Gå til innhold

mikaelbs

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mikaelbs

  1. Kjøpte meg en HP Pavilion dv6-2090eo. Når jeg sitter og spiller for eks FM2010 i fullskjerm og skal justere lyden, så legges programmet ned bare på grunn av at volum"baren" skal ha sitt fremtog fordi jeg var så dum å justere volumet. Prøvde å spille cs også, og samme der. Noen som har tips til hvordan fullskjermsprogrammer ikke blir berørt av at volum"baren/viseren"?

  2. Opticane: Jeg trodde jeg kun skulle bruke den til skole sammenheng, men når jeg oppdaget at lommeboken skrek etter fyll, så solgte jeg min stasjonære, og dermed ble jeg sittende med kun lappisen. Men uansett, den fungerer til det den er ment for, men ikke til for eks Test Drive Unlimited, Need For Speed Carbon, Half Life2, Battlefield 2142, Call Of Duty 3 osv. Men andre spill som ikke er så krevende går det sånn akkurat om man skrur ned grafikk ytelsen litt.

     

    gthansen: Om du skal bruke den til videoredigering, så anbefaler jeg at du har minst 2gb ram og en ekstern hdd som du kan lagre på. Er en firewire ingang på lappisen som du bør bruke om du ikke liker å vente på usb overføringen;).

  3. Det ble en skikkelig skuffende start på juleferien når jeg kom hjem og slo på maskinen min. Den har nå stått urørt i 3mnd og det ser nå slik ut:(se bilder)

    Jeg har brukt en god stund nå i forumet for å se om noen andre har samme problem, men jeg finner ikke noen nyttige løsninger(svar) på mitt problem. Jeg har tatt det ut, prøvd andre skjermkort, prøvd skjermkortet i en annen maskin, og funnet ut at noe er galt her. Jeg begynner å bli lei av de stygge grønne og orange fargene som dukker opp.

    Jeg har også oppdatert til Ati Catalyst 5-12. (fra 5-11)

    Noen som har noen geniale tips til hvordan jeg skal få fikset dette her eller er det garanti muligheter? Jeg kjøpte pcen min av JM-Data for ca 1 år siden, de har enda ikke svart meg på den mailen jeg sendte ang garanti spm, og de tar som kanskje kjent aldri telefonen. Skuffende...

     

    Noen som kanskje er litt mer barmhjertig enn det skjermkortet har vært mot meg der ute?

     

    Takker for svar

    Mikaelbspost-69331-1134794605_thumb.jpgpost-69331-1134794897_thumb.jpgpost-69331-1134794935_thumb.jpg

  4. Jeg kjører selv golf, hender seg til tider med bykjøring at motoren blir opptill 120 grader. Har kjørecomp i min gti. Men alt av termostat, termokontakt, vifte, ledninger og radiator er skiftet, tror det heller er et vanlig problem hos golf at motorne blir fort varme. Men pass opp, kan hende toppen sprekker ved 120 grader.

  5. Når jeg skal formatere G: kommer det opp en feilmelding der det står: Kan ikke formatere partisjon. Hurtigformatering går greit. Men om jeg skal prøve å overføre filer til hardisken, så restartes maskinen og en feilmelding dukker opp. ***.dll mangler. Og eneste mulighet for at jeg skal få kommet meg inn i win igjenn er å formatere. Også under hver oppstart startes scandisc, men til ingen nytte. Om jeg skal tømme papirkurven kommer det opp en advarsel om at Papirkurven på G: er skadet, vil du formatere G:? Hverken Disk manager eller PM hjelper meg stort.

    Noen som har vært bort i dette problemet før?

    Hjelp :hmm:

  6. Jeg har et problem med cmr2005. Når jeg er i career modus og skal på car setup så låser spillet seg. Spillet lukkes etter noen sekunder med svart skjerm og windows feil rapportering dukker opp. Kjøpte spillet i sted, testa på broren min sin pc og funket helt greit. Formatert denne pcen og oppdatert driverne på ATI kortet mitt. Hjelp?

×
×
  • Opprett ny...