Gå til innhold

Lidskjalv

Medlemmer
  • Innlegg

    2 128
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lidskjalv

  1. Kanskje for den avanserte bruker, ja. Men ikke for den "ordinære" brukeren. Vi som er windows flyktninger og bruker pc'en til musikk, video, web og alt annet i en radius rundt det, men ikke programmering og systemutvikling, ser kanskje ikke den store forskjellen. For å bruke et ordtak fra hi-end miljøene: If it ain't broke, don't fix it. Det gjelder i hvertfall meg. :)

  2. Hva er deres tanker rundt feminisme, da hovedsaklig vestlig feminisme?

    Hva med grupper som "Femen" og "Pussy Riot"?

     

    Feminisme er et våpen.

     

    Våpen brukes i krig. Krig består av strategi og taktikk. Strategien er å løse opp limen i vestlige samfunn. Taktikken består av alle feministiske kjerneverdier som, rett til forsterdrap, kjønnskvortering, evig kamp for stadig mindre og mer ubetydlige "minoriteter", fødlesrate nær null, fremstilling av kvinnen som evig offer, marginalisering av mannens samfunnsmessige betydning og rettigheter, fremmedgjøring av kjernefamilien, individualistisk frihet, kjønn etter eget valg, rase etter eget valg, samkjønnet ekteskap, multikulturalisme og fargerikt fellesskap. 

     

     

    • Liker 1
  3. Min hovedpc er ti år gammel. Pentium 805 D, 3 Gb ram, Nvidia gts 250. Det eneste denne sliter litt med nå er flash streaming. Men alt som drar nytte av GPU som webGL kjører smooth enda. NRK streaming tar jeg via VLC. Jeg kjører Ubuntu. CPU intesive oppgaver som virtual os er glemmesak.

     

    Ah.. så må jeg jo nevne at spill som Portal 1/2 og Left For Dead 2 kjører full guffe uten problemer. Så i bunn og grunn: Det meste som er morro krever et greit skjermkort. Ikke nødvendigvis en god CPU.

  4. Du kan enkelt sjekke toppen på "camshaft lobe", gjennom oljepåfyllingen. Det skal ikke være en kant mellom toppen på kam-egget og ytterkanten. Bruk et skrujern og føl etter kanting. Skifte oljefilter kan og være en god ide. Og, uten at jeg vet det helt sikkert, kan det være en pumpe som pumper diesel fra tanken og opp til filteret som kan sjekkes for funksjonalitet.

     

    http://1.bp.blogspot.com/_zYJ4700BbOU/S13Mr8sKaWI/AAAAAAAACCk/jcJ-GddRqBk/s1600-h/2010-01-25.jpg

  5. Sjekka for slitte kammer?

     

    Her er lista jeg hadde fulgt for å finne ut av dette.

     

    ☐ Ta ut diagnose med vag-com og studer feilkoder og utdata.

    ☐ Sjekk luftfilter

    ☐ Sjekk at vakuumslanger er intakt og på plass

    ☐ Sjekk dieselpumpe timingen med vag-com

    ☐ Sjekk oljen

    ☐ Sjekk når dysene sist var skiftet - hvis noengang skiftet

    ☐ Lys ned i oljepåfyllingen og sjekk om det er synlig slitasje på kammene

  6. Nå er det forståelig at valutasvingninger og da spesielt fall i kronekursen fører til prisforandringer. Men å skru opp prisene på kjernekomponenter med opp til 20 prosent på så kort tid er merkelig. I sær rett før jul. La oss håpe at det er vanlig førjulstaktikkeri, og ikke en varig stigning i hardwareprisene. For varig 20 pluss økning i prisene vil utvilsomt legge en demper på entusiastmarkedet for pc bygging. Ta for eksempel Intel Core i5 4690K som har aldri vært dyrere enn nå http://www.prisjakt.no/product.php?pu=2677308.

  7. Imagine how much information you miss out on if you cant read or understand English. How many times haven't you searched up a topic on Google, continued to Norwegian Wikipedia and then moved on to to English version to get the larger and more well written article of the subject.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...