte?) som var problemet. Maskinen står, og har altid stått fritt på toppen av et tvbord.

     

     

    Edit: endret fra 40 til 80 GB

  3. OK jeg la merke til noe PISS!

     

    Jeg ser at spillet koster 250, men PLUTSELIG så må man kjøpe episoder også, til 75kr stykk! og det er jo 20 episoder eller noe, WTF er dette?! Må jeg kjøpe deler av spillet?

     

    Kjøper du hele spillet til 250 kroner får du med alle 12(!) episodene, det er ikke noe mer enn det. Men det tar litt tid å laste ned alt da, tror det tok en 6-7 timer elns... :p

     

    Btw: Det koster ikke 75kr pr. episode heller, det er pr. kapittel som inneholder 3 episoder hver.

  4. Det er overhode ingen problem å spille høyt nei. ;)

     

    Det er dugelig med bass ja, det skulle bare mangle. Om du beholder den "herlige" lyden som du er vandt til med ditt tidligere oppsett, vet jeg ikke. Men forsterkeren er iallefall kraftig nok til å utnytte høytalerene skikkelig. Kan jo slevfølgelig hende at det er enda mere og hente med en enda kraftigere forsterker, men jeg har mine tvil, det er jo begrenset hvor mye høytaler man får for 4000kroner.

     

    Jeg har klart å ta sikringen på høytalerene uten å høre noe forvrengning (måtte finne ut ca hvor grensa går) og må bare si, hvis du skal bruke dette hjemme i et normalt rom, og det ikke spiller høyt nok med den forsterkeren, bør du tenke på å skaffe enda heftigere høytalere. ...og da må du kanskje opp på en enda kraftigere forsterker igjen og. :p

     

     

    Du får ikke lånt en slik CV-forsterker fra hifiklubben da? Så kan du finne ut selv om du blir fornøyd. :yes:

  5. Var hos kompisen min istad og spilte litt PES08. Før jeg dro satt han inn GTA IV, han fikk spilt i ca 15 min og da låste spillet seg. Han slo av konsollen og slo den på igjen. Denne gangen klarte ikke PS3'en hans å leste GTA IV disken. Vi prøvde PES8 siden vi nettopp hadde spilt det, men neida, konsollen ville ikke lese den heller eller de andre spillene hans. Vi prøvde t.o.m ps2 spill og dvd filmer, men ps3'en klarte ikke å lese noen av dem. Kompisen min er jævla forbanna nå! Hva skjer Rockstar!?!?! Tar nesten ikke sjansen å spille GTA IV på min konsoll pga dette...

     

    At blu-ray drevet slutter å fungere på enkelte ps3 maskiner er jo ett problem som begynner å bli meget godt kjent nå, og som har eksistert lenge før gta4 kom. Tror nok det bare var tilfeldig at han spilte gta når dette skjedde.

  6. Ikke meningen og ødelegge gleden her men jeg tror nå i hvertfall at spillet ikke kommer før til høsten 2008. Er det ikke vanlig at populære spill blir utsatt for at produsentene skal jobbe mer med de?

     

    Gta4 har jo allerede vært utsatt snart ett halv år nå da...

     

    Personlig tipper jeg på januar/februar.

  7. Kan jo ta en liten oppdatering her:

     

    Prøvde med systemgjenoppretting, uten at det løste problemet...

     

    Jeg leverte inn inn maskina igjen. Expert har vist ringt til både Nordisk Film og EA games (mulig Sony og, husker ikke helt) og ingen var kjent med problemet, eller hadde noen som helst forklaring. :dontgetit:

     

    Så den blir sendt tilbake til Nordisk Film igjen, sammen med spillet. Hva som skjer videre eller hvor lang tid det tar denne gangen gjenstår å se...

  8. Jeg foreslår at du prøver å slette alle NFS-data som eventuelt ligger på maskina di og prøver igjen. Slett demoen, og NFS under "Spille datatjenester" og "Lagret datatjeneste". Prøv deretter å starte spillet på nytt.

     

    Hjelper det?

     

    Ok, la meg oppsummere min ps3 historikk: Da jeg først kjøpte ps3, fikk jeg ikke Resistance til å starte, var på expert å bytta det tre (3) ganger, før jeg tilfeldig vis fant ut at foreldrekontrollen, som var satt som standard, var for lav til å kunne kjøre spillet. Dette stod det ingen ting om noen plass, som jeg kunne finne i alle fall, og de på expert kunne heller ikke hjelpe til med slik informasjon.

     

    Ps3 fungerer normalt etter det, helt til den slutter å lese plater. Ps3 blir levert inn og det tar ca. en måned før jeg får "ny", en som tydelig er reparert, da den faktisk har en bitteliten bulk i front, som min absolutt ikke hadde.

     

    Så kommer altså denne need for speed demoen, som jeg da aldri får til å virke. Jeg hørte snakk om at det var flere som ikke kunne kjøre demoen, uten at jeg fant mye info om akurat det selv. Så etter å ha prøvd to ganger å laste ned og instalere den, uten hell, ga jeg opp. Og nå er det nøyaktig det samme problemet med spillet jeg har kjøpt.

     

    Ettersom det tydeligvis kun gjelder need for speed, skjønner jeg virkelig ikke hvor problemet ligger. Jeg har sjekket flere ganger, og alt av parental kontrol er avslått, jeg finner ingen innstillinger som på logiskt vis skulle hindre dette spillet (som har 3års aldersgrense) fra å starte. Det ligger heller ingen data igjen fra demoen som jeg kan finne.

     

    De på expert har jo ikke peiling på slike problemstillinger heller, og det hjelper neppe med nytt spill. Men jeg må jo ned på butikken igjen da, hvis ingen har noe fornuftig svar på dette.

     

     

    Maks fortvilet. :(

  9. viss spillet ikkje virker så ville eg ha bytta det ja...personalet kan jo ikkje berre sei "nei me trur deg ikkje"

     

    viss du forklarer i detalj kva som skjer så må dei vel innsjå att du faktisk har eit problem..

     

    Selvfølgelig, men av tidligere erfaring med gjengen fra "Expert", tviler jeg på at de faktisk har noen løsning på problemet, annet enn ett nytt spill. Og det er nettopp det jeg er skeptisk til, om det vil fungere med ett nytt spill, når demoen heller aldri har fungert på min ps3 (prøvd å laste den ned to ganger).

  10. Kjøpte Pro street i dag (til ps3), sammen med Uncharted. Uncharted og resten av mine spill fungerer som normalt, men det gjør ikke pro street. Jeg har prøvd å laste ned demoen til pro street ett par ganger tidligere, men heller ikke da ville spillet starte.

     

    Det samme skjer med både demoen og originalspillet, ps3-en starter på nytt når jeg prøver å starte spillet.

     

    Så mitt spørsmål er, hva kan være galt? Noen som har opplevd det samme? Innstillinger?

     

     

    Jeg tviler på at det hjelper å bytte dette spillet, ettersom heller ikke demoen fungerer på min ps3.

     

    Hjelp! :(

  11. Flere som har fått problemer med at kontrollene ikke blir ladet så lenge maskina er av (main power er på)?

    Ble slik med begge kontrollene etter update som jeg kan forstå og så fort maskina skrus på lader de som normalt.

     

    Nå vet ikke jeg hvilken update du sikter til, men mine kontrollere har aldri ladet så lenge maskina har vært av, så vidt jeg vet i alle fall.

×
×
  • Opprett ny...