Gå til innhold

Sevald

Medlemmer
  • Innlegg

    288
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sevald

  1. Eg har ein Asus SU 7300 med HDMI. Før fekk eg opp bilde og lyd på TVen (Sony 40W5500) utan noko problem. No får eg ikkje opp noko.

     

    Eg har prøvd alle inngangane på TVen, og desse verken utan problem både med PS3 og Nokia N8, utan noko forskjell. Det ser ut som at TVen registrerer at det er noko kobla til aktuell HDMI inngang, men det kjem ikkje noko bilde eller lyd.

     

    Eg har prøvd å søke rundt på ulike forum og google utan å finne noko som hjelp. Har sjølvsagt prøvd å starte både data og TV på nytt eit utal ganger sidan problemet oppstod frå eit par månader sidan.

     

    Er det nokon som har noko tips å kome med?

  2. Hei.

     

    Frå ei tid sidan las eg om ei nettside der ein gjekk inn, haka av dei programma ein vil laste ned og installere, lasta ned ei fil med alt i seg, kjørte denne file og installerte alle programma på ein gong. Dermed kunne ein raskt og enkelt installere eit sett program på fleire windowsmaskinar på ein rask måte. Men no som eg har bruk for dette finn eg det ikkje att. Eg trur det var ei sak på hardware.no, men har søkt skumma gjennom artikkelregisteret ganske langt bakover utan å få napp.

     

    Er det noko som kan hjelpe meg med å kome på dette?

  3. Hei.

     

    Eg "manglar" 4 GB av ein 8 GB minnepenn. Ein ser dei som "Utildelt" i Datamaskinbehandling -> Lagringsplass -> Diskbehandling, men det er ikkje mogleg å gjere noko med den. Eg får ikkje oppretta ein ny partisjon eller sletta den eg har. Den delen som er tilgjengeleg er på 3.71 GB og er FAT32. Eg kan formatere den, og får da valget mellomg FAT og FAT32, men dette hjelp ikkje noko.

     

    Nokon som har ei meining om kva dette kan vere?

     

    mvh

    Sevald

  4. OK, ser ikkje ut til å fungere dessverre.

     

    Når eg bruker echo for å få ut kva $input inneheld får eg forresten: innlegg/2004/2004.11.08.htmlinnlegg/2004/2004.12.05.htmlinnlegg/2004/2004.12.06.html

     

    Tilsvarende for $result er:

    ArrayArrayArray

     

    Kan ikkje seie eg skjønar mykje av dette. Anyone?

     

    Edit: Den siste der fungerte. Så vidt eg kan skjønne ... Takk skal du ha itsmebth.

  5. Eg har ein plan om å bruke require_once eller include_once for å includere alle filer i ein katalog i ei php fil. Så langt er det ikkje noko problem. Men så kjem ein til det at eg har lyst til å snu rekkefølga på filene.

    Det vil seie at istaden for at dei kjem: 2004.x.x.html, 2005.x.x.html, 2006.x.x.html, 2007.x.x.html. Vil eg ha dei til å bli lasta i motsett rekkefølge. Altså 2007.x.x.html fyrst og 2004.x.x.html til slutt.

     

    For å hente alle filer frå ein katalog nyttar eg:

    <?php

    foreach(glob("katalog/*.*") as $class_katalog) {

    require_once($class_katalog);

    }

    ?>

     

    For å få det i motsett rekkefølge tenkte eg at kanskje noko som dette kunne fungere:

    <?php

    foreach(glob("innlegg/2004/*.*") as $input) {

    $result = array_reverse($input);

    require_once($result);

    }

    ?>

     

    Dette går ikkje, så kva kan eg gjere?

  6. Hei. Eg sikler nok ein gong etter ny skjerm.

     

    Eg skal nytte den til det meste. Alt frå vanleg kontorarbeid, via bilde og film redigering, til spel. Det er viktigare for min del at den er god til bilde og film redigering enn spel.

     

    Dei to valga eg står med no er:

    Eizo FlexScan S2431

    Dell UltraSharp 2407WFP

     

    Tips vert teke imot med takk. Andre seriøse alternaltiv er sjølvsagt og fint.

  7. Kvifor skulle eg eigentleg ha to lydkort dersom eg vil at sangane skal miksast frå maskina? JA, eg vil at de i skal spelast på kvart sitt lydkort!

     

    To maskiner er uaktuelt, og eg veit det er mogleg å få det til. Fade mellom sangane er bortkasta.

     

    Det einaste eg vil er at ein kan setja på ei sang på kvart av lydkorta, ikkje meir og ikkje mindre.

  8. Hei.

     

    Eg skal settja opp eit system med to standard Creativs PCI lydkort for avspeling av musikk der ein skal kunne spele av to songar samstundes.

     

    Det vil vere Windows XP på maskina.

     

    Eg har all hardware, men lurer på kva program ein kan nytta. Eg likar iTunes, men tviler eigentleg på om iTunes vil kjøre to program parallelt.

     

    Det som er viktig er at det må vere enkelt å katalogisere MP3ane, og minst like enkelt å spele av. Dette er sidan eg på ingen må har lyst til å måtte stå å spele musikken heile tida.

     

    Er det noko info dykk tykkjer manglar får dykk skrike ut.

×
×
  • Opprett ny...