Gå til innhold

Rot

Medlemmer
  • Innlegg

    130
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rot

  1. Poenget her er ikke å få lyd av beste kvalitet siden det vil koste mye mer enn jeg har råd til å legge i det. Hi-Fi anlegg får komme senere sammen med pengene :tease: Vil nok ikke prestere å få noe dårligere lyd enn det som allerede er i bilen, har to stk 10" subs sammen med en Helix Dark Blue Four så dette er bare et ungdomsanlegg.

     

    Men vil det passe med to stk av Bosshøytalerne sammen med Bosspillern og forsterkeren? (spør på grunn av at jeg har så godt som null peiling på anlegg som det kanskje kommer frem)

  2. Hei folkens

     

    Jeg har nå tenkt til å gå til kjøp av ny spiller til min 2001mod Skoda Octavia, men er på ganske stramt budsjett. Derfor har jeg sett meg ut en Boss BV9963I siden den er både billig og har mange tilkoblingsmuligheter og at det er en touch skjerm på den. Vet at Boss ikke er av beste kvalitet, men så lenge spilleren fungerer går det bra for meg, er det noen som vet om tilsvarende til lignende pris?

     

    Av høytalere har jeg sett meg ut et par Boss CH6520 eller et par dyrere Kenwood KFCS703P

    Hvem vil dere valgt?

     

    Takk for hjelp :)

  3. Kjøpte dette spillet for en liten stund siden det skulle være så bra. Joda, spillet i seg selv er godt men hver gang jeg skal spille blir jeg rammet av fantastisk mye lag. Dette varierer i grad, noen ganger ganger varer det noen sekunder før det gir seg, mens andre ganger er spillet helt håpløst av den grunn.

     

    Har søkt litt rundt på nett å funnet flere med samme eller lignende problem, men ingen som har fått et godt svar. Har prøvd å stille ned alt av grafikk, men til ingen nytte. Internettlinjen er en 15/5 mbit/s.

     

    Hardware er:

    AMD Radeon HD6950 2Gb

    RAM: 6Gb DDR2

    CPU: Intel Q6600 3,6 Ghz

    OS: Windows 7 64bit

     

    Håper på hjelp siden dette er et veldig morsomt spill... når det ikke lagger.

     

    Takk for svar.

  4. Det er mogleg dette er eit kunnskapslaust spørsmål, men kor kjem 3D inn i biletet? Er det innfatninga på brillene som er 3D her?Kay

     

    Er vel siden 3D-briller består av et polariseringsglass som vil funke på samme måte som polariseringsglasset på skjermen.

     

    Stilig prinsipp, men for min del driver jeg ikke med så private ting på offentlige steder at jeg trenger det. Slikt sparer jeg til jeg er alene :D

  5. Håper for guds skyld at du er et troll som er ute etter oppmerksomhet. Kirkegårder er en av de få plasser som ikke preges av reklame, og er tross alt den siste hvileplass for den avdøde.

     

    Du mener gravplasser er stygge og ikke har noe funksjon for samfunnet. Er det slik at alt må ha en funksjon for å skal eksistere. De fleste som går på en kirkegård kommer får å minnes de døde, vis litt respekt når det kommer til gravplasser.

     

    Du kan jo sette opp en poll å se hvor mange som faktisk synes noe om ideen din.

    • Liker 2
  6. Top Gear ville ikke vært det samme om noen av de skulle slutte. Er noe med at de utfyller hverandre. Klarer ikke å bestemme meg for èn enkelt :/

    Vist noen skulle slutte ville jeg håpet på Hammond. Han liker jeg desidert minst.

     

    Hamster? :cry:

    Har en liten følelse av at Top Gear ville falt i fisk visst en av dem skulle slutte.

  7. Leste om denne på itavisen for 2-3 dager siden :roll:
    Og poenget var? Burde de droppet å omtale den da, eller?
    skjønner du ikke poenget?? haha :!: poenget er at hardware som fremstår som den ledende distribusjonskanalen innen hw og sw nyheter i norge burde være litt kjappere ute med nyheter. Det er ikke første gang og sikkert ikke siste heller at hw.no kommer med "siste nytt" flere dager etter andre medier :roll:

     

    Jeg ser heller at hardware bruker litt lengre tid på å få ut artiklene enn at de legger seg på samme nivå som ITavisen med bare skrivefeil osv.

     

    Når det gjelder kabinette synes jeg det var et friskt pust i mengden firkantete kabinetter. Prisen var litt vel stiv da :hmm:

×
×
  • Opprett ny...