Gå til innhold

nicolaihansen

Medlemmer
  • Innlegg

    145
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nicolaihansen

  1. Hei.

    Kjøpte for en måneds tid siden en samsung c5130 mobiltelefon.

    Med den fulgte det desverre ingen 3.5mm jack adapter og jeg kjøpte derfor denne. Men det som skjer er når jeg plugger den i er at telefonen automatisk ringer opp den nr. som står øverst i samtalelista mi.( :hmm: )

    Det jeg lurer på er altså om det er noen som vet hvordan jeg kan få denne overgangen til å virke, eller evt. vet hvor jeg kan finne en overgang som faktisk virker???

  2. Hei.

    Sitter her og trenger en overgang fra en slags Dell "dobbel-usb" kontakt til en vanlig usb. Har lagt ved to bilder som viser hvordan denne kabelen ser ut. Hvis du sitter på viktig informasjon om det finnes en slik adapter blir jeg glad :thumbup:

     

    Nicolai

    post-70811-1262967985_thumb.jpg

    post-70811-1262967992_thumb.jpg

  3. Hei!

     

    Driver å prøver å bygge ett kabinett, og for å spare plass har jeg fått det for meg at jeg skal ta strømforsyningen ut av det kabinettet den blir levert med, og dermed også fjerne viften, slik at strømforsyningen bare blir nedkjølt av kjølingen i selve kabinettet. Er dette fyfy? og er det eventuelt noe jeg må tenke på?

     

    mvh nicolai

  4. Hei!

    Er i gang med et prosjekt hvor jeg prøver å bygge et kabinett av det tynne slaget. Trenger da en ganske tynn vifte til cpuen som er en Amd Athlon 2000+ socket 462. kom bla. over denne på ebay. det jeg lurer på er om den ville vært et bomkjøp med tanke på tempratur. sikkert et ganske vanskelig spm. i og med at det ikke oppgis noe produktnavn eller viftehastighet, etc, i annonsen, så jeg hadde håpet at noen kanksje kunne ta det på...øyemålet? :dontgetit:

  5. Jeg lurer kort og godt på om denne rammen:

    http://www.mpx.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=64496

    I det hele tatt vil fungere i min Macbook(1.generasjon) og om noen eventuelt har noen invendiger mot den. Har planer om å sette inn to av disse brikkene.

    Grunnen til at jeg valgte disse brikkene er at jeg får dem ganske billig gjennom kontakter. Må bestille i kveld så jeg trenger svar raskt

     

    På forhånd, takk for alle svar!

  6. HAHA. Det tror jeg seriøst er det dårligste kåseriet jeg noen gang har lest, hvor er humoren og ironien? jeg skjønner ikke helt logikken din i å sammenligne Eli H. med Nelson Mandela. kan heller ikke helt å se hva dette har med rettferdihet å gjøre, selv om du prøver å knytte kåseriet opp mot tittelen i avslutningen er det langt fra nok. Bra bruk av fakta, det skal du ha.

     

    beklager virkelig at jeg er så kald, ufølsom og at jeg har en så voldsom mangel på empati, har kanskje hatt en dårlig dag.

  7. Har kjøpt meg enMacbook og vil nå kjøpe mer minne. Jeg skal ha 2x1gb. vet ikke så veldig mye hverken ram eller om mac-hardware egentlig, så jeg lurer på hvilke briker jeg burde kjøpe, hva jeg burde se etter eller hvilke brikker som passer til en macbook. Den bruker ddr2 so-dim og det skal være 667mhz. Jeg handler gjerne(helst) på utenlandske sider.

     

    Takknemlig for alle tips og anbefalinger

     

    Nicolai

     

    Har forresten sett litt på disse:

    http://cgi.ebay.com/New-Kingston-1GB-DDR2-...1QQcmdZViewItem

     

    Noen innvendinger på dem?

  8. Det dreier seg om flere hardisker og også muligens en dvd-brenner så jeg kommer til å gå for en sånn åpen sak. Så jeg trenger hjelp til å finne den billigste. Det er forresten en Macbook (macintosh) maskin jeg har, så denne enheten må kunne brukes i OSX.

×
×
  • Opprett ny...