Gå til innhold

T2

Medlemmer
  • Innlegg

    745
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av T2

  1. Jeg skal selge mitt 3 år gamle Nikon D80 kamera fordi jeg har kjøpt et nytt D90.

     

    Er det best å selge det komplett med objektiv eller er det greit å selge bare huset?

     

    Har en "Nikon 18-70mm F3.5-4.5G AF-S DX IF-ED" fra før (kit linse til D80) og kjøpte D90 med "Nikon 18-55mm F3.5-5.6 G AFS II VR".

     

    Hvilket av disse objektivene bør jeg evt. beholde?

  2. Lydkvaliteten avhenger i stor grad av receiveren og høyttalerne dine. Bare husk å sende lyden via SPDIF (enten internt på skjermkortet slik at lyden kan sendes via HDMI eller via en ekstern kabel). Vær også klar over at SPDIF kun støtter 2-kanals LPCM og 5.1 kanals bitstrømmer (det betyr at du ikke kan overføre DTS-HD Master Audio eller TrueHD-lydspor. Såvidt jeg vet blir ikke disse kanalene nedkonvertert til 2-kanals LPCM).

     

    Jeg ønsker å kunne kjøre DTS-HD Master Audio og Dolby TrueHD lydformater. Lyd via SPDIF er derfor uaktuelt.

     

    Det har ingen hensikt å sende ut bildet i 2560 x 1600. Jeg tror ikke engang receiveren din takler denne oppløsningen, fordi det er høyere enn Full HD, som er 1920 x 1080. Dessuten vil bildet bli nedskalert igjen i projektoren eller skjermen du bruker. Jeg anbefaler at du heller sender ut bildet i projektorens/skjermens native oppløsning (da slipper du overflødige skaleringer). Du må sjekke spesifikasjonene til apparatet ditt for å finne ut dette. Hvis du har en 30" monitor som støtter 2560 x 1600 stiller ting seg litt annerledes, men jeg har ikke inntrykk av at du ønsker å bruke en datamonitor her siden du vil sende signalet via receiveren.

     

    Jeg har en Dell 30" datamonitor med 2560 x 1600 oppløsning og vil helst sende DVi med den oppløsningen rett til skjermen (ikke gjennom receiver).

  3. Jeg har et hovedkort uten støtte for HDMI / Blu-ray. Jeg har et Blu-ray drev og ønsker å kunne koble opp PC'en mot en Yamaha RX-V765 receiver. Jeg ønsker full støtte for å kjøre de nye lydformatene.

     

    Hva slags grafikk-kort trenger jeg og hva gir best lyd og bilde?

  4. Er på jakt etter et hovedkort til en HTPC. Bruksområdet er hovedsaklig mediaavspilling (Musikk, DVD, Blu-ray, HD DVD, Web TV), surfing og kanskje noe lett spilling. Skal kjøre Windows Vista / Windows 7 med Windows Media Ceter (brukes bare for TV). PC'en vil være koblet til en Full HD flatskjerm med HDMI (evt. via en surround-prosessor).

     

    Ønsker følgende:

    - Intel CPU (har en Core 2 Duo)

    - HDMI 1.3a støtte

    - Optisk utgang (TOSLINK) for Dolby Digital / DTS (min nåværende surround-prosessor har ikke HDMI)

    - Støtte for Bly-ray lydformater via surround-receiver

    - Onboard Firewire (for FloppyDTV kort)

     

    Har sett på disse 2 kortene:

     

    MSI P7NGM

    Asus P5N7A-VM

     

    Ser ut som om Asus P5N7A-VM ikke har Firewire onboard, så da faller vel dette kortet ut.

     

    Men, så ser det ut til at MSI P7NGM kortet ikke har optisk ut, så da ble det verre.

     

    Andre kort?

×
×
  • Opprett ny...