Gå til innhold

magle

Medlemmer
  • Innlegg

    178
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av magle

  1. Er på level 150 i alchemy, og leter etter en som kan gjøre meg til expert alchemist. Lett overalt og finner bare trainers til journeyman.

     

    Noen som vet om? Spiller som human, alliance.

     

    Leter også etter noen som kan gjøre meg til expert fisher, sitter fast på level 150 der og.

     

    Takker for hjelp.

  2. Cerwin Vega: 'cause nobody screams out for more treble!

     

    Har selv Al-752 sammen med ei grom Denon forsterker, og det rister godt ja! Om det blir pen lyd veit jeg egentlig ikke, hører ikke på no pen musikk. Fungerer utmerket til rap og Metallica, som jeg hører på.

     

    Finnes helt klart mer fornuftige alternativer en CV, men det er faen meg morsomt!

  3. Quote:


    Den 2002-07-29 19:10, Squeegie skrev:

    Bruker for tiden et Keytronic, men har bestillt meg en Logitech Internet Navigator Keyboard USB. Før syntes jeg flere knapper var bare tull, men viste seg at jeg begynnte å like det etter å ha prøvd det andre plasser..


     

    Bestilt meg et slikt jeg og. Sølte pils på mitt her om dagen, par knapper som ikke funker. De er ikke seige, men har rett og slett tatt kvelden.

     

    Drita tastatur.

  4. Fant dette på asus sine hjemmesider:

     

    Easy Overclocking

    ASUS A7V266 offers the most overclocking options available to maximize your system performance.

     

    Easy DIP Switch or Jumperfree™ overclocking from BIOS

    Flexible CPU Core Voltage Adjustments in 0.05V increments over defaults

    Accurate 1MHz adjustments of system-bus-frequency

    Adjustable VIO memory voltage

    Adjustable FSB/PCI/MEM ratio

    Rock-solid stability

     

    Her står det at hovedkortet, et A7V-266 støtter pci/minne dividere (ratio), eller tar jeg skrekkelig feil nå? Anyways, er det noen som vet hvor jeg finner disse optionsene i bios? Og i tilfelle, hvilken versjon?

  5. Quote:


    Hadde et problem med autosensuren på forumet til overclockers.com : Merket på cd-brenneren min (Matsushita) ble til Matsu****a ... I de sammenhenhenger ble jeg nødt til å bruke Panasonic i stedet.


     

     

    haha, komisk da!

     

     

    [ Denne Melding var redigert av: magle på 2002-07-11 00:27 ]

  6.  

    Du er sikkert klar over det, men siden du kommer med en oversettelse i "lettsabel" klasse så kan vi repetere at Half-Life på ingen måte skal oversettes Halvt liv. En korrekt oversettelse av Half Life er halveringstid dvs den tiden det tar før halvparten av atomene i et radioaktivt stoff bryter sammen. Eksempel mm

     

    Siden vi er inne på det så kan vi ta med i samme slenge at Half-Life(spillet) A'en (det tegnet inni sirkelen) er en gresk L som heter Lambda. Lambda betyr bølgelengde og er avstanden fra en bølgetop til neste bølgelengde.

     

    2fy brifer! mememe..

  7. Bra omtale, men er litt uenig i noe. Har spilt i 55 timer nå, og har nettopp kommet til siste boss; sin. Hittils har jeg fått tak i 6 aeons, og har funnet et sted hvor en 7ende kan skaffes. Litt liten varighet er det, enig i det, men jeg tror nok man kan komme over 80 timer, som det var på FFVII, og det lett. Runna forøvrig 7ern på 48 timer, og fikk med meg det meste. Men ellers et skikkelig bra spill!

×
×
  • Opprett ny...