Gå til innhold

Fidelio

Medlemmer
  • Innlegg

    254
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fidelio

  1. Innlegget ditt øverst er rett og slett noe av det mest idiotiske jeg noen sinne har lest. Hvorfor skal du få noen ting som helst gratis bare fordi du har problemer med å lese og skrive? Og så når du får penger, så klager du fordi du helst ville ha hatt mer?

     

    Det er jeg, og mange andre, som har betalt deg penger, ikke staten. Penger som er jobbet for, og det vrenger seg inni meg når jeg tenker på at det er slikt de går til.

     

    Makan til møkkainnstilling, skjerp deg. Jeg har forøvrig lagret det geniale innlegget ditt for fremtidig referanse så jeg alltid husker på hva som er galt med landet vårt.

  2. Hei;

     

    Har googlet rundt om dette i en times tid, men kan ikke finne noe definitivt svar, så tenkte jeg kunne høre her.

     

    Har et nForce4, 939 MSI Neo4-F med en PCI-E x16 slot som er spesifisert til v1.0a så vidt jeg vet. Det ovennevnte skjermkort, som vel er v2.0 vil ikke virke med dette, skjermene får intet signal når maskinen startes.

     

    Trodde i min uvitenhet at dette var bakoverkompatibelt, men nå er jeg ikke så sikker. Kan det være instillinger i BIOS som har noe med saken å gjøre, eller må jeg ha nytt hk?

     

    Takk for all hjelp hvis det er noen som vet noe om dette.

  3. Hei;

     

    Driver og bygger et kabinett, og trenger en power-knapp og et par LED lys. Noen som vet hvor jeg kan få tak i dette innen rimelig tid. Har googlet litt, men vet ikke hva disse knappene kalles, så har ikke kommet så langt.

     

    Det stiligste hadde vært en slik metallswitch av typen som finnes i f.eks båter, men den må jo "sprette tilbake" som en vanlig PC-SPST knapp.

     

    Takk for hjelpen

  4. Har ikke holdt meg oppdatert på hw-fronten siden jeg bygget min nåværende maskin for tre års tid siden, derfor håper jeg en vennlig sjel kan gi meg litt råd og tips når jeg nå skal bygge en ny. Har maskinen på 24/7, så vil ha noe som drar lite strøm på idle så den forblir kald (og tyst). Spiller aldri spill, og trenger ikke spes mye kraft. Trenger hk, cpu og ram.

     

    Krav:

    1. Så billig som mulig.

    2. Integrert grafikk på hk med mulighet for to skjermer.

    3. Så strømbesparende prosessor som mulig, men ikke tregere enn min nåværende AMD manchester 4800+

    4. 8 gig ram

  5. håkei.... Lydkortet er DEFINITIFT verd pengene!!! Med stor fare for å høres ut som en diger klisjè:

     

    Fikk mye av det jeg savnet, bl.a. bedre stereobilde og fikk definitift følelsen av at høyttalerene står lenger unna hverandre enn de gjør (romfølelse - noe som er en kjempefordel med liten stue og store høyttalere, som jeg har).

     

    Lyden høres definitivt mindre komprimert ut (kan kanskje ha noe med at den ikke blir resamplet i hytt og gevær) og lydbildet ble mye mer nøytralt. Lyder/stemmer/instrumenter ble enklere å plassere, og musikken fikk mye mer dybde. Ble sittende å re-oppdage store deler av spillelista mi! :)

     

    Angrer ikke et sekund på kjøpet!!!!!!

     

    Ang kombinasjonen rca + surround klarer jeg ikke å se, og har ikke mulighet for å teste nuh heller.

     

    Akkkurat samme opplevelse jeg fikk med mitt 90-kort:)

     

    Har du mulighet for 2+2 i kontrollpanelet?

     

    Si ifra når du får testet rca+surround, hadde satt veldig pris på det. Du kan jo prøve med hodetelefoner eller til og med et voltmeter.

  6. Lurer på en ting; kan man kjøre et quad-oppsett på dette kortet med RCA-pluggene ut på front og bakhøyttalerne ut på utgangen for denne samtidig, eller må man bruke frontutgangen på adapteret da?

     

    Bumper denne - kan man bruke RCA ut til fronten og adapteret til bakkanalene samtidig?

     

    Ohi.. lurer på om jeg leste spørsmålet ditt feil første gang. Beklager. Men vet ikke om du kan bruke RCA som front og adapter som bak, eller om både front og bak må tas fra adapter ved analog surround. Men du kan jo prøve å sende en mail til mono.no og høre om de vet noe.

     

    Har ringt dem, de visste ikke. Hadde du kunnet teste det, altså om man kan ha 2 ut foran 2 ut bak på denne måten?

  7. Regnet med det. HD-DVD er jo dessverre dødt for det man fikk vite hvor mye man kan dra nytte av det.

    Jeg syntes HD-DVD var hakket mer spennende - kanskje flere hakk også.

     

    Uansett er jeg "glad" for at formatkrigen ser ut til å være over for lengst.

     

    Universal og Paramount - ikke akkurat små selskaper - gir fremdeles ut på HD DVD eksklusivt.

     

    BD er mer forbrukerfiendtlig. Selv kunne jeg aldri tenke meg å kjøpe en film jeg ikke kan ta en digital kopi av og spille av uten problemer. Alle nye titler fra Fox har BD+, noe som kompliserer kopiering.

  8. Enig i at HTPC-kabinetter som regel ikke er de beste mht støy.

     

    Selv har jeg en Fortron Source Zen 300W vifteløs PSU, en kald passiv kjølt CPU og én harddisk. Streamer film over nettverk fra en annen pc. GPU er integrert på HK, du får hovedkort nå med DVI/HDMI og som akksellerer video. Ellers kommer du deg fint unna med et Ati HD 3450 uten vifte til 300,- til HTPC. Det drar lett AVC og VC-1 BD og HD-DVD.

     

    Med god luftflyt er et slikt oppsett null prob. Har en 120mm mer eller mindre lydløs vifte som sørger for det.

  9. Har en samsung 500GB S-ATA disk som har stått i en mac. Skulle flytte den over til en pc, og formaterte den i OSXs diskverktøy som FAT.

    Flyttet den over til PC-en, og den kommer opp på bootscrenen, men her fryser maskinen. Kommer ikke inn i BIOS heller med disken tilkoblet.

     

    Forsøkte også med å koble den til maskinen etter at Windows er loadet, men da enten fryser systemet (Vista) eller BSOD'er (XP).

     

    Har noen noen anelse om hva som kan være galt? Har ikke mac tilgjengelig lenger, så får ikke prøvd den der.

  10. Skal bygge et kabinett og tenkte at noen her har litt peil på dette med luftflyt og kan gi meg noen råd.

     

    Kabinettet er 25x70 cm med høyde på 20. Alt inni med unntak av PSU er passivt kjølt. Kommer til å sitte en dual core intel-sak med en Noctua kjøler og et HD 2600 XT inni.

     

    Hadde i utgangspunktet tenkt å lage huller på den ene siden utelukkende og la en 140mm vifte kjøre luft gjennom hele greia. Men PSUen ødelegger opplegget litt (en MIST 500W). Den har to åpne sider, en til vifte og en med huller. Noen som har et forslag til hvor jeg skal plassere denne? Og ellers, hva med komponentplassering? Takker for all input.

×
×
  • Opprett ny...