Gå til innhold

Lillelord

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lillelord

  1. Hei!

     

    Jeg driver å setter opp en virtuell server for å teste ut SocialEngine-programvaren. Jeg har installert MySQL 5.1.32-winx64 på serveren, men når jeg skal installere SocialEngine får jeg beskjed om at SocialEngine ikke finner MySQL client library. Har null peiling på MySQL, og setter pris på om noen kan hjelpe meg :-)

  2. Vi har nettopp fått bredbånd fra Telenor, men av en eller annen grunn er nettet veldig tregt så lenge vi prøver å koble til det trådløse nettverket (1-2 mbit). Når vi bruker kabel går det bra (16mbit). Noen som vet hva dette skyldes, og hva vi kan gjøre?

     

    Har snakket med Telenor, og de mente det kunne være dårlig signal, men nettet er tregt på trådløst uansett hvor nærme ruteren vi prøver. Nettet er for øvrig også ganske ustabilt på trådløst.

     

    Ruteren er Speedtouch multimodem st780wlt.

     

    Takker for all hjelp :-)

  3. Kødder du eller? 3000-7000 kr?? Jeg kan skjønne folk vil betale littegrann for å få lvl 60 chr, men ikke så mye. Faktisk synes jeg var vel så gøy å holde på fra lvl 1-60 som på lvl 60. Men så kan man jo alltids lvle up andre klasser, og det er jo greit å kunne ha noen å variere med på lvl 60 også.

     

    Å selge chr sine er vel kanskje ulovlig, men hva med å gi de bort da? Dette kan jo ikke være ulovlig? Og i så fall blir det vel kanskje vanskelig å oppdage, hverken kjøper eller selger er interessert i at Blizzard får greie på det.

     

    Hmm... Fryse meg ned er i hvert fall ikke et alternativ, hehe... Men hvis noen av dere kan bekrefte at det er lov å gi bort kontoen er dette kanskje det beste. Noen som har lyst på? Skriv en god begrunnelse, så kanskje du er heldig ;)

  4. Jepp, er enig i at faren er der for å bli hekta igjen hvis jeg fortsatt har accounten tilgjengelig. Spør du meg så er det vel mange elementer i spillet som kun er der for å skape avhengighet. Skills er for eksempel ikke halvparten så viktig som bra utstyr, og for å få bra utstyr må du spille mye...

     

    Men ^FeKtus: Hvis du aldri har spilt spillet, hvorfor leser du egentlig wow-forumet? Er nå litt merkelig spør du meg. Virker nesten som om du har lyst til å spille det, hehe. Hold deg unna hvis du ikke vet at du klarer å begrense deg!

  5. Ja, det er sant - jeg har faktisk klart å slutte å spille dette fantastiske spillet. Og ikke savner jeg det noe særlig heller. Jeg synes rett og slett det tar *alt* for mye tid. Jeg føler meg ganske sikker på at jeg ikke kommer til å spille igjen, jeg vet med meg selv at jeg ikke er i stand til å bare spille litt av gangen. Jeg prøvde forsåvidt å slutte én gang før, men klarte det bare i ett par uker. Nå føles det helt annerledes...

     

    Spørsmålet mitt er hva gjør jeg nå med acounten min... jeg har én lvl 60 priest på Arathor og én lvl 60 warrior på Haumarush, begge alliance +en del "småfolk". Og av en eller annen grunn synes jeg det er litt kjipt å bare skulle la character'ene mine dø en stille død, hehe. Så hva gjør jeg egentlig nå?

     

    Jeg kunne jo gitt bort accounten til noen venner av meg, men de kommer sikkert til å forbanne meg over at jeg fikk dem hekta på spillet... Eller jeg kunne selge det, men er det noe særlig ekstra å få for et spill med lvl 60 chrs? Eller kan jeg like gjerne slette chr'ene å la de begynne på nytt? Og hvor bør jeg i så fall selge det? Jeg har vært inne på tanken å sjekke på realmsforumene hos wow også, det er sikkert folk der som har venner som kunne tenke seg en lvl 60 chr på de spesifikke realmene, men det er vel ikke lov med den type ting på forumene antar jeg...

     

    Og ikke si at jeg bør vente til expansion pack kommer osv. Jeg orker ikke engang å lese om det. Poenget er at jeg virkelig ikke har lyst til å spille mer, uansett hvor kult spillet måtte være...

  6. Jeg har også merket at det har blitt mye lag de siste dagene. Spiller på Haumarush og det virker som det er spesielt ille i instancene. De hadde vel en 4 timers ekstra maintenance for noen dager siden, uten at det virker som om det hjalp veldig. Jeg har også noen chr på Arathor, og det virker ikke som om det er noe problem der.

     

    Ellers kan jeg vel minne om https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=394004 for generel server jamring. Som dere ser av postene der har Telenor problemer med en router i dag, og det er derfor mange ikke kommer inn...

  7. Takk for svarene!

     

    Jo, jeg vil jo reklamere, men butikken påstår som sagt at jeg må betale. Det høres logisk ut at feilen ligger langt ute på disken, ettersom den har funket en stund etter hver formatering, og så har problemet oppstått igjen senere når jeg har lastet ned/installert mer.

     

    Jeg ville bare forsikre meg om at det ikke er jeg som tar feil når jeg mener at denne feilen ikke er min skyld...

  8. Jeg kjøpte en bærbar PC fra HP i august i fjor. PC'en fungerte bra i noen måndere, før den plutselig ikke ville starte - maskinen stod og hang på et blått skjermbilde med en liten Windows-logo. Etter å ha kontaktet HP-support fikk jeg beskjed om at jeg måtte reinstallere Windows. Jeg gjorde dette, men det samme problemet oppstod igjen etter noen måneder. Jeg fikk da beskjed om at jeg måtte formatere disken. Etter enda noen måneder oppstod problemet igjen, og jeg leverte da inn PC til service.

     

    Etter langt om lenge fikk jeg beskjed om at det var en lesefeil på harddisken, og HP/Expert mener at jeg må kjøpe ny harddisk. Selv mener jeg HP/Expert må dekke dette, ettersom det faller inn under reklamasjonsretten (evt. garanti også, den var på ett år men problemet med disken oppstod jo før ett år var gått).

     

    Det jeg lurer på er hva slags type feil er "lesefeil på harddisken". Hva skyldes denne feilen, hvorfor gjenoppstår problemet etter noen måneders bruk, og er det en feil som ligger "latent" i harddisken helt fra produksjonen? Kan denne feilen skyldes min egen bruk av maskinen?

     

    For ordens skyld: jeg har ikke overklokket eller for øvrig brukt maskinen på noen unormal måte. Og ettersom jeg er nyutdannet jurist trenger jeg ikke hjelp med det rettslige, men bare det faktiske dvs. hva slags type feil dette er.

     

    All hjelp mottas med takk!

×
×
  • Opprett ny...