Gå til innhold

doffen45

Medlemmer
  • Innlegg

    752
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av doffen45

  1.  

    Hvilken projector bruker du?

    Jeg har selv JVC DLA-X30, men har ikke sjangs i havet til å finne denne under TV på devices.... Forsterkeren min har jeg heller ikke fått til og det er en Onkyo.

    JVC DLA-HD350 og Denon AVR-4306.

     

    Jeg skrev manuelt inn hvilket merke og modell jeg hadde, så kom Xbox opp med forslag på nærmeste modell den hadde i registeret. Viktig her er at du kanskje må finne ut hvilken sone forsterkeren din er i hvis du ikke vet det 100%.

  2. skjønner ikke hva dere klager på ang xbone, den har ikke release i norge før neste år, tvert imot burde dere være glade for at coolshop prøver å få tak i konsoller til å dekke kjøperenes behov. hva pris ang. så er det en mulighet for å bremse ned antall bestillinger til de vet hvor mange de faktisk kan få tak i, jeg har gjort det samme selv for å få roet antall ned bestillinger...

    Men nå er det akuratt det de ikke gjør. Før lovte de en uke etter lansering, det ble deretter sagt før jul, nå sier de første kvartal 2014, som er faktisk da Xbox kommer offiselt til Norge.

     

    Man dekker ikke et behov bare ved å si "Halloen folkens, vi importerer Xbox One fra england, dere får den 29. nov, eller før jul, kanskje første kvartal 2014, whatever makes you sleep".

     

    Dette er rett og slett for dårlig.

     

    Signet, Doffen, som spiller på sin Xbox One levert av Amazon.

  3.  

    Jeg er inne på engelsk market place for å få handlet spill. Norsk marketplace virker ikke med Xbox One ennå

    Det er jeg klar over, men lurte på om du benyttet deg av en profil registrert mot norge eller en profil registrert mot england.

  4. Når tror dere vi får en norsk dato bekreftet? Microsoft har sagt ila Q1 til meg, og det at enkelte nettleverandører opererer med 28 mars..

    Får ikke håpe det drøyer såpass lenge i Q1..

     

    Hva var grunnen egentlig? Språk?

    Før Titanfall, kanskje slutten av januar, men mest sannynelig begynnelsen av februar.

  5. HtLe2Xs.png

     

    Hahaha.

     

     

     

    Men, nå sa jo også Microsoft dette da, om Mass Effect:

     

    "With both Mass Effect titles launching first on Xbox 360 combined with the wealth of available paid downloadable content on Xbox Live today, Xbox 360 remains the best place to experience the Mass Effect franchise," a representative said in a statement given to IGN.

     

    Mass Effect 1, first published by Microsoft in 2007, will remain exclusive to Xbox 360.

     

    "And the original Mass Effect is absolutely an Xbox 360 exclusive, making Xbox 360 the only place to get the full Mass Effect experience," the company added.

    Hoved forskjellen er at her er deal med utgiveren, mens Mass Effect var en utgivelse deal mellom BioWare og Microsoft før BioWare ble kjøpt opp av EA, dermed gikk utgivelseavtalen i dass.

  6. Begge konsollene kjører stemmekommandoer da, men på PS4 må du jo kjøpe det cam-greiene utenom, tviler på at så mange gidder det.

    Er det noen form for tvil at Kinect med Microsoft TellMe faktisk er mer avansert enn PS4 cam og stemmekomando? Ikke at noen her kommer til å bruke det noe særlig, men "credit where credit's due"

    • Liker 3
  7. Jeg ble bannet fra NeoGAF pga. "port begging", men jeg blir unbannet nå på tirsdag. Så å si at NeoGAF er et Sony-forum blir feil.

    Hahahahaha. Alle som ble tatt der var vell fortjent.

     

    Og majoritetet av NeoGAF lener mot PS4, det er ikke vanskelig å se.

    • Liker 4
  8. Coolshop tar inn fra UK. Men MS Store UK har vært utsolgt i lang tid? Noe som ikke rimer....

    MS Store er nok en retailer som må vente på varer fra Microsoft slik som Gamestop, Zavvi, Game, osv. At de er utsolgt skylder mest at de selv har pushet salget av Xbox One mer enn de andre.

  9.  

    Rart at det finnes andre youtube apps som funker da.

    Google fjernet også engang i tiden Metrotube. Men er du ikke ening at det er gøyere for Google å blokkere Microsoft direkte enn en stakkar utvikler?

     

    rediger: Åpent brev om saken.

     

    Og ikke overraskende oppdaterte Microsoft nettopp appen til å heller bli en link til YouTube Mobile...

     

  10. Spennende, dette kan godt hjelpe HTC å skille seg mer ut fra sine konkurrenter.

     

    Ingenting er gratis. Å gjøre dette vil spre engineeringressursene tynnere utover og føre til dårligere kvalitetskontroll eller dyrere telefoner.

     

    I tillegg er det artig å se at MS "vurderer å droppe lisenskostnaden" - de siste tallene jeg så tilsa at Nokia får 20$ per telefon fra MS for å bruke Windows Phone :)

     

    Microsoft er ikke helt enig med din utalelse:

     

    Microsoft says that the current partnership between itself and Nokia means that for every Windows Phone sold, the gross profit margin is under $10 per unit based on royalty payments. Through the Nokia unit acquisition, Microsoft believes this will increase to $40 -- potentially making the risky deal a profitable force in the future.
    • Liker 1
  11. Det stemmer vel ikke helt? Du kan riktignok ikke kjøre desktop-applikasjoner på RT, men programmer som er skrevet for "Modern UI" kjører på begge operativsystemene. Vis meg gjerne programmet som umodifisert kjører både på iPad og Windows 7...

     

    Egentlig ikke, det er fullt mulig å lansere Modern UI apper som ikke fungerer på RT maskiner, sjekk Toy Soldiers: Cold War.

     

    Det er andre funksjonaliteter som er fjernet fra RT, det er ikke bare snakk om Legacy applikasjoner.

×
×
  • Opprett ny...