Gå til innhold

minto

Medlemmer
  • Innlegg

    123
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av minto

  1. Finurlig problem... XP restarter av seg selv helt uten mål og mening når den håndterer filoverføring og skriving til disk.

     

    Problemet gjelder for eks. når jeg skal overføre en fil fra ekstern til intern eller omvendt, det skjer f.eks også når jeg pakker ut en rar-fil og skal lagre avkommet dens, feilen oppstår både om dette gjøres på intern og ekstern disk.. eller når jeg vil overføre filer mellom partisjonene på intern hd..

     

    Har forsøkt å formatere intern hd og installere xp på nytt, det hjalp ikke!!

    da problemet også ser ut til å gjelde innad på den eksterne disken aner jeg egentlig ikke hva som er problemet..

     

    Jeg har tatt i bruk programmet Roadkil's Unstoppable Copier for å overføre filer og dette virker utmerket over hele linja, men dette er til liten trøst når PC restarter under lagringen av for eksempel en oppakket rar-fil..

     

    kjører på en helt grei maskin med nForce4 hovedkort, 1GB ram, AMD cpu osv som virket fint for ikke mange ukene siden...

     

    Virker som om det er en clinch mellom Windows og Disk, noen som forstår mer?

     

     

    På forhånd takk!

  2. Er det noen som vet om det er mulig å få tak i en 2.5'' ekstern som kan brukes til å lese minnekort fra digitalkameraet (SD) ?

     

    har planer om å reise i noen mnd i sør-amerika og ser etter alternative måter å få lagret bildene på uten å kjøpe et uttall minnebrikker eller bruke superlang tid på å laste bildene opp til nettet.. brenne cd'r/dvd'r på nettcaféer er selvfølgelig mulig, men det synes også å være litt tungvint.. å ta med bærbar er selvfølgelig uaktuelt!

  3. Stavekontrollen min går i loop og jeg vet ikke hvordan jeg slår den av.. kan ikke kjøre noen officeprogrammer pga dette!

     

     

    Skal sjekke om det hjelper å restarte :)

     

    EDIT: det hjalp å restarte..

    Men er det noen som har peiling på hvordan jeg kan skru av stavekontroll ved hjelp av en kommando på tastaturet i tilfelle det skjer igjen?

  4. jeg elsker denne serien, mer engasjerende og spennende enn Heroes etter min mening.. serien har et visst realistisk preg som gjør den temmelig interessant i disse terrortider, dette handler mer om mennesker og karakterer enn bomber og granater, men synes det funker veldig bra.. skal se nyeste episode vært øyeblikk nå gleder meg :)

  5. jeg tror ikke aldersgrense på spill har annen virkning enn at spillet blir mindre blodig og ofte kjipere for oss litt mer "voksne" spillere.

     

    finnes vel omtrent ikke en eneste butikk i norge som sjekker aldersgrensa på spill vs kjøperen tror jeg.

    7234266[/snapback]

     

     

    Jeg ble spurt om leg da jeg kjøpte Ninja Gaiden til 99kr på Expert her om dagen.. litt flaut når jeg er 22.. menmen ikke meg i mot å holde meg godt :)

  6. Jeg har lurt litt på denne spillern, men jeg har starta å lure litt etter denne tråden..

    Hva mener dere?

    6689709[/snapback]

     

    Jeg har 270 og den har også ekstremt mye feil.. har opplevd alt som er nevnt av kjipe ting med denne spilleren.. den får sort skjerm ut av intet, henger seg opp, feil med låtlister, etc.. Utrolig mange irriterende bugs som har ført til at jeg har vært nødt til å formateree! Ellers en fengende fin spiller som burde hatt mulighet for egne playlists og custom EQ, det har den dessverre ikke, enda..

     

    Konklusjon: Å kjøpe Sansa E2X0 før Sandisk gir ut ny firmware er meningsløst..

     

    Produktet er knapt nok halvferdig.. I tillegg sliter min bærbare med å takle MTP-mode.. må bruke en kraftigere stasjonær for å få det til å fungere.. har M735 og en gig ram.. burde holdt, men det gjør det tydeligvis ikke!

  7. Skjermen skal være betre i F30 enn Canon sitt kamera.

    6656007[/snapback]

     

    da er den garantert veldig god.. jeg kan holde mitt 800 IS så høyt jeg klarer og allikevel se motivet uten problemer.. du vil ikke ha noen problemer med innsynsvinkel!

    Den er temmelig bra i sollys også, men her kan det nesten aldri bli bra nok ;)

    Jeg føler at Canon-kameraet har gjort meg til en bra fotograf selv om jeg har null erfaring.. ville ikke nølt med å kjøpe det om man har råd!

     

    kommer til å legge ut noen flere bilder i galleriet mitt etterhvert, så kan du jo bare følge med og se hva du synes! Mitt inntrykk er i hvertfall at om man ikke har noe særlig ewrfaring med fotografi så er dette et knallkamera som nesten uansett gir gode resultater..

  8. jeg har 800 Is og det er vannvittig bra.. har tatt en del bilder nå og er stort sett ekstremt fornøyd...

     

    Optisk bildestab.,mulighet for lang lukkertid, og muliughet for å kun beholde en type farge er utrolig artig og gjør dette til et artig kamera med mange muligheter..

     

    Som sagt bildkvaliteten er suveren, det samme er skjermen.. Dessuten er kameraet veldig raskt! Ville ikke nølt et seuknd var jeg deg..

     

    Noen bilder jeg har tatt med kameraet finnes her (fra fergebildet og utover) : http://jindah.deviantart.com/gallery/

  9. Nå vet jeg ikke om redaktøren her er en utdannet journalist eller om han har en annen bakgrunn, men har man utdannet seg til journalist bør man helt klart ha integritet som tilsier at man kan gi terningkast 1 til et kamera man har testet i luksusomgivelser..

     

    Greit at det er unødvendig å bruke penger på flotte hoteller, men denne kommentaren vitner mest om en så stor usikkerhet på egen integritet at den som skrev det kanskje IKKE har noe i denne bransjen å gjøre!?

  10. Har bare hatt gode erfaringer med Play.com tidligere, men i det siste så har de blitt utrolig trege med leveringen.

    Før tok det ca. 4-5 dager før filmene lå i postkassa, men etter at de skiftet leverandør av frakten tar det stygt lang tid.

    6453171[/snapback]

     

    så det er derfor jeg har ventet i over en uke på bøkene jeg har bestilt...

     

    ordren ble postet 30 juni, bor i Tønsberg, så synes det har vært lang ventetid i forhold til tidligere..

×
×
  • Opprett ny...