Gå til innhold

Eivind_bh

Medlemmer
  • Innlegg

    170
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eivind_bh

  1. Dette er jo litt flaut, siden dette var jo mer eller mindre det eneste som var unikt med denne telefonen, sett bortifra en halvgod Siri-kopi (les: humor, ikke trolling). HTC Rhyme hadde jo dette med som orginalt tilbehør fra launch.

     

    Greit nok den knuser OneX i benchmarks, men det har absolutt ingenting å si for 90% av kjøperene. Personlig syns jeg OneX har et mye mer elegant design enn det jeg syns ligner på en forvokst Galaxy Y :)

    • Liker 2
  2. Enig med kommentarer over, men skjønner ikke helt hvorfor OneCall blir skrytt så mye opp i skyene, de har jo akkurat det samme som de andre operatørene.

     

    Tele2 har forøvrig akkurat samme løsningene på fastprisabonnement, og er mye billigere når man går over gitt grense av inkludert bruk. I tillegg har man også familieløsning. Hvorfor er familieløsning viktig? Jo, fordi moren din kanskje ikke trenger pakkeløsningsabonnement, men gjerne klarer seg med et vanlig abonnement. Da er det kjekt å kunne ringe gratis :)

     

    Vil mye heller ha en operatør som gir et komplett tilbud av løsninger og tilleggstjenester, enn en operatør som markedsfører seg med "Norges mest fornøyde kunder" via en latterlig dårlig markedsundersøkelse.

  3. Runar: HD-Traffic innhenter også informasjon fra NRK sin trafikksentral.

     

    SIM - kortet er fastmontert inne i GPS´en og er ikke ment å kunne byttes ut. Det er heller ingen hensikt å bytte ut med et tvilling-sim med fri data f.eks - da det er skreddersydde tjenester som er koblet opp mot medfølgende SIM-kort.

     

    Ikke bare at du kan bruke Google Søk og vær-oppdatering. MapShare endringer kan også lastes opp/ned direkte på enheten - det gjør også at du ikke trenger å koble GPS´en din til en PC for å kjøre QuickFix GPs.

  4. Hei,

     

    Har brukt en HD2 en god stund nå, og tidligere en del andre WM telefoner. En av de viktigste funksjonene er Exchange støtte, mer spesifikt administrere møteinkallinger og kunne redigere mottakere, godta, sende osv rett fra telefonen.

     

    Tidligere var jeg innom en E71, hvor den hadde full exchange støtte, men kunne ikke administrere møte/avtale delen av Exchange/Outlook. Jeg ble fortalt at dette var fordi WM hadde bedre integrering med Outlook enn andre OS´er.

     

    Sikler litt på en Desire Z, men er litt usikker på om Android har samme funksjonalitet vedr. møte/avtale administrering og syncing på telefon.

     

    Har googlet meg ihjel allerede, så hvis noen eksperter har noe input er jeg evig takknemling :)

  5. Apple legge ut iPhone 4 for salg. Hva skjer? Jo, Samsung Galaxy S kommer ut på markedet og gruser iPhone.

    Apple følger så opp med sin iPad, og igjen er vi vitner til at Samsung med sin Galaxy Tab utkonkurrerer Apple og deres halvveise løsninger.

     

    Godt med konkurranse! :thumbup:

     

    Det var jo en fin subjektiv og lite reflektert kommentar. For resten av befolkningen som ikke er opptatt av rooting, og diverse andre teknologiske "mineisbiggerthanyours" komplekser - så er faktisk iOS et helt fantastisk system, lukket eller ei.

     

    Men for all del, Tab´en er et fantastisk produkt ! :)

  6. Leste meg litt opp tidligere i tråden - telefonen er syncet opp mot exchange ja. Har det enda ikke kommet en fix til dette?

    Det er ikke mulig å "fixe" dette. Dersom du syncer mot Exchange via Active Sync, så kan Exchange-administrator konfigurere at bedriftens sikkerhetspolicy for smartphones skal tvinges over på telefonen din. Du vil da få denne første gang du syncer. Dersom sikkerhetspolicyen sier at du må ha kode for å låse opp telefonen, så blir det slik.

     

    Takk for svar - nå har det seg sånn at eier av telefon også er exchange-administrator.

     

    Hvor finner man konfigarsjonssiden for sikkerthetspolicien til smartphones?

×
×
  • Opprett ny...