Gå til innhold

Salemonsen

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Salemonsen

  1. Har planer om å gå til innkjøp av en ASUS G2 Laptop, og lurte da på om noen her har erfaringer med denne pcen. Jeg lurte også på om noen har erfaringer med ATI's X1700 og spill. Kommer til å spille C&C Tiberium Wars, Supreme Commander osv. altså en del nye spill, kan jeg forvente å kjøre grei grafikk på disse spillene?

  2. Nå var det jo en stund at FN skulle forby bruk av 7.62, som bla. det norske forsvaret bruker nettopp på grunn av skaden den påførte fi. Inngangshullet på et offer ved bruk av denne typen ammunisjon er på størrelse med en erte, mens utgangshullet en melon, så vi snakker om kraftig "skyts" for å si det sånn. Det ble også nevnt dekke her, når jeg selv tjenestegjorde i forsvaret skjøt vi glatt gjennom 1 meter armert betong med AG3 eller G3 som den heter, den bruker 7.62x51 som nevn tidligere.

  3. Jeg tror du tjenssen skal legg deg en god stund sånn at hodet blir kaldt og klart igjen! Man kommer bare ikke inn i en tråd og legger inn en så talentløs post som det der, uten mål og mening!

     

    Jeg vil tro uten å ha bevis selvfølgelig at dette er den "eldre" generasjonen mot den "unge", det er ihvertfall sånn det føles med sånne ubrukelige poster og angrep mot diverse medlemmer her. Å kalle gunfreak mentalt uforstyrret på grunn av et nick og det faktum at han ikke liker at spillprodusenten ikke holder seg tro mot realiteten når det gjelder våpen og ammo er for meg helt absurd!

     

    Har selv tjenestegjort i forsvaret og har grei våpenkunskap, og jeg kan finne mer en 5 feil for å si det sånn i spillet. Men det er ikke det som bryr meg mest i grunn, spillet er for meg helt ubrukelig og usannsynnelig! Og vi er mange som mener det, og andre har sin mening sånn er det bare.

  4. Har du winxp med sp2, isåfall må du gi full tillgang til klienten, annbefaler deg til å gå over til utorrent, denne klienten støtter upnp og er lettvint og god, den finner du her http://utorrent.com/

     

    Ellers annbefaler jeg at du sjekker http://www.portforward.com/ for å åpne porter til p2p og torrent klienter. Hvis du også går inn på routeren din finner du en dht oversikt som forteller deg om du har full adgang, er det brannmur på den routeren kan denne også mest sannsynelig deaktiveres.

  5. Helt enig, alt for mange undervurderer sikkerhetshull og får dritt på maskina si, etterpå får vi drittslenging om Bill Gates og Microsoft her på forumet! Det er en grunn til at sikkerhetshull oppstår når 90% av kloden bruker widows som os og 5% av de brukerene sitter å funderer hva slags djevelskap de skal finne på å spre igjennom de svakeste punktene i os'et.

  6. Skjønner ikke helt hvordan man oppdaterer til nyeste bios på 1559 laptopen min, bruker bootdisk, slik at jeg får bruke hardisken min i dos, så kjører jeg "kbc" fila derfra.

     

    Men så skjer det noe rart, etter oppdateringen er fullført går den i en slags ventemodus, skjermen blir svart men lyset for powret er på, jeg må da holde av/på knappen inne i 15sec. Jeg kan også kjøre oppdateringen på nytt og det samme skjer igjen.

     

    I tillegg har jeg prøvd å kjørt bios fila rett fra cd, men da kommer jeg ikke inn i flash programmet engang, har ikke en korupt fil heller! Skjønner ikke en dritt!

    spm. er da, er bios flashet og skjer dette med alle andre? hvis ikke hva i f... er problemet?

×
×
  • Opprett ny...