Gå til innhold

RaymondK

Medlemmer
  • Innlegg

    587
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RaymondK

  1. On 14.4.2024 at 11:34 AM, Trippelure said:

    Vil bare opplyse om en annen kjønnssykdom som er lite kjent, men gir de samme symptomene som klamydia. Om man ikke tester positivt for klamydia og fortsatt har symptomer er det verdt å få sjekket ut dette. Jeg ble selv smittet med denne etter at en tidligere kjæreste var utro og det var et helvette å få det påvist og få riktig behandlig. Jeg fant selv ut at det måtte være denne etter flere negative klamydiatester og måtte krangle meg til å få bli testet og få riktig antibiotikakur. Legen hadde ikke peiling og mente jeg overdrev plagene mine og var hysterisk (!), men ble lang i maska da det viste seg at jeg hadde rett hele tiden.

    https://no.m.wikipedia.org/wiki/Mycoplasma_genitalia

    https://www.fhi.no/sm/smittevernveilederen/sykdommer-a-a/mykoplasmainfeksjon-genital/?term=

    Å denne må man til Tromsø eller Bergen for å teste seg for?

  2. On 13.4.2024 at 6:57 PM, Hårek said:

    Det er ikke helt enkelt å få en DAC til å fungere støyfritt når den ligger tett sammen med annen elektronikk. Det er også et kjent problem med lydkort i PC, hvor høyhastighet digitale kretser generer mye støy. De analoge kretsene trenger egen strømforsyning.
    Har i mange år hatt en PC koblet til stereoanlegg. Først med ldykort innebygget i PC. Det ga hørbar høyfrekvent støy.
    Fikk så en separat DAC boks, tilkoblet med USB kabel. Men det var fremdeles noe støy. Problemet var nok at DAC tok strøm fra PCens USB utgang.
    Fikk så en DAC boks med egen strømforsyning, og da forsvant all støyen.

    Kan du poste link til den du lyktes med? Kanskje jeg bare prøver med samme :)

     

  3. On 5.4.2024 at 10:42 AM, Mannen med ljåen said:

    Helsestasjon for ungdom, Dr. Dropin?

    Må jo innom en lab for å avgi prøver så tror ikke dropin legene er riktige for dette :)

    Fikk avgi prøve for 6 dager siden. Har ikke hørt noe, så satser på at det bare var litt tilfeldig svie ;)

  4. Er du i Norge? Har du snakket med legen din? Ganske sikker på at Deca ikke kan skrives ut i Norge for verken det ene eller det andre.

    Men det du egentlig spør om her er gode, objektive kilder til informasjon uten skremselspropaganda?

    Da skal du bla opp i Anabolics. Kan hjelpe deg med pdf versjon om du trenger.

    Ellers klarer du nok å google deg frem til mye. Bare unngå sider/forum som aktivt prøver å selge deg ting, der vil informasjonen sugarcoates. Å statlige/religiøse kilder vil gjøre det motsatte.

    Excelmale er et ganske bra forum der det er mange som bruker små doser som erstatning for dalende testosteronnivå. Der vil du kunne finne mye erfaringer som kan være nyttig for deg i avgjørelsen du skal ta.

    Høres ut som du har mistet mye livskvalitet slik ting er nå, så kan vel være lurt å være litt frempå med å prøve ting? At man klarer å bevege seg er jo helt grunnleggende. Litt forstyrret hormonbalanse tenker jeg er et lite problem i forhold til å knapt kunne gå. Lykke til!

  5. Firmaet mitt har fått innkassokrav angående mislighold av en bankkonto som jeg aldri ønsket å ha. Misligholdet går ut på at avgiften for å ha kontoen aldri ble betalt. Av den enkle årsak at jeg aldri ønsket kontoen eller engang visste at jeg hadde den. Har svart innkassoselskapet at jeg avviser kravet  og vil ha megling. Har også tilbudt å betale det opprinnelige kravet for å få saken ut av verden. Dem fortsetter likevel å sende nye varsler med tilhørende renter. Finansklagenemda tar ikke saker som omfatter selskaper, så hvordan går jeg frem for å tvinge frem en enighet i saken, og få stoppet rentene?

  6. På min Iphone13 stopper avspilling(spotify, Youtube whatever) etter 2 sekunder. Er heller ikke lyd i disse to sekundene. Slår jeg hodetelefonene av og på(bare bryte BT hjelper ikke), så vil dem virke som normalt inntil jeg pauser avspilling manuelt, eller tar dem av hodet. Vet egentlig ikke om det er telefon eller Sennheiserne som er problemet her :) Noen andre som har vært borti samme?

  7. On 21.1.2024 at 3:47 PM, vitty said:

    Hei

     

    Jobber med nettverk. Anbefalte starlink til mine foreldre. De er kjempefornøyd. Du får kjøpe en adapter slik at du får ethernet og kan bruke andre routere. Jeg har satt opp en router og 2 stk. Aksesspunkt bak starlink og bruker starlink i bridge. De hadde noe problemer med mye snø forrige uke men det ordnet seg etter at de skrudde på varme i antennen som står på hele tiden og ikke på automatisk.

     

    Er ikke noe kapasitetsproblem i Norge ennå er ihvertfall min erfaring. Tror ikke det kommer til å bli det heller med tanke på hvor fort de skyter opp flere satelitter.

     

    I dette tilfellet var alternativet 4g med dårlig dekning.

    Er dette det adapteret som koster 500 kroner?

  8. Ja dette med søvnapne er jeg klar over. Apple gir også varsel om den skulle detektere arterieflimmer. Er vel noe i samme gata etter hva jeg forstår.

    Er ikke så bekymret nei. Lider heldigvis ikke av hypkonderi eller mye annen grubling. Men synes det er interessangt å lære om. At man må kunne bygge en kontekst rundt målingene er jeg absolutt enig i! Her kommer det til å bli et nytt marked for "personlige helseveiledere" tror jeg. Kanskje alle disse PTene kan bygge på kompetansen og hjelpe folk å se noe nyttig i alle disse dataene som folk etterhvert generer.

    For kontekst: Periodene der jeg har hatt lavest pustefrekvens har jeg trent godt og regelmessig, samt tatt diverse tilskudd som øker blodprosenten en del. Så *Gaea vet nok hva hen snakker om.

  9. On 2/16/2024 at 3:35 PM, plankeby said:

    Wilfa er et selskap som kjøper inn ulike varer som de setter Wilfa logo på. Historisk har de levert mye bra og mye dårlig. Det veksler veldig.

    Har selv en noen år gammel Wilfa varmepumpe. Den bråker periodisk så mye at vi sjeldent orker å ha den i drift. Må ofte ta pent borti inndelen for at den skal bråke mindre.ikke selve viftestøy, men during, knisselyd i selve inndelen. Akkurat som at alt ikke er skrudd sammen 100% stramt fra produksjon. Det knirker i plastdeler. 

    Litt som en irriterende gnikkelyd i fra noe inne i bilen når du kjører. Om dette er forståelig.

    Dette er ikke Narvik modellen.

    Skjønner veldig godt hva du mener! Og slikt liker jeg ikke i det hele tatt! Da besinner jeg meg heller frem til jeg får råd å kjøpe en Mercedes om du skjønner hva jeg mener :)
    Hadde meg dessuten en prat med av de ansatte på Coop som virket som han hadde litt peiling. Han pekte på mange momenter der Mitsubishi pumpene hadde fortrinn. Blant annet mer intelligent "føling" av rommet. og evne til å fordele varmluften bedre. 

    Blir nok å forske litt videre hvis det ikke dukker opp et ekte supertilbud noe sted. Kjøpt meg en sekk med ved så lenge ;)

  10. Akkurat nå er det vinter, kulde på finnmarka, samlivsbrudd og dertil kvernenende. Blir da ikke mange timene, og for meg er dette en superoppskrift på disse uteslettene jeg får i hodebunn og ansikt. Hjelper ikke akkurat på fremtidstroen når hodebunnen ser ut som en oppsprukken ørken ;)

    Har fått meg en flaske med nizoral på apoteket. Har også en tube med canesten jeg har prøvd å smøre på feltene i ansiktet. Men vet ikke om dette middelet egentlig har noe effekt på seboreisk eksem. Hva har du testet og funnet ut fungerer eller ikke fungerer? Føler at på apotekene så gjentar dem bare det som står i pakningsvedleggene. Lite real life anekdoter.

  11. Er det noe fornuftig man kan lese ut av pustefrekvens? Har brukt apple watch i 2 år nå og ser at den varierer veldig! I perioder har jeg snitt <10 mens noen uker senere kan den være opp mot 30. Men hva skal det settes i sammenheng med? Puster vel så og si samme lufta med samme kroppen ^^
    IMG_1643.thumb.png.834d8b859e82dcbfc4cd76002469ab6b.png

×
×
  • Opprett ny...