Gå til innhold

Tage Folde

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tage Folde

  1. vel en ting kan jeg ihvertfall si; det skal i utgangspunktet ikke være noe problem å kjøre et 8x skjermkort på et 4x hovedkort.  så feilen ligger ikke der.  har du forsøkt å google litt på hovedkortet ditt + 8x eller skjermkorttyp?  Hvilket hovedkort har du?

    7209788[/snapback]

     

    Det sitter et Msi Kt3 ultra-aru hovedkort i maskinen.

  2. 300mhz på core er 2d clock, sjekk 3d clocken du, den skal være 500 på core

    7206708[/snapback]

     

    Hvis det er et 6600-non GT, så er klokkefrekvensene riktige. GT skal være 500/900. (Noen ganger 1000, men det er som oftest for PCIe-kort).

    7209701[/snapback]

     

    Det er ikke et 6600 Gt, men et 6600 Golden sample, så da er vel tallene riktige der. Stusser også over at kortet ligger på 42'c idle, og at dynamic speed på fancontrol i experttool ligger på 100% hele tiden.

  3. Typisk driverfeil.

    Har du prøvd andre drivere?

    Reinstall av DirectX?

    7193435[/snapback]

    høres ut som driverfeil eller feil pga varme/overklokking. har du mulighet til å lese av temperatur? prøv å reinstaller drivere osv. går viften?

    7206460[/snapback]

     

    Har sjekka opp angående varmen, 40'c står det der. Sjekka i Experttool og kortet er ikke overklokket(core 300 mhz, memory 500 mhz). Har formatert maskinen og installert nvidias nyeste drivere og har oppdatert bios på hovedkortet. Fatter ingenting, kjöpte kortet fra komplett og sendte det i retur da det ikke funket som det skulle. Komplett kjörte omfattende tester, men fant ingen feil...så jeg fikk det tilbake i posten.

  4. Jeg lurer paa om det er mulig aa utnytte et x1950 PRO skjermkort, AGP, i en maskin med socket A, AMD Athlon XP 2500+ 1.83 GHz prosessor, eller blir prosessoren flaskehals. Har forovrig 2Ghz RAM.....

    7149354[/snapback]

     

    Enten du kjöper et X1950 eller et 6600 som noen foreslår her bör du sjekke om du har stötte for Agp 8X på Socket A-moderkortet ditt. Jeg kjöpte nylig et gainward 6600 for å "sprite" opp den gamle maskina mi, men får det ikke til å funke som det skal(les mer om det her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=656260). Antar at det oppstår pga manglende stötte agp 8x på moderkortet.

  5. Hei!

     

    Kjöpte et Gainward 6600 agp-kort som jeg hadde tenkt å bruke på den gamle haugen av en Socket-A maskin som jeg har stående her. Maskinen er basert på et Msi Kt3 ultra-aru hovedkort. Det nye grafikkkortet funker bra i Windows og når jeg ser på videofiler, men når jeg drar igang spill så "hopper" grafikken og det blir röde streker, firkanter og diverse artefakter her og der. Hovedkortet har ikke stötte for agp 8x, men jeg har hört at dette skal väre bakover-kompatibelt. Er det noen som vet hva feilen kan väre, og eventuellt har noen forslag til hvordan det kan löses?

     

    Mvh,

     

    Tage

  6. Har et problem med en harddisk som jeg ikke får tilgang til. Harddisken er registrert både i bios og i diskmanager, men den finns ikke registrert i My computer. Alltså får jeg ikke tilgang innholdet på den. I diskmanager står det at den er unallocated, hva innebärer dette? Harddisken har windows xp installert, men det går ikke å boote fra den. Noen som vet noe om dette?

     

    Tage

  7. Fungerer det bare med enn om gangen, eller er det bare en bestemt PC som vil på nett, mens den andre ikke vil?

     

    For å få begge på nett samtidig så må du mest sannsynlig ha en ruter. Hvilken isp har du?

    Jeg kommer bare inn på nettet med den ene pc'en. Den andre finner ikke startsiden. Har kjöpt en d-link switch som skal muliggjöre det hele. Har Telia 2mbit(bor i Sverige)

  8. Nå har jeg prövd å bytte plass på kontaktene til skjermene på baksiden av skjermkortet. Det resulterte i at den gamle Dell-skjermen fungerer, men ikke den den jeg hadde fra för :D Idiotisk problem.

     

    Begynner å mistenke att det er feil på inngang 2 på skjermkortet, da skjermen ikke blir registrert i device manager. Ikke spesiellt moro siden garantitiden på kortet er over for lengst.

  9. Da ligger de instillingene sammen med NVIDIA instillingene. høyre-> egenskaper -> instillinger ->avansert ->Gefroce ti4600-> nView displaymode(på høyre side)

     

    Her kan du velge om du skal klone eller lage en stor desktopp i horisontal eller vetikal retning.

     

    Dualview er også ganske kjekt da du har en skjerm uten startlinje og iconer. Som du kan vise frem film og pesentasjoner på fra den andre desktopen. Bare å flytte vinduet til høyre så kan du ta fullscreen på en film.

    Hei!

     

    Jeg gjorde som du sa, og i nView modes har jeg bare en valgmulighet(single display). Under der står det Current display. Der har jeg to alternativer å velge mellom(analog og tv). Hjelper det å behandle komponentene med slegge? :D

  10. Så det var altså ikke en 14'' skjerm fra 1986. :p

    (disse takler ikke frekvensen btw :roll:, snakker av erfaring)

     

    Det er ingen grunn til at det ikke skulle fungere, så dette er veldig rart.

    :D Nei den er ikke fra 80-tallet, men med närmere ettersyn på baksiden fant jeg ut at den laget i 1998, så det er ikke så langt unna.

     

    Jeg var nettopp inne på Gainwards supportside, der står det fölgende:

     

    Two monitors are connected to a Gainward TwinView display adapter, but it is impossible to get the second monitor working.

    This behavior indicates, that either the primary monitor or the secondary monitor, or both monitors together, do not comply with the DDC2a or DDC2b standard. The DDC2a/b standard is a Plug&Play definition, which amongst others, clearly defines power saving properties. Windows based operating systems can only use one power management standard. To prevent serious damage to any non-DDC2 compliant monitor, the TwinView feature is disabled in the display driver. (The DDC2 issue is a mandatory requirement from Microsoft to pass the "Windows Hardware Quality Labs" (WHQL) certification.

     

    If nothing helps, get a DDC2 compliant monitor.

    Verify your user manuals of both monitors. Some newer monitors can be configured to become DDC2 compliant via the monitor's OSD - Setup (On Screen Display Setup). This software is built into some monitors.

    Try switching the primary and secondary monitors to determine if this is a workable solution.

     

     

    Hvor ser man om monitoren er DDC2 kompatibel? :hmm:

  11. Andremuseknapp på deskop-> properties->settings

     

    Her vil du få opp 2 stk monitorer.

    Trykk på display og vel skjerm nr 2, og så merk av: Exdend my windows deskop onto this monitor. Så skal du få bilde opp på den andre skjermen. ;)

    Hei!

     

    Takker for svar! Forsökte å gjöre som du sa, men det var bare en monitor representert der. Jeg glemte å fortelle at jeg kjörer med windows 2000, kanskje det har noe med det å gjöre.

  12. Heisann!

     

    Tenkte jeg skulle forsöke å kjöre med to monitorer på pc'en min. Jeg har to utganger på skjermkortet mitt(Geforce Ti 4600), så dette burde gå bra...trodde jeg. Jeg koblet til den andre monitoren og startet opp. Bare den ene monitoren fungerer, og On/off-indikatoren på den andre blinker bare(sånn som den gjör når den ikke får noe signal, eller når selve pc'en er avstengt). Jeg sjekket Device manager som kunne fortelle meg at bare en monitor finnes i systemet. Alle kabler er tilkoblet, og jeg vet at begge monitorene fungerer hver for seg. Forslag til lösning?

  13. Hei!

     

    Jeg hadde helt til nå en gammel, men fungerende mp3 spiller(Creative DAP Jukebox 10 GB). Men ikveld sa displayet takk for seg, og etter en omfattende operasjon i tingestens indre, er nå harddisken det eneste som fungerer :D Spörsmålet lyder: Kan man redde innholdet på disken gjennom å koble den til PC'n? Jeg har hört att Creative har et spesiellt filformat på mp3-spillerne sine, så jeg er usikker på om det går.

     

    Som vanlig, takknemlig for hjelp.

     

    Tage

  14. Heisann!

     

    Jeg kjöpte en Barton xp2800 prosessor som jeg har montert og startet opp med hell. Problemet er bare det at den er registrert som en xp2200 i bios. Fsb'en står på 133, mens de andre spesifaktionene står på "auto". Jeg kan ingenting om bios innstillinger, hva skal jeg endre for å få den til å registreres som en Xp2800?

     

    Mvh,

     

    Tage F.

×
×
  • Opprett ny...