Gå til innhold

Laughing Madcap

Medlemmer
  • Innlegg

    4 192
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av Laughing Madcap

  1.  

     

    Har man seksuelle lyster til barn, vil alltid faren være der. Vi vet også at mange pedofile bruker internett og laster ned voldtekt av barn. Det er et alvorlig overgrep bare ved å utføre en slik handling.

    Vanlige mennesker har også seksuelle lyster. Faren for at de voldtar noen er også der. Det også er et alvorlig overgrep.

     

    Men dette nekter du selvsagt å tro på, for i følge deg, er det ikke en legning.

     

    Enten er du svært ung og umoden, eller så har du alvorlig vansker med din forståelse mellom voksen og barn. Voldtekt uansett er en alvorlig handling, men i denne tråden diskuteres pedofili. Det er heller ikke slik at alle seksuelt aktive menn er potensielle voldtektsforbrytere, det er heller ikke alle pedofile som forgriper seg. Men faren er langt større, samt at mange av disse laster ned andres overgrep for å tilfredsstille seg selv. Det er i seg selv avvikende og straffbart.

    Pedofili er ingen legning, det er et menneskelig avvik. Pedofili bryter med naturen. Når vi parrer oss gjør vi det for og formere oss, sett fra et naturvitenskaplig perspektiv. Det og tenne seksuelt på barn som ikke er kjønnsmodne er derfor et avvik og bør behandles for et avvik. Jeg undrer meg også over ditt motiv for å forvare overgrep mot barn?

     

    Grunnen til at det er straffbart er ikke fordi det er et avvik i naturvitenskapelig forstand, men fordi det går utover et annet individs frihet. Dine argument mot pedofili kunne like gjerne blitt brukt mot heterofile som nyter anal/oralsex, eller homofile. Skal vi dømme folk med fetisjer for unaturlige ting og?

     

    Jeg vil ikke være for mye av en kverulant, men et samfunn hvor vi jager avvik, særlig i naturvitenskaplig perspektiv blir for dumt.

    • Liker 1
  2.  

    La oss si du har rett, gode produkter får mere penger fra investorer, hvorfor? Fordi produktet i seg selv er godt?

     

    Det er investorene sine neser som sniffer seg fram til gode produkter. Entreprenørskap kan det også kalles. Eller kapitalisme.

     

    Det er ikke sant. De sniffer etter mest mulig avkastning, i en perfekt verden ville det være de beste produkt, men slik er det ikke.

     

    Du har vell hørt om planlagt foreldelse?

     

    Det er også mange produkt som enbart selger grunnet reklame, uten å være særlig gode produkt. Ta for eksempel Vitae Pro. Det er mulig å forsvare det, siden folk "etterspør" varen når den blir kjøpt, men siden den aldri ville ha eksistert uten reklamer med kjendiser, blir det vanskelig å forsvare det som et godt produkt.

     

  3. Det hadde vært artig å dykke litt i statistikk som gjelder hvordan høyde påvirker roller i næringslivet, politiske valg, inntekt, osv. Jeg har ikke peiling på det, men jeg har hørt et tonn med myter om at høye mennesker oftere vinner frem i den slags situasjoner, f.eks. At mannfolk på <175 skulle ønske å være litt høyere forstår jeg.

    Du kan jo ta en titt på lengden av amerikanske presidenter her http://en.wikipedia.org/wiki/Heights_of_presidents_and_presidential_candidates_of_the_United_States

  4. Vokser du eller er det bare en "beskrivelse" ?

    I mitt tilfelle , kramper.

    Løsningen ble ZMA.

    Det var den beste beskrivelsen jeg kom på. Jeg merker også at det "prikker" i leggene, krampe virker ikke umulig.

     

    Jeg tok meg tiden til å lese kort om ZMA, og med en smule skepsis ble jeg allikevel fristet til å prøve dette. Særlig med tanke på at jeg også sliter med søvnen. Har perioder hvor jeg står opp 05:00 med masse energi, og iblant, som ikveld får jeg ikke sove og ødelegger en ellers god rytme.

     

    Hvordan mener du dette kan hjelpe mot krampene, hvis det er det? Forbedre Restitusjonen?

     

    Jeg merket at det var en varierende grad av magnesium, sink og vitamin b6 i de forskjellige produsentenes ZMA pakker. Hvilken bruker du og anbefaler?

  5. Hei,

    Jeg er en student som bor i Oslo, med ambisjoner om en karriere innen Utenriksdepartementet.

    Mitt spørsmål er om hvorvidt det er mulig å jobbe på en av ambassadene i Oslo som lokalt ansatt? Er det vanlig at ambassadene ansetter personale fra landet de er lokalisert i? Siden jeg er student, er det snakk om deltid.

    Jeg studerer økonomi og arabisk og det er Saudi Arabias ambassade jeg har i kikkerten.


    Takker på forhånd for svar :)

  6. Kunde i dag var tydelig irritert og kjeftet på meg fordi han måtte stå i kø.

     

    Vel, vi er tre kundebehandlere på jobb i service/vareutlevering på det aktuelle tidspunktet. Vi holder alle på med hver vår nogenlunde tidkrevende case.....

    Kjipt at det skal gå utover dere som er ansatt, men personlig mister jeg mye lojalitet og respekt for bedrifter som er for gjerrige på lønnskostnadene.
    • Liker 3
  7. Når du er helt ny, kan du nesten gjøre hva som helst og få rimelige resultater. Det er jo derfor man skal ha et godt kosthold, og gjennomtenkt program, slik at progresjonen holder seg relativt stabil over en lengre tid. Jeg kan godt tenke meg at disse nybegynneresultatene, er det som binder folk til idiotiske program og treningsfilosofier.

  8. Noen skal kan vurdere dette programmet som jeg planlegger å kjøre?

     

    Mandag og torsdag:

     

    Skulderpress

    Kabelroing

    Brystpress skråbenk

    Bicepscurl

    Pushdowns

     

    Onsdag

     

    Korsrygg + lår/legger og mage

     

    Er ganske nybegynner så jeg setter stor pris på tips til endringer.

    Veldig uspesifisert med "korsrygg + lår/legger".

    Som R3pulsive skriver, sats på de store øvelsene som Knebøy, markløft, roing og benkpress. Jeg vet lite om splitter, men har opplevd at et 3 dagers fullkroppsprogram er optimalt for nybegynnere.

     

    Les gjerne begynnelsen av denne tråden, samt de andre som er skrevet til nybegynnere. Anbefaler Stronglift 5x5.

     

  9. Kvartbøy i smith-maskin med pussypad og belte, fuck yeah!

    Det er til å gråte av. Jeg lærte min gamle far på over 65år å ta skikkelige knebøy uten noe av det du nevner, og det klarte han etter noen uker med god stil.

     

    Det var fantastisk å se hva denne øvelsen gjorde for ham, da han begynte å få tynne bein, dårlig holdning og bli mer og mer "pensjonist". Nå er holdningen god, og det er soleklart at den har økt livskvaliteten betraktelig :)

    • Liker 5
×
×
  • Opprett ny...