Gå til innhold

omt123

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av omt123

  1. Jeg har en hp pc og som de fleste vet har hp nerfa alle biosene og å oppdatere med en bios fra produsenten (ASUS) er håpløst fordi kortet Asus PTGD1-LA ikke eksisterer ifølge sidene deres.

     

    Så jeg trenger tips til nytt hovedkort som er oppgraderingsvenlig og overklokkings venlig jeg har for øyeblikket

     

    Intel Pentium 4 650, 3400 MHz Geforce 6600 256MB pci express (skal snart byttes)

    1 Gb ddr2 ram

    1 samsungCD/DVDW TS-H552L

    1 samsung DVD-ROM TS-H352C (begge er ide tror jeg)

    1 Personal media drive (en berbar disk som kan skubbes inn i en skuff i pcen istedenfor å bruke kabler, alså jeg må ha usb2 tilkobling på hovedkortet)

    1 Hitatchi Felt Deskstar T7K250

    1 tv kort

    Soundblaster xfi lydkort

     

     

    Skulle egentlig ønske at jeg hadde flere pci porter ( har 3 nå men bare 2 i praksi pga skjermkort kjøler), men siden kabinettet mitt er bare 38 cm høyt er det ikke plass til det, men kan vurdere nytt kabinett også vis jeg liker hovedkortet som blir fåreslått :)

     

     

    Edit: pris helst under 1500Kr

  2. Jeg har forresten windows xp home, fungerer det på xp?

    Det står jo "--------------------------------------------------------------------------------

     

    APPLIES TO

    • Microsoft Windows 2000 Server

    • Microsoft Windows 2000 Advanced Server

    • Microsoft Windows 2000 Professional Edition

    • Microsoft Windows 2000 Datacenter Server

    • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition

    • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition

    • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1

    • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)

    • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)

    • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)

    • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition

  3. Etter en manuel restart med av-knappen ville pcen sjekke en av partisjonene for konsekvens, i og med at jeg har trådløst tastatur som ikke virker før windows har startet ( :mad: ) så fikk ckeckdisk kjøre i fred.

    Den fant ingen feil og alt er på disken min fremdeles, men nå kjører checkdisk hver gang pcen starter, den finner ingen feil og jeg får ikke avbrutt den, så jeg lurer på hvordan jeg hindrer den i å starte i det hele tatt de tar nesten 5 min ekstra å starte pcen pga dette :cry:

  4. Cpu viften min (en collermaster 120 eller 92mm) begynte plutselig å høres ut som en gammel lastebil på tomgang(sånn tikk tikkt tikk), jeg har prøvd å starte på nytt, støvsugeskru farten opp og ned uten hell. Er viften gåen?? Den burde ikke vere det da pcen er omtrent 4 måneder gammel.

    Noen forslag ? :(

  5. Joda alastor, men jeg spurte etter HVOR finner jeg dvd spillere til pc og han sier at han vet ikke fordi han jobber i tv avdelingen og det sier også 2 andre men hvem jobber da i datavdelingen da liksom? og det er litt rart vis ingen som jobber i en butikk ikke vet sånn ca hvor man finner varene man leter etter. Jeg spurte han ikke ett teknisk spørsmål for i såfall kunne jeg ha forståelse for at han ikke jobbet i den avdelingen men det burde vere muling å få vite hvor man finner ting, dette vet selv annsatte på dagligvareforretninger.

    (Masse skriveleifer men jeg håper det er leselig)

  6. Alastor kunskapsnivået på elkjøp er kansje bra der du jobber men her vor jeg bor er det trist. En av kompisene mine som var ute etter en spille pc ble rådet til å kjøpe en pc med GeforceMx440 med (ja det var en stund siden) og jeg var på elkjøp for to dager siden å spurte en fyr hvor dvd spillerne var (trenkte ny nå skulle se film ville ikke vente på frakt) her er det han svarte meg "Beklager jeg kan ikke hjelpe dei jeg jobber i tv avdelingen jeg du" så går han bare :mad:

    Jeg spør to andre og får nøyaktig det samme svaret. :hmm: Jeg tenker en så liten butikk har da vel ikke 3 annsatte i tv avdelingen ? (eller forsjellige avdelinger for den saks skyld) det endte med at jeg gjikk og kjøpte brenner ett annet sted. Dette ble ganske off topic men jeg tror jeg hadde ett poeng :blush:

  7. Jeg leste at om man flasher et 9800pro til xt så gir det 0,1 eller 0,01V mer spenning til core, og kan klokke mer problemet er at jeg har en r350 kjerne og kan ikke flashe så jeg lurte på om man kan modifisere en 9800pro bios til å gi mer spenning (vet det finnes en voltmod guide men er lite lysten til å Prøve meg fram med potmerter når jeg ikke har måleinnstrument)

  8. Jeg fikk den kjøleren som du liker til i topicen i går og jeg må si at den imponerer meg med en svert stille 80mm vifte fikk jeg mitt radeon 9800pro til 423på core og 385 på mem, orginal kjøleren gidde meg bare 402 på core og 374 på mem( jeg satte kjøleribber på rambrikkene).Denne kjøleren vil jeg anbefale til alle som trenger stille og bra kjøling til skjermkortet. :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...