Gå til innhold

dwarrel

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dwarrel

  1. Går det å få frem ukenummer på månedsvisning i kalenderen? Så det står ukenummer på siden? Er det eventuelt et kalender-program som anbefales?

     

    Jeg har kjøpt pure calendar fra Marked. Den kan abefales. Masse flotte widgets å velge mellom, og mye juseringer å skru på, bl.a visning av ukenummer.

  2. Er det noen som har funnet en måte å "disable" volumtasten på venstre side for justering av ringevolum? Altså hvis telefonen ikke er i sleep modus, så fungerer de tastene til å justere ringevolumet. Kan ikke skjønne poenget med det? Kommer jo borti de knappene hele tiden når jeg trykker på telefonen...

    Jeg ønsker å sette et fast ringevolum, og heller endre hvis jeg vil ha lydløs/vibrasjon osv.

     

    Det er jo helt topp at en kan justere talevolum og musikkvolum når en ringer eller hører musikk, men ringevolum?

     

    Noen som har en løsning?

  3. 3. Twitter programmet er elendig. Mye krasjing. Når en trykker på oppdateringknappen må en trykke 2-3 før den faktisk oppdatere, og dette tar lang tid. Selv med wlan og hsdpa.

     

    Her har det visstnok vært en bug, ifølge HTC skal det nå være fikset.

    Fra HTC sin twitter: "htc Peep has been fixed! Many, many thanks to everyone @twitter for all the help! Enjoy everyone!

     

    Peep fungerer som det skal hos meg igjen nå ihvertfall. Ellers kan jeg anbefale Twidroid, jeg synes den fungerer mye bedre.

  4. min coop pc henger også veldig i oppstarten så lenge jeg har ipoden min kobla til i usb porten. Firewire kortet fikk jeg ikke til å fungere med ipoden i det hele tatt. Har lest at det visstnok er stor forskjell på firewire kort. Noen som har fått ipod til å fungere med firewire på denne maskinen ?

  5. heisann,

    er det noen som har kjøpt og installert mer minne i denne maskinen med vellykket resultat? Blir liksom ikke helt klok av alle innleggene her hvor noen får twinmos til å fungere, men med redusert ytelse.

     

    Noen som kan anbefale en type minnebrikke som fungerer tilfredstillende. Er det best å bytte ut den som står i, og erstatte med 1-2 nye (2x512/1gb) ram brikker?

     

    Ps, til deg som lurer på hvordan du kan få fjernkontrollen til å fungere, så må du installere den cinema tingen...den installerer visstnok driveren som trenges i samme operasjon

  6. Har selv benyttet mp3 tag programmet Tag&Rename med stor suksess før jeg importerte sangene mine i iTunes. Anbefales

     

    Trial versjonen kan lastes ned gratis på: http://www.softpointer.com/tr.htm

     

    Det er også en suveren funksjon i iTunes som gjør at du kan holde samle album samlet. Merk alle sangene, høyreklikk og endre info, huk av for "compilation", på den måten skjønner iTunes at sangene skal være i samme album.

    Veldig greit for sountracks, og div. absolut music album osv...

  7. Da var jeg heldig som fikk tak i en igår. Hadde en kompis som bor i Arendal, og på Coop på tromøya hadde de visstnok 1 eller 2 igjen...hvis noen bor i nærheten der. Ellers ringte jeg stort sett rundt til alle butikkene i østfold distriktet, og svaret var:

    "Nei, den har vi ikke fler igjen av...ble utsolgt for leeeenge siden".

     

    Jaja, gleder meg iallefall til jeg får min :)

  8. Hei, vurderer å gå til anskaffelse av ipod 4g 20gb.

    Har hele tiden siklet veldig på iTrip og vet at den har vært å få kjøpt

    flere steder i Norge.

     

    Sendte en mail til Officeline som jeg vet har forhandlet disse tidligere, men fikk

    følgende svar:

    "Vi forhandler desverre ikke iTrip lenger. Det er forbudt å selge og bruke iTrip i Norge(i flg. Post og teletilsynet). "

     

    Er da alt håp ute ? Hva skjer om jeg bestiller den direkte fra griffintechnology?

    Vil den bli stoppet i tollen?

×
×
  • Opprett ny...