Gå til innhold

mrbanoni

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mrbanoni

  1. Tok ut batteriet ett minutt, og fikk den i gang igjen, etter litt mekking i BIOS fikk jeg den opp på standard hastighet 2088 mhz... Nå vet jeg ikke om jeg gidder å surre mer med å klokke...

     

    Men takk for alle tips her!

     

    Noen som har tips om en fin måte å sette det opp i bios på for å få den til å yte stabilt litt høyere hastighet?

     

    :cool:

  2. Hallo.

     

    Har skaffet meg et lite problem, som kanskje noen her kan hjelpe meg med...

     

    Har en pc, som jeg har satt sammen selv, og som har funket fint et år nå. Så i dag fant jeg ut at jeg ville prøve å overklokke litt... Bad idea!

     

    Hovedkortet er et ASUS A7N8X Deluxe og CPU er AMD Athlon XP2800+ Barton.

     

    Satt og rota litt i BIOS, og trykte save settings og exit. Nå når jeg starter maskina, kommer det ikke opp noe som helst bilde, ingenting. Ser ikke at BIOS starter engang med å telle RAM eller noe som helst... Så, er det noen som vet hva som muligens kan gjøres for å løse dette problemet? Prøver å trykke F2 med svart skjerm, for å se om den kommer inn i BIOS, men ingenting skjer.

     

    Håper noen her vet om noe smart man kan gjøre, setter enormt stor pris på all hjelp og alle tips!

  3. Har en WD Caviar 100 GB hdd, med ett problem. Noen ganger, spesielt nå i det siste, når jeg restarter maskina, finner ikke maskina hdd på 100 GB. Det kommer bare opp melding om at IDE hdd 2 ikke er funnet.. Det jeg må gjøre for å løse dette problemet, er å la maskina stå av i en time, ikke en halv time, ikke tre kvarter, men akkurat en time. DA virker den igjen.. Noen som har noe anelse om hva dette kan komme av? En kamerat mente at hele hdd kom til å føkke seg opp om ikke så lenge, så jeg har bestilt med en ny hdd på 80 GB i tilfelle. Masse viktig på den disken. Noen som har noe idé om hva som er galt? Hdd er ikke mer enn 3 mnd gammel heller.. Skal aldri kjøpe WD igjen vaffal, holder meg til Seagate fra nå av. På forhånd takk for svar.

    -Tony

     

    [ Denne Melding var redigert av: mrbanoni på 2002-01-05 01:54 ]

×
×
  • Opprett ny...