Gå til innhold

smenes

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av smenes

  1. Hei,

     

    Strømmen gikk for noen timer siden. Pcen (Stasjonær) var som vanlig på. Problemet er: Jeg får den rett og slett ikke på igjen. Har sjekket at stikk-kontakten virker osv.

     

    Det grønne lyset under strøminntaket lyser ikke.

     

    Er det håp?

     

    PCen er 5 år gammel, men er brukbar til det meste fremdeles. Tenker ny pc, men greit å få den på i hvert fall.

     

    Dette er PCen.

     

    Tips til hvordan jeg kan få den til å funke? Jeg mistenker strømforsyning. Trenger i såfall tips/lenke (helst komplett.no ) til hva jeg må kjøpe.

  2. Han ble syk i 2005. Floppet i Giro og fikk bekreftet kyssesyken (en form for det) etter Giroen.

     

    Han var brukbar i Giro 06/07, men nivået var ikke allverden. Han ble blant annet slått med 18(!!!) minutter av Basso i 07. TDF 06 var heller ikke store greiene. Kampen mot Markus Fothen er vel ikke noe å legge høyt på skrytelisten?

  3. I går spilte jeg PCM igjen, for første gang på et halvt år. Vekket mange minner :D Lurer på hvor god Edvald blir på PCM09, som har antatt releasedato i Norge 24. juni.

    Du kan allerede laste ned 09-databaser til PCM2008. Se mer her.

     

    Den orginale databasen til Cyanide er sikkert laget allerede. Tviler på at han blir spesielt god på det spillet. Anbefaler at du følger med på den norske PCM og sykkel-siden PCMNorge.no. Da finner du raskt en database til PCM09 også. I starten av juli vil jeg tro.

  4. 15 km/t betyr 15 kilometer i timen. Hvis dere er relativt greit trent så bør dere klare å holde det tempoet i minst 4 timer. Det betyr 60 kilometer hver dag. 60 * 7 = 420 km.

     

    www.gulesider.no for kart.

     

    Anbefaler dere å holde dere unna E6 og de store veiene. Tunneler er heller ikke særlig behagelig, men det er fullt lovlig hvis det ikke står noe annet før tunnelen.

  5. Blir spennede å følge etappen i dag. Jeg har satt opp en coveritlive-kommentering for etappen i dag. Den kan dere finne her. En program som blant annet vg-nett bruker når de skal dekke saker live. Jeg fikk idèen når jeg så de brukte programmet under valget i Usa før jul. PS: Starter ikke før ca. 2300.

  6. Hei,

     

    HP-pc. Bærbar.

     

    Problemet:

    Trykker på "på-knappen". Det lyser der hvor det skal, men skjermen er svart med en hvit stripe som dekker skjermen 1/3 øverst.

    Prøvd med/uten batteri osv. Får den rett og slett ikke til å starte.

     

    Så kommer vi til det morsomte:

    Det er 1 års garanti på den. Den går ut om nøyaktig 2 timer og det er søndag! YES!

     

    Noen som kan hjelpe meg?

  7. Hei,

     

    PCMNorge har nå presentert årets GT-rytter i tillegg til vudering fra Ole Kristian Stoltenberg (sykkelkommentator på Eurosport).

     

    Dere må være medlem for å lese artikkelen. Det er selvfølgelig gratis. Dere kan registrere dere her: http://pcmnorge.no/forum/index.php?act=Reg&CODE=00

     

    Hovedsiden med sykkelmagasinet til venstre finner dere her:

    http://www.pcmnorge.no

     

    Artikkelen finner dere her:

    http://www.pcmnorge.no/kaaringer.php?readmore=134

     

    Vi kommer til å holde kåringer med diskusjon og avstemning i forumet hele vinteren. Alle med vurdering av eurosport-kommentator Ole Kristian Stoltenberg.

  8. Her kan dere finne en nettliga for PCM 08 som arrangeres av norges største og mest seriøse fan-side for PCM og sykkel generelt. Vi har også en Vuelta-konkurranse på gang hvor dere kan vinne to PCM-spill. Les mer om det på forsiden her. Vi kommer også med lagpresentasjoner, favoritter til alle trøyene og etappetråder med mulighet for diskusjon før hver etappe. For å se sykkelmagasinet vårt på forsiden må dere være medlem.
×
×
  • Opprett ny...