Gå til innhold

Leaf

Medlemmer
  • Innlegg

    3 739
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Leaf

  1. Evil-Duck skrev (11 minutter siden):

    Hadde jeg skulle kjøpt meg en 3d Printer for rundt 5000 kroner i dag hadde jeg trolig gått for en Ender 3 S1, da får du direct drive extruder, auto bed levering, synket motor på begge Z aksene , filament sesnsor og generelt bare en hau QoL oppgraderinger fra standard Ender 3.

    Som med alt annet creality kan det være greit å være forberedt på at en tidvis må skru litt for å få alt til å virke optimalt,  men selv har jeg ikke rørt min standard Ender 3 etter jeg fikk tunet den skikkelig inn og har vært en utrolig stabil printer siste halvåret+ .

    Takk for godt svar. 

    Har etter å ha sett litt på YouTube begynt å tenke i samme baner. S1 har altså så mye "ekstra" at den er å foretrekke over Ender 3 V2? Kan føye til at jeg er forholdsvis handy og liker å justere og fikse ting. 

  2. Hei! 

    Dette er sikkert spurt om før, men jeg er på utkikk etter min første 3d printer. Hvilken printer burde jeg gå for? Ønsker en som er ganske rimelig, kanskje rundt 5000kr. 

    Sett mye på Creality printerne, men det er jo et hav av modeller. Kan jeg like godt kjøpe en Ender 3 eller vil det være verdt å feks gå for Ender 5 eller CR10? 

  3. Sliter til stadighet med å koble meg opp mot apper som feks TV2 Sumo når jeg bruker WiFi på mobilen, men når jeg skrur av WiFi og over på 4g lastes appen inn med en gang. Dette gjelder flere apper. Tungvint å måtte over på 4g for å laste serier osv i appen, for så å måtte over på WiFi for å få kontakt med Chromecast. Alt fungerer som normalt på PC på samme WiFi-nettverk. 

    Dette gjelder begge mobilene i husstanden, begge Samsung. Problemet eksisterte også før jeg skaffet meg mesh-nettverk. 

    Hva kan dette skyldes? 

  4. Danielzu skrev (53 minutter siden):

    Den aå veldig sweet ut. Bortedrakta var ikke spesielt ille heller. Spent på om tradisjonen til Liverpool angående  "sjølstøgg" tredjedrakt vedlikeholdes. 

     

     

    Peil når draktene legges ut for salg?

    Kan forhåndsbestilles på den offisielle shopen nå. Sendes onsdag 5.august ser det ut til. Borte og tredjedrakt er vel ikke bekreftet enda? 

  5. Har også bestemt meg for Taichi og 3900x. Jeg sliter med å berstemme meg for RAM. Har forstått at Taichi fungerer best med 4x brikker. Foreløpig har jeg landet på 2x https://www.komplett.no/product/1133603/datautstyr/pc-komponenter/minnebrikker/corsair-vengeance-lpx-ddr4-3600mhz-16gb?offerId=KOMPLETT-310-1133603 grunnet tilbudet til komplett. Vil da få 32gb til under 2k. Finnes det bedre alternativer i samme prisklasse?

  6. Har planer om å oppgradere til Ryzen 3000 selv. Har pr dags dato 16gb 3000mhz Corsair minne. Er det noe vits å investere i 16gb med raskere ram? Er nesten mer fristet til å øke til 32gb. Eller er alt som betyr noe hastigheten på minnet? 32gb er overkill for en hobbygamer/overklokker, kanskje.

     

    Ute etter det som er mest fremtidsrettet da neste oppgradering må bli ny GPU

×
×
  • Opprett ny...