Gå til innhold

Mortis360

Medlemmer
  • Innlegg

    3 359
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mortis360

  1. Randeboy skrev (På 17.10.2023 den 18.10):

    Hatt siden lansering og er fornøyd. Batteriet varer lenge nok, men føler 13 Pro Max var bedre der.

    Ellers tenker jeg problemet med innbrenningen på oled har en sammenheng med varmebuggen på telefonen. Varme er oleds verste fiende og vil ødelegge dem. Akkurat likt som de første årene på LG sine TV’er der kjøleplaten bak skjermen var for liten og man fikk raskt innbrenning pga varme. 
     

    Heldigvis gode rettigheter her til lands så man får fikset det eller ny mobil på dagen. 

    Det er ikke innbrenning, det viser seg å være ett programvare relatert problem, hvor mange rapporterer at det forsvinner med installasjon av iOS 17.1 RC (via beta-programmet), regner med full lansering av iOS 17.1 til begynnelse av neste uke. Har aldri sett OLED skjerm brenne seg inn i løpet av noen få uker tidligere.

    • Liker 1
  2. torbjornhb skrev (10 timer siden):

    Mottok telefonen (eller, faktisk hele tre stykker...) i går og har egentlig samme erfaring som deg, selv om jeg for første gang begynte å tvile i går kveld på om jeg ville ha Apple i det hele tatt ettersom det blir meldt så voldsomt om dårlig batteritid, høy varmeutvikling og stor risiko for at baksiden skal knuse. Klarte virkelig ikke å glede meg over telefonen i går.

    Men nå forsøker jeg å innse at det alltid vil være mange negative kommentarer om slike nye og populære produkter. Det skaper jo interesse og klikk. Tok en del produktbilder i dag, og der nå jeg si det var merkbart bedre kvalitet!

    Batteriet skal vel heller ikke være dårligere, men faktisk marginalt bedre. Så gleden over ny telefon tar nok mer og mer over. Blir dog spennende å se hvordan jeg opplever 15 Pro Max når den kommer.

    Uansett. USB-C ❤️

    Varmeutvikling kan være relatert til applikasjoner som ikke er oppdatert til iOS 17 enda, f.eks Instagram, det er ikke nødvendigvis relatert to iPhone 15 selv.

    Det er også andre som har gjort en slik test som JerryRigEverything har gjort, hvor glasset ikke har knust, så tror det kan være små variasjoner mellom enheter. link til video med timestamp

     

    Mye av det som stormer rundt nå, vil jeg påstå er blåst ut av proposjoner, og er ikke nødvendigvis "store" feil med enhetene selv. Ofte så holder telefonene på med indeksering i ett par-tre dager etter oppsett også, som vil redusere batteri noe, selv har jeg opplevd at batteri-levetiden har stabilisert seg etter rundt en ukes tid, etter å ha byttet telefon årlig over mange år.

     

     

    • Hjerte 1
  3. Fikk levert begge 15 Pro'ene på fredag, sendte den ene i retur siden jeg endte opp med to, som ikke var planen.

    Siden jeg kom fra 14 Pro så er det ikke enorm forskjell, men setter veldig pris på at de har redusert vekt, de rundt 10% som er redusert, er veldig merkbart, overgangen til USB-C er super, nå slipper jeg å drasse med lightning kabel kun for telefonen.

    Ellers merker jeg bedring i glare på kameraet, action button er kjekt, kan programmere den til hva enn jeg ønsker selv.

    Altså, ingen revolusjon fra forrige generasjon, men få telefoner vil være revolusjonerende fra generasjon til generasjon, men flere livskvalitets oppgraderinger.

  4. KryssN skrev (15 timer siden):

    Hei hei,

    Lurer på om noen kan rekomendere best Forsikring for iphone 15 pro? 

    Så på OneCall, Ice og Telia sin plussforsikring, ser ut som de koster like mye, Telia og OneCall  ser ut som at de har beste vilkår, tap, tyveri, skade og skjerm med ok egenandel, verditap, dekkning i verden. 

    Har valgt OneCall pga 36mnd rentefri delbetaling for meg selv, eneste tenke poeng er at man ma alltid ha disses sim kort aktivert. Ville ha gått med ICE, fordi egentlig trenger ikke tap og tyveri for meg selv og de har billigste abonamenter, men ICE har ikke samtykket MobilBytte for meg.

    Valgt Telia for min søster siden man får ubegrenset GB, 750kr tilbud ved ny bruker, bedre vilkår i forsikring angående man trenger ikke ha aktivert sim kortet i mobilen, men det var bare 24mnd delbetaling.

    Jeg bare lurte på om noen som kan rekomendere andre Forskringer eller inboforskiring for hus som er god og dekker flere skader, tap og tyveri med små egenandel. Litt redd for min søster at ingen stjeler hennes mobilen.
    Hun skal ut fra hjemme huset og studere neste år :)

     

    Apple har nylig lansert AppleCare+ med dekning for tyveri og tap (ser denne dukket opp 12 september), man kan enten abbonere måntlig for 149,-, da kan man ha så lenge man har telefonen slik som jeg har forstått, eller så kan man kjøpe for to år for 2990,- samlet. Egenandel på tapt eller stjålet telefon ser ut til å være 1590,-, mens skader er mindre, i tillegg man man få ekspressbytte.

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  5. Til min overraskelse ser det ut som om ordren min med SWAP hos Telenor gikk igjennom, den dukket opp i Posten appen kl 10:46, fikk ikke noen ordrebekreftelse fra de, så regnet med at den ikke gikk igjennom.

    Ser også at ordren jeg plasserte med OneCall har dukket opp i PostNord appen, kommer til å returnere den da jeg ikke har behov for to, siden det er for sent å kansellere.

    Regner med at begge kommer i morgen, siden jeg bor i Drammensområdet.

  6. atwater skrev (20 minutter siden):

    Noen som har bestilt fra Telia og fått forventet levering på fredag 22?

    Bestilt hos OneCall (eid av Telia), opprinnelig sto det forventet levering 28.09, nå erforventet leveringsdato 22.09, altså på fredag.

    15 Pro, 256GB, Hvit Titan.

  7. Det er første gangen jeg har bestilt fra OneCall / Telia, så har ingen erfaring fra de tidligere, så har ingenting å gå på derfra 😊

    Har alltid kjøpt via Telenor før, men siden swap-løsningen dems online feila, og ikke fungerte på mange timer, er det bare å forvente lang leveringstid, så gidder ikke å bestille på nett, det kan være at jeg prøver meg på butikk, men om de ikke har akkurat den konfigurasjonen jeg vil ha, så tar jeg den jeg får fra OneCall 😊

  8. Miss_star skrev (2 timer siden):

    Fikk mail 14:06 med ordrebekreftelse fra Telia, men forventet levering er 28.09. Men håper den dukker opp noe før 🤪 Har du fått melding med forventet levering?

    Fikk melding fra OneCall med forventet levering den 28.09 selv, ordrebekreftelse 14:20, virker som de kanskje tar i noe med leveringsdatoer?

    EDIT: Er det noen andre som har bestilt fra OneCall / Telia? De deler samme lager og systemer når det gjelder utsendelser av telefoner virker det som.

  9. Har forsøkt å bestille hos Telenor, men får feilmelding når jeg forsøker å legge inn SWAP.

    Sitat
    Noe gikk galt! Prøv igjen senere, eller med et annet IMEI nummer.'

     

    Har dog lagt inn en ordre hos OneCall, 15 Pro, 256GB i hvit titan, der fikk jeg ordrebekreftelse kl 14:20.

    I værste fall så selger jeg bare min 14 Pro selv, og betaler ut SWAP avtalen, og er ferdig med det.

    • Liker 1
  10. Nettbutikken til Telenor har virkelig droppa ballen på denne lanseringen, ser i Posten appen at det ble opprettet en sending i går kl 10:45. Fikk bestillingslink kl 06:00 på torsdag, hadde bestillingen inne kl før kl 07:00. Telia og OneCall kunder ser ut til å ha fått sine lanseringsdag telefoner, men fra Telenor sin nettbutikk virker det ikke til å ha skjedd overhodet i år.

    Jeg endte med å plukke opp en 14 Pro 256GB Space Black på min nærmeste Telenorbutikk istedenfor å vente på togvraket av en nettbutikk i år, den som jeg har bestilt blir sendt i retur så fort den kommer frem til meg.

  11. Fikk bestillingslink på min 14 Pro 256GB sølv for ca 50 minutter siden, har bestilt nå og har ett håp om at den kommer frem til fredag, holder til like utenfor Drammen, så om den blir pakket og sendt i dag burde det gå, for de som bor lengre unna er det nok litt mer tvilsomt om den kommer frem i morgen.

  12. Nimrad skrev (10 minutter siden):

    For veldig mange kanskje, men det var veldig stort for min del. Jeg har en Garmin Inreach Mini i sekken på alle teltturer. Denne kan jeg nå selge for et par tusenlapper og også unngå et abm som koster hundrelapper i måneden.

    Satelitt vil kun fungere i Canada og USA i starten etter min kjennskap.

×
×
  • Opprett ny...