Gå til innhold

Leet-Pete

Medlemmer
  • Innlegg

    285
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Leet-Pete

  1. Husk at AdHoc er via 2pcer og ikke hub/router.

     

    Det andre er at HUSK OG VÆRE I SAMME SUBNET, gjorde den feilen engang. Brukte gud'ens mange timer på å finne det ut

    6304696[/snapback]

    OK, var ikke helt sikker på hva AdHoc egentlig er.

     

    Subnet-nummeret skal vel automatisk stille seg inn på: 255.255.255.0, så hvis man ikke fikler med det nummeret, har man vel uansett samme subnet mask. :p

     

    Forresten - en ting til: Har du installert driver til nettverkskortene? Det må man gjøre for å få nettverkskortene til å fungere.

  2. Er du koblet opp på en hub/router som er satt opp til å dele ut IP-adresser? Hvis ikke, må du vel sette på manuelle IP-adresser på begge maskinene. Det vil si at du selv gir begge maskinene IP-adresser. For å gjøre det, gjør følgende:

    - Klikk inn på Start->Kontrollpanel->Nettverkstilkoblinger

    - Høyreklikk på den tilkoblingen du bruker og trykk på 'Egenskaper'

    - Merk av 'Internettprotokoll' og trykk på 'Egenskaper'

    - Merk av 'Bruk følgende IP-adresse' og skriv inn følgende i 'IP-adresse':

    192.168.0.xx

    ...xx skal altså byttes ut med et tilfeldig tall, eller et tall etter eget ønske, fra 1 til 255. Alle som er på samme nettverk må vel og merke ha forskjellige IP-adresser.

  3. Alle datamaskiner har et navn. Dette navnet finner du her:

    ->høyreklikk på min datamaskin ->egenskaper ->datamaskinnavn

     

    For at det skal bli lettere å komme seg inn på datamaskinene, kan du endre på disse navnene hvis du klikker på 'Endre'.

     

    Når du har funnet ut hva datamaskinene heter, kan du f.eks klikke på ->Start ->Kjør, og skriv inn to skråstreker (\\) og navnet på datamaskinen du vil inn på. F.eks: "\\anders"

     

    Hvis du ikke finner noe der, er det fordi du ikke har delt noe. For å dele mapper på datamaskinene, gjør følgene:

    - Høyreklikk på en mappe du vil dele

    - Klikk på 'Egenskaper'

    - Klikk på 'Deling'

    - Klikk på 'Del denne mappen over nettverket'

  4. Ja, det vet jeg! Det er en del ting i Monkey Island-serien som er vanskelig å finne ut, og som er nokså ulogiske, så man må bare prøve seg fram.

     

    Dette skal du gjøre:

    Først må du spenne fast en diger gummi-ting (husker ikke helt hva det var) på en kaktus som er utenfor huset, så det fungerer som en sprettert. Deretter må du gi den fyren kjeks, så han blir ufokusert. Og så fikler du med innstillingene på katapulten.

  5. Tusen takk skal du ha, geir__hk! :thumbup:

     

    Jeg var inne på ASUS sin hjemmeside, og så på de driverne de har der før jeg posta dette innlegget, men jeg fant bare ikke den spesifikke drivern. Det vil si, jeg fant den, men det stod bare "Promise FastTrak 376 driver" på den, så jeg trodde ikke det hadde noe med RAID controller driver å gjøre. Men det var tydeligvis akkurat det det var. Jeg tenkte egentlig bare å svare "Jeg har vært inne på asus.com, men fant ikke RAID controller driver der". Men så tenkte jeg at jeg kunne like greit bare sjekke det en gang til, og det lønnet seg tydeligvis. :)

     

    Litt dårlig av ASUS å ikke gi mer informasjon om driveren enn dette. Men nå er ihvertfall problemet løst! Og nå finner windows harddisken min igjen!

  6. Jeg har nylig reinstallert windows, og dermed forsvant selvfølgelig alle drivere o.l. Så det jeg sliter litt med nå er å få S-ATA-harddisken min til å fungere. Den blir ikke registrert i windows. Jeg er ganske sikker på at dette er pga at jeg ikke har lagt inn driver til RAID controller. Jeg har leita lenge etter en RAID controller driver på internett nå, uten suksess. Jeg har lasta ned flere drivere, men ingen av dem fungerer.

     

    Det finnes en del forskjellige RAID controller drivere, men hvordan kan jeg vite hvilken driver akkurat JEG trenger til min PC? Har det med hva slags type hovedkort man har å gjøre? Jeg har forøvrig et ASUS A7V8X hovedkort.

     

    Kan noen vennligst hjelpe meg med dette? Det er et pluss om dere gir meg link til en eventuell driver å laste ned.

     

    Takker for alle innspill!

  7. Prøver du å gi oss alle sammen viruset eller?! Du må da ikke linke til viruset! Folk kan gå inn der, før de leser "ikke åpne sidene"!

     

    Jeg fikk også masse virus på maskina for noen dager siden. Jeg brukte Spyware Doctor og Ad-Aware. Dermed fikk jeg vekk en god del virus. Men det var fremdeles noe som ikke gikk bort, så jeg reinstallerte windows. Men jeg kan anbefale Spyware Doctor og Ad-Aware! Prøv å bruk de programmene! Det er freeware, og du kan laste det ned på www.download.com. Ihvertfall Spyware Doctor...

  8. Har du ikke annet å gjøre enn å springe rundt på forumet å leke politi? Men jeg antar att du bare er av den typen...

    5526111[/snapback]

    Lol! Tok meg et halvt minutt å rapportere denne posten. Er virkelig ikke så mye arbeid! Dessuten leste jeg gjennom poster i 'Ubesvarte innlegg' og kom tilfeldigvis borti denne. Så ikke kom her med det politi-vrøvlet ditt! Hvis ingen hadde rapportert spam, ville det sannsynligvis vært masse drit, som dette innlegget.

×
×
  • Opprett ny...