Gå til innhold

janhaakon

Medlemmer
  • Innlegg

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av janhaakon

  1. Fikk med både USB-lader og vanlig strømlader som forøvrig står konstant koblet i siden jeg har en stikkontakt rett over vinduet der den henger. Skal det være noe forskjell mellom USB-lading og vanlig strøm lading? Rekkevidden er ganske dårlig likevel... bor på en hytte med papirtynne vegger, men den sliter med å sende signal til rommet ved siden av.

  2. Som tittelen nevner er jeg ute etter en god trådløs router med innebygget sim-kort slot, noe som er mangel på her i Norge. Jeg bor på ett sted som kun kan få internett via mobil nettverk og jeg har fått Huawei E5832 fra telenor, men den har VELDIG begrenset rekkevidde og orker ikke å styre med USB-tilkobling til en kraftigere router.

     

    Noen som har noen forslag? Jeg har funnet noen fra www.alibaba.com som blir produsert i den fjerne østen. Noen som har erfaring med disse eller fra denne nettbutikken?

  3. Jeg gjorde akkurat samme eksperiment på min H80 for ca 1mdn siden. Jeg satte på en SilentX på 12 db og en NZXT på ca 15db (husker ikke max hastighet, gamle men gode vifter) og prosessoren ble j*"lig varm, opptil 82 grader. Satte på de originale viftene og prosessoren min holdt da max 62 grader ved full load på en clock på 4.8Ghz ved 1.425 volt.

     

    Mitt råd er å investere i en viftestyring til fronten av kabinettet ditt slik at du kan kontrollere støy og temp selv alt etter som.

  4. kan H60 anbefales?

    Vet ikke om H60, men jeg kjøpte nå en intel i7 2600K + corsair H80 for ca 1mnd, ligger stabilt på 4.8Ghz ved 1.425V og holder idle temp på 27-33 grader og load på 58-62 grader og jeg er MEGET godt fornøyd etter å ha vært på "ren" viftekjøling i alle år.

    Er du bekymret for støy så kan jeg hinte om å skaffe deg en billig viftekontroll som du kobler alle vifter på så har du full kontroll på all støy og temp.

  5. Skal sette sammen min nye pc nå, har corsair 120GB forceGT SSD som system disk med seagate barracuda xt 3TB som lagring til filmer, musikk osv. Må den partisjoneres eller kan den bare stå som den er? vet at man måtte partisjonere i "gamle" dager for å utnytte sektorer og plassen mest mulig. Er det slik fortsatt?

  6. Har tenkt å kjøpe meg hjem Windows 7 snart, men vil gå for 64 av flere grunner.

     

    Men det jeg lurer på er om cpuen min klarer dra det. Det er en AMD Athlon 64 X2 6400+ 3,2Ghz.

    Evt kan jeg oppgradere til en som er socket AM3, da jeg egentlig trenger en cpu til et litt eldre hovedkort.

     

    har samme processor som deg, uklokket med 2Gb RAM og kjører Win7 Ultimate 64bit og det går som hakka møkk!

  7. har akkurat testa samme greia sjøl,- for tilnærmet hastighet jeg betaler for (30/30Mbit) når jeg laster ned fra Lyse's servere, men med speedtest.net sine ligger jeg på rundt 10Mbit ned og 3-4Mbit opp, så det virker styggelig som om Lyse forsinker sine linjer ut til resten av verden fra sine abonnenter.

     

    Edit: Åpnet forresten en port i Lyset's hjemme sentral, gav maskinen min fast ip-adresse og det hjalp VELDIG med visse programmer... ;) Les mer på portforwarding... plus sjekk ut

    http://www.techsupportalert.com/content/op...-vuze-speed.htm

  8. Er vel ikke helt bra for harddisken når det blir veldig kaldt?

    Eller har han løst det på en eller annen måte? Orket ikke lese :p

     

    Ikke no hokus-pokus der, tingen med utendørs PC er at han aldri slår av PC-en slik at fare for kondens og over nedkjøling ikke blir no problem. Blir nok høye strømregninger etterhvert...

  9. "Teknisk informasjon om linje

    Sentralnavn: UKJENT

    Linjelengde: 11 meter

    Kobberkvalitet: 06 mm

    Maks. hastighet: "

     

    ...var resultatet på bredbåndsvelgeren til huset til foreldrene mine. Huset ligger midt imellom 2 småbyer på sørlandet som begge har godt utbygget bredbånds nett, men vårt hus kan fortsatt ikke få bredbånd... kjempe utvikling!

  10. Vi bor 5900 meter unna sentralen, og har ikke kunnet få noe før Telenor lanserte sitt tilbud kalt Mini i fjor. Etter en masse fram og tilbake, ble vi koblet opp. Hvilken nedtur! 100kbit ned og 40 opp, og ustabilt så det holdt. Ikke noe jeg ville betale 299 kroner i måneden for, så jeg sendte alt i retur.

     

    Om Nextgentel har eget utstyr i samme sentral hjelper ikke meg så mye er jeg redd, så lenge kobberen fram til meg er den samme  :ermm:

    8039648[/snapback]

     

     

    Vi bor 50m unna sentralen, og kan ENDA ikke få ADSL...! Der har du Norges teknologiske utvikling på nært hold..

  11. Nå har jeg ikke fått kikket igjennom alle linkene til de forskjellige kabinettene som er beskrevet i denne tråden, men det er en ting jeg lurer på!

     

    Kabinetter med HK-skuff er jo fryktelig populært og ikke minst praktisk! Er det noen spesielle merker som leverer med HK-skuff? Har tittet endel på prisguiden, men jeg sliter med å finne noen....

     

    Noen som kan tipse/fylle inn tråden med slike kabinetter?

  12. Tjah.

    Det vil overraske meg om det differ mer enn 2 til 4grader mellom disse, som max.

    Som du selv sier: "alle dagens vannblokker gjør en god nok jobb".

    Akkurat det er jeg ikke dønn enig i, spesielt mtp finishen på anleggsflaten mot core / IHS.

    Der finnes uheldige variasjoner, uten å henge ut hvilke dette gjelder. "Verstingene" er vel uansett ute av bildet nå.....

    6994443[/snapback]

     

     

    Tenkte nettopp over det med finishen jeg og... Bunnen på vannblokkene vises jo stort sett ikke på nettbutikker, og det er jo ganske så essensielt at den er så god som mulig!

    Vil helst unngå å kjøpe katta i sekken og måtte sette igang med fin-sliping... :hmm:

×
×
  • Opprett ny...