Jump to content

magnusf

Medlemmer
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Gi meg gjerne navnet på den butikken Gjerne før 15:45, så kan jeg hente den etter jobb hvis det er i Asker-området 7680808[/snapback] Er flere som er interessert i dette Send meg gjerne en PM om du vil unngå storming av butikken
 2. Har en SE K700 med Tele2 Scratch abonnement som oppfører seg rart noen ganger. Problemet består av at når noen prøver å ringe meg kommer de noen ganger rett til min mobilsvar selv om telefonen min er slått på, har full dekning, ikke tomt batteri og jeg er tilgjengelig (altså skal så vidt jeg kan se alt være normalt). Det som er ekstra irriterende er at jeg er totalt uvitende om at noen prøver å ringe meg da det er umulig å se på telefonen at noe skulle være galt. Hvis denne "blokkeringen" har vart en stund, og noen kommer igjennom og får ringt normalt til meg, strømmer alle meldingene som folk har sendt meg under "blokkeringen" inn på en gang. Dette skjer kun enkelte dager. Kan dette være et problem i telefonen, eller kan det ligge hos Tele2? Noen flere som har opplevd noe lignende? Har forresten siste tilgjengelige firmware fra Sony Ericsson på telefonen. Mvh, Magnus
 3. Prøv å gå inn på modemet og bytt om fra router til bridge. Har gjort dette hos flere jeg kjenner som ikke kom seg online med ruter. Tror adressen til modemet er 110.1.1.1 eller no, kommer litt an på hvilket modem du har. Noen som vet adressen til Thomson modemet som Telenor leverer forresten? Magnus
 4. Skulle ikke testen av v600 komme denne uka? Ser at det har kommet flere tester av andre telefoner isteden.
 5. Ser ut som at det gikk greit allikevel. Nå er ihvertfall iBooken på vei
 6. Hvor sendte du denne kopien? Det står jo bare at Apple "kan" sjekke om du virkelig er student. Oppga riktignok navnet på skolen osv, men tror ikke Apple sjekker det direkte med dem. Hadde vært greit å bare sendt en fax/mail med kopi av studentbeviset liksom, bare jeg visste om jeg virkelig trengte det og hvor i så tilfelle.
 7. Er det noen som har handlet på Applestore for utdanning (link)? Har akkurat handlet en iBook der nå. Lurte litt på hvordan de sjekker at jeg virkelig er student. Har studentbeviset mitt osv i skjønneste orden, så det er ikke snakk om å "snylte på systemet", men det hadde vært greit om noen visste om man blir ringt opp eller lignende (altså om det er samme prosedyre som ADC-kjøp).
 8. Prøv mumien.se. Er ikke så fryktelig vanskelig nei, du må bare ta deg litt tid og være forsiktig. Dessuten trenger du en torx skrutrekker størrelse 6.
 9. Hadde vært fint om du kunne sjekket hvor mange SMS som maksimalt kan lagres, noen telefoner er jo særdeles tidlig ute og varsler at det er lite minne igjen. Vurderer sterkt denne telefonen her, men har hatt en Motorola T720 før og den kunne bare lagre SMS på SIM-kortet (20stk). Et sted jeg leste om V600 stod det at den også bare kunne lagre på SIM-kortet, mens et annet sted stod at over 100 kunne lagres. Håper det er mulig å få litt klarhet i dette. På forhånd takk!
 10. Har sett litt ulike tall på hvor mange sms du kan ha i minnet på Motorola V600, og husker med gru tilbake på min nå avdøde T720 som bare kunne lagre på SIM-kortet. Noen V600 eiere som har konkrete tall på hvor mange meldinger det faktisk går an å ha på telefonen?
 11. Ta en titt på Minolta Xg: http://produkt.akamera.no/vis_produkt.php?product_id=16399
 12. For en liten sammenligning kan du jo sjekke ut: http://www.cyberphoto.se/canon/digital/ixi.php for IXUS i og http://www.cyberphoto.se/minolta/digital/xg.php for Minolta Xg Jeg har tidligere også hatt Canon og var fornøyd med det, men jeg må si at Minoltan imponerte meg. Men som nr 2 kamera tror jeg begge egner seg bra, selv om jeg personlig foretrekker en optisk zoom
 13. Jeg er en lykkelig eier av et Minolta Xg kamera. Det tar fine bilder og har alle de funskjonene en "hverdagsfotograf" trenger. Dessuten tar det også ganske bra video, 320x240 med 30fps. Rask oppstart og bra batteri er også positivt. En annen ting som kanskje ikke er så viktig, men allikevel moro, er wow faktoren. Veldig mange som har sett meg bruke kameraet kommenterer hvor stilig det er osv. Ikke verdens viktigste funksjon, men positiv feedback er alltid moro.
 14. Jeg har vært borti begge modellene, og beholdt Xg. Xg har i tillegg til de forandringene du har nevnt også fått ny bildeprossessor, mye bedre batteri, bedre filmodus og litt raskere oppstart. Utifra generell bruk syns jeg at Xg tar bilder som har litt mer korrekte farger, Xt hadde en tendens til å bli litt blass (spesielt på blitzbilder). Bildene er også litt skarpere i hjørnene. Når det gjelder fjerningen av TIFF formatet tror jeg det vil spille liten rolle for deg. TIFF tar, som M-bite sier, altfor stor plass (tok over 9MB pr bilde på Xt). Dessuten har de senket komprimeringen på Xg, et bilde tatt med fine blir mellom 1,2 og 1,8 MB (med Xt på fine ble det aldri over 1MB). Xg har altså en mer fornuftig kompresjon enn Xt. Det er også verdt å nevne at filmmodusen har blitt bedre, Xg kan ta film med 30fps mens du bare får 15fps på Xt. Batteriet på XG varer også ca dobbelt så lenge. Xg har dessuten en modus hvor du kan benytte forhåndsdefinerte instillinger så som portrett, landskap, solnedgang, sport og nattbilde. For å nevne noe som noen kanskje ikke synes er like positivt, så kan det sies at man har fjernet TV-ut på Xg. Og selv om skjermen er 0,1" større, har den lavere oppløsning. Du vil nok ikke merke det, men når jeg gjorde en direkte sammenligning mellom de to så du en tydelig forskjell. Du kan heller ikke lade Xg i en cradle slik man kunne med Xt, du må ta ut batteriet. Når det gjelder overføring til PC vil jeg nok ta USB 2.0 med en klype salt. Du er ikke i nærheten av 480Mbps i overføringshastighet, men nå det er sagt så er begge kameraene bortimot raskest i sin klasse. Jeg vil kategorisere de som ca like raske. Generellt vil jeg si at Xg er et noe bedre kamera når det gjelder "innmaten", dvs bildekvalitet (ingen enorm forskjell, men merkbar), video og hastighet. Men hvis du er avhengig av TV-ut og lading i cradle så er det Xt som gjelder. Uansett er det to bra alternativ, og det er bare små forskjeller på det meste (bortsett fra batterilevetiden). Personlig ville jeg gått for Xg (noe jeg også har gjort:)) Tror ikke du vil savne TIFF muligheten, forskjellen i kvalitet var så vidt merkbar ved forstørring og ikke verdt den ekstra plassen som bildene tar.
 15. Hvis det er et kamera som passer i lomma du skal ha, så kan jeg anbefale Minolta Dimage XG. Særdeles lite og lett uten utstikkende detaljer, og har en videomodus hvor du kan ta opp helt til minnekortet er fullt med 30fps (riktignok bare i 320X240). Jeg får over 6 min på mitt 256Mb kort. Til å være et 3.2 megapixel kamera tar det også bra bilder.
×
×
 • Create New...