Gå til innhold

everlast-

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av everlast-

  1. Har kjøpt meg helt ny pc, og nettopp installert windows og lagt inn drivere til hovedkortet, men får ikke internett ! har testet flere tp kabler, og alle portene på routeren, uten at det hjalp, og det virker som eg har lagt inn de riktige driverene også, pga finner nettverkskortet i device manager, og det er ikke noe spørsmålstegn der !

     

    Det kommer ikke noe lys på nettverksutgangen, og heller ikke på routeren !

    Har pratet med noen som mener det kan være fabrikkfeil på det integrerte nettverkskortet, og at eg må sende det på reprasjon for å få sjekket det .

     

    Noen forslag til ka eg kan teste før eg prøver med et eksternt nettverkskort?

     

    s o s !

  2. Hellu. Har 2 hardisker, 1 s-ata raptor disc og en hlet vanlig 200gb. Dissa 2 hadde jeg da partisjoner i 2 deler av hver, ergo 4 "hardisker". Flyttet de over fra en pc til en annen, og nå finner jeg bare 2 av de totalt 4 hardiskene, under diskbehandling/partition magic(kan ikke recovere noe eller lignendes der) finner jeg 58 gigabyte som har fått navnet: "utildelt". noen tips? -veldig- viktig informasjon som ligger der..

  3. Har en Amd64 shuttle -

     

    Vært på en liten tur med pcen, det hele skjedde når jeg først kom fram på mitt første stoppested. Koblet opp pcen og startet opp, pcen startet opp og viftene gikk som det SUSTE(de roer seg ned når de kommer til windows, noe som ikke skjedde da/nå, noe som tyder på at pcen ikke loader windows). Skjermen står bare å blinker grønt, slår seg ikke på, så jeg får ikke skjermbilde. Kompisen min var kjapp med å forklare at pcen din er ødelagt. Jeg i min dype frustrasjon rebota nå en 20 ganger og satt og grein, helt til skjermbilde plutselig kommer, med en feilmelding helt i oppstarten(der hardiskene etc står når du kan gå inn i bios etc.) der står det en feilmelding ang cpu et eller annet, press f1 to continue(jeg har fått denne meldingen -mangen- ganger, og virker ikke som noe er "ødelagt" pga den meldingen akkurat.) trykker f1 og pcen funker som en drøm i ei uke.

     

    nå er jeg hjemme, ei uke senere. og DET SAMMA SKJER, det morsomme her, er at etter desperate rebotinger og resettinger, så fikk jeg fean meg skjermbilde, og der var jaggu samma feilmeldinga, når jeg tilsluitt fikk bilde, trykka f1, og der forsvant bildet....for godt. pcen loader ikke windows, skjermen står bare og blinker. Har sjekket at det ikke er skjermen eller skjermkortet. sku dobbeltsjekke med ram fra en annen pc jeg har(som jeg ikke har brukt på lenge) det funket ikke da heller, og når jeg sku bygge den opp så jeg hadde en pc å bruke skjedde det samma, ingen skjermbilde..og den pcen funket fint før.(kan det være minnet?) det er -ingen- visuelle ting på at noen av komponentene ikke skulle fungere. Fatter det ikke, hvorfor fikk jeg skjermbilde i et par sekunder? har 9dobbelt sjekka at alt sitter fast..har og flyttet på jumperne, og tatt ut batteriet..

     

    Noen tips til hva jeg kan gjøre FØR jeg sender greia inn?

  4. Ny kjøpt pc og nyformatert. Lagt inn alle nødvendige drivere og slikt, skulle se på en dvd og var uheldig og lastet ned Blaze DVD. Skrev inn reg-kode etc. Etter jeg la inn det programet startet mystifistiske ting å skje. Når jeg gikk inn på hardiskene mine via min datamaksin tok det laaang tid før den opnet seg, om jeg høyreklikket på filer tok det LANG tid før "valgene" kom opp. Jeg slettet da Blaze dvd, og alt fikset seg, trodde jeg. Nå er alt tilbake, ventetiden, explorer henger lenge når jeg skriver inn ny url etc. det er SINNSYKT irriterendes. Og jeg tror ikke jeg har fått "fjernet" hele blaze dvd greiene(hvordan kan et dvd program fucke så mye...), jeg brukte dog avinstaler funksjonen via windows.

     

    Hver gang jeg høyreklikker på filer som ikke helt vet hva program som skal opne det(DAT filer f.eks, skjer det her:)

     

    http://home.no.net/kverni/Blaze.JPG

     

    Som dere sikkert ser, så ligger fortsatt blazedvd.exe der, og hva er 8"? , jeg er rimelig sikker på at det er det her som forusaker probleme.

     

    Har søkt etter det på pcen og i slike registry cleaner programer, fjernet alt. Men problemet er at det ligger i regedit, og hver gang jeg sletter det defra kommer det tilbake med engang, her finner du bilder av det:

     

    http://home.no.net/kverni/blaze2.JPG

    http://home.no.net/kverni/blaze3.jpg

     

    Som dere sikkert ser ligger det pisset i regedit fortsatt, og hver gang jeg prøver å slette alt som har noe med blazedvd, eller 8"? å gjøre, kommer det rett tilbake.

     

    noen som har NOEN tips // UTENOM å formatere ?

    på forhånd takk!

  5. Har nettop kjøpt med nytt steelpad headset, som skulle være det pefekte til gaming, lyden hos meg er bra og alt, men. Når jeg spiller bruker vi et program som heter Ventrilo(www.ventrilo.org) - Alle klager på at jeg lager en "pipete lyd" , dvs, de hører meg klart og tydelig, men jeg lager mye støy og den såkalte pipelyden. Har laget en liten waw med den lyden, så om du skrur opp høytalerne og hører godt etter hører du dem(kan minne om maskiner som er kobla til mennesker på sykehuset!!)

     

    http://home.no.net/kverni/pippip.wav

     

    Specs som er verdt å nevne:

    Shuttle SN95G5 barebone PC socket 939

    http://www.netshop.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=4015

    Steel Sound 5H USB Headset m/microfon

     

    m/lydkort

    http://www.netshop.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=6873

     

    - jeg bruker alltså USB lydkortet som følger med. Noen som har peiling..?;(

     

    på forhånd takk !

     

    Om det er noen som er bra på ventrilo så har jeg forresten et spørsmål til! ;)

     

    Jeg bruker ikke push2talk - når jeg har på "sensetivity" "13" og nedover, da er lampen inne heletiden, noe som gjør at etter 20min så starter jeg å lagge noe sinnsykt, men når jeg setter sensetivitien opp til "14" da blir lampen aldri grønn, med andre ord da hører ingen meg uansett hvor mye jeg prater...need help!

  6. Var ikke helt sikker på hva creative kort jeg hadde, visste bare at det var sb live 5.1, og siden soundblaster må ha det dårligeste system med drivere og sånn ble jeg letendes i et evig kaos. Fikk et tips av en kompis at "kX" drivere skulle være bedre enn sb sine, og jeg testet jo greit nok dette. fant fort ut at "kX" driverne var for erfarne folk som drev med mixing og avansert bruk av lydkortet sitt, ikke noe for en som bare vil ha grei lyd i et dataspill og få miccen til å funke.

     

    her kommer da problemet inn, etter MANGEN driver instalasjoner og med samma melding hver gang, "finnest ikke sb live blabal på din maskin." så skrudde jeg omsider opp pcen, så at det var et sb live! digital 5.1 lydkort. Fant drivern og tenkte nå var jeg på gang. men her er da det mystiske. "kX" har tatt helt "over" pcen, dvs, den prøver å instalere "kx - genetic" hver gang jeg går på install new hardware, og instalere 5.1 driverne funket -ikke- får samma beskjed, selv om jeg VET at det er 5.1 digital som står i pcen. og jeg får jo lyd med kx driverne, så det er garantert ikke noe galt med kortet. men inne på menyene hvor jeg kan velge forskjellige creative kort, så har kx driverne skiftet navn på alt, alle kortene heter kx - "tittel."

     

    og tro meg, jeg har slettet driverne og cleanet registeret. noen som har noen tips? særs jevlig provoserendes at driverne som faktisk -er- til kortet ikke engang skal funke... og lyden i spill suger med kx driverne;(

     

    hjelp mottas med STOR takk ! :p

×
×
  • Opprett ny...