Gå til innhold

AL84

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AL84

  1. Heisann.. Jeg hadde besøk av Tor med hammeren her om dagen. Lynet slo ned i nærheten og tok seg en tur innom gjennom telefonledningen. Tok livet av nettverkskortet (integrert på hovedkort) og modemet. Har fått fiksa opp i dette med noen gamle reserve deler. Har og testa linja med en anna pc.

     

    Men det som er problemet. Når jeg tester linja med tptest312 får jeg disse hastighetene.. På tcp upload 3-400kbit/s og download 20-400kbit/s, meget ujevnt. På udp upload 400kbit/s og download 2mbit/s.. Linja er 2600/350. Det som da er spørsmålet: Kan det være noe feil hos meg? Eller ligger det hos levrandøren min?

    Denne tcp hastigheten er jo ikke akseptabel.

     

    Har og et anna spørsmål. Det er jo hovedkortet mitt som har fått seg en smell.. Er det mulig å få noe igjen på f.eks innbo forsikring?

  2. Ingen som har noe peiling :hmm:

     

    Det jeg er ute etter blir jo egentlig en måte å omgå "sperrene" på modi som skjermen ikke kan vise. Så jeg kan få satt opp oppløsningen til 1280x1024. Når jeg installerte måtte jeg koble til en ekstern skjerm og satte oppløsningen på denne til 1280x1024. Da ble det jo også det på den bærbare når jeg klonet skjermene. Da kunne jeg navigere rundt med musa. Er det jeg er ute etter. Er det mulig i Windows XP?

     

    Kan jo gjøre dette på min stasjonære med win2k.

  3. Det er gjort. Men problemet er der fremdeles.

    5187498[/snapback]

    Har du prøvd å endre ikonet i mappealternativer i utforskeren?

    5187534[/snapback]

     

    Har prøvd dette et par ganger tidligere. Men nå plutselig funket det :D

    Jeg reinstalerte winamp'n, men prøvde ikke å endre den der etter at jeg hadde gjort det. Men nå er det ihvertfall i orden :thumbup:

     

    Takk.

  4. Ja, som topic sier har jeg problemer med at winamp ikke får gitt .mp3 og .m3u filer det ikonet jeg vil at det skal ha. Sånn som det er nå har både audio og video filene mine windows media player ikoner :cry: Har prøvd å endre på dette i innstillingene til winamp og hvis jeg trykker på add file i playlist så kommer mp3 filene opp med riktige ikoner. Men åpner jeg utforskeren kommer filene med windows media player ikonet :wallbash: Noen som har en løsning på dette problemet?

     

    Oppdaget dette nå i dag. La inn et nytt program i går mens winamp sto på, men det pleier den alltid å gjøre så jeg fatter ikke hvorfor det skulle bli problemer nå.

  5. Har brukt Winamp 5 en god stund. Liker utseende og funksjoner, men den er jo fryktelig treg til å starte, og åpne hvis den ligger minimert. Sjekket med oppgavebehandling og den bruker 33mB minne er ikke det mye? Kjører også en eldre versjon 2.95 denne bruker jo bare 3800kB. Har mye minne ledig så det skal ikke være det som er grunnen til at Winamp 5 er tregt. Kjører den nyeste versjonen 5.11.

     

    Er det bare sånn Winamp 5(.11) er? Tregt? Eller er det noe feil hos meg?

     

    Nesten så WMP er raskere

  6. Har brukt Winamp 5 en god stund. Liker utseende og funksjoner, men den er jo fryktelig treg til å starte, og åpne hvis den ligger minimert. Sjekket med oppgavebehandling og den bruker 33mB minne er ikke det mye? Kjører også en eldre versjon 2.95 denne bruker jo bare 3800kB. Har mye minne ledig så det skal ikke være det som er grunnen til at Winamp 5 er tregt. Kjører den nyeste versjonen 5.11.

     

    Er det bare sånn Winamp 5(.11) er? Tregt? Eller er det noe feil hos meg?

     

    Nesten så WMP er raskere

  7. Jeg har ikke funnet noen løsning nei.

     

    Jeg kjører med Win2K SP4 og ellers alt nytt fra WindowsUpdate. Gjelder stort sett alle videofiler for min del, noen funker da (de siste jeg har lagt til på disken funker enda). FAT32 ja, partisjoner på ca 40, 40, 50 og 60GB. Hadde tidligere en på 130GB med FAT32 til videoene, men da hadde jeg først problemer med bad sector (på to av de mindre partisjonene) og senere sluttet mange av filmene å funke, og tilslutt fikk jeg bad sector på 130GB partisjonen også. Formaterte deretter og repartisjonerte og la inn igjen videoene, men de funket ikke da heller. De funker fra backup-dvd'n da.

     

    Men denne disken er nå ca 2 måneder gammel, hvordan blir dette i forhold til retur/reklamasjon på den?

×
×
  • Opprett ny...