Gå til innhold

Tean

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tean

  1. det er ca 2 mnd siden jeg gikk over til IF, men grunnet oppsigelses-tid ble den ikke aktivert før nå, så det skulle ikke vært 1 mnd oppsigelses-tid ekstra

    og IF sa de ordnet med oppsigelse, men jeg skal ringe de på tirsdag uansett...

     

    Ta det helt med ro, en av dem har gjort feil, så de må rydde opp... ring først IF, som kommer til å si at joda, vi har gjort alt riktig. Så ringer du gjensidige, de kommer til å beklage så mye, og bare se bort i fra den siste regningen :)

     

    Skjedde akkurat det samme med meg forrige måned, bare med Vital og Vesta... Er helt normalt at de driter seg ut i den prossessen der...

     

    -Tean

  2. Var forresten inne på modemet og kikket litt og det står i ruter modus med utdeling av Ip den også (denne dchp eller hva den nå heter var på) Jeg trodde at det ikke var så bra med modem i ruter modus når man brukte trådløsrouter også? Uansett, prøvde å sette modemet i bridge-modus, men da virket nettet IKKE. Akkurat nå er jeg på jobb og nettet hjemme funker ikke i det hele tatt. Må prøve å resette modem når jeg kommer hjem.

     

    Om modemet ditt står i Bridge, opererer det som et rent modem, all router funksjonalitet er borte. Standard fra Telenor er routermodus(dhcp). Jeg er enig med de over som anbefaler ny trådløs router, da problemet med all sannsynlighet ligger i SparcLANen... Du kan jo foreta en hw-reset på routeren, og sette opp på nytt igjen.

     

    Tean

  3. Pass på at du har en laptop med god implementasjon av bluetooth før du kjøper den musa her..

     

    Jeg har en acer-laptop som ikke skrur på bluetooth før -etter- innlogging av bruker, og det resulterer stort sett i at jeg sitter og banner over at musen ikke fungerer.

    9291807[/snapback]

     

    Pleier aldri å bruke musa når jeg logger inn jeg.

    Har bare 1 bruker og da går det i tab to ganger og så skrive inn passordet :)

    9292281[/snapback]

     

    Ikke no problem her i gården heller :) Viser bare fingern jeg, så er jeg inne...

     

    -Tean

  4. For deg så vil vel en Belkin All-in-one være bedre. Trådløs sender for all-in-one printere, evt en vanlig printserver (med disse støtter ikke noe annet en printing.)

     

    - dette forutsetter selvfølgelig at det er en alt-i-et printer du har (også kalt mulitfunksjons printer)

    9100689[/snapback]

     

    Har tenkt tanken ja, både på printserver, og som nevnt under, skriver med trådløst nettverk. Det innebærer da innkjøp av ny skriver, da jeg har to separate enheter. Så det blir egentlig bare ett kostnadsspørsmål, kommer jo litt an på hvordan denne hubben blir priset.

     

    -Tean

  5. Joda,men poenget her var at tlf var brukt med det aktuelle simkortet over lengre tid,kundebehandler kommer i tillegg med påstand om at Telenor har bekreftet hennes utsagn,noe Telenor tilbakeviser bestemt. Altså lyver hun og i tillegg forandrer hun plutselig mening når jeg truer med å gå ut offentlig  :no:

    8623503[/snapback]

     

    Her ville jeg ikke ensidig ha gått ut mot Gjensidige. Det kan både være feil i kundebehandlerens systemer mot Telenor, og Telenor kan ha driti på draget. Det at Telenor sier en ting til deg og en annen ting til andre er desverre noe som er veldig vanlig i en så stor organisasjon. At kundebehandleren skiftet mening kan ha noe med at hun ved nok en sjekk mot Telenor fikk ett nytt svar...

     

    edit: Seff er holdningen til kundebehandler elendig, det å indirekte kalle folk svindlere er desverre altfor vanlig i den bransjen, er selv blitt utsatt for dette....

  6. Om du vurderer ip-telefoni ville jeg sjekka prisene kontra vanlig abb. Har sett enkelte ip-abb. som koster mer enn tilsvarende fastabb.

     

    Og når det gjelder sentraler, så kan allt skje... sjekk rundt hos de forskjellige leverandørene. Det kan godt være at f.eks Bluecom har bedre utstyr utplassert i sentralene enn det Telenor selv har. Muligheten for at Telenor har leid ut mesterparten av kapasitet på sentralen til en annen aktør er også tilstede.

     

    Moralen er; Shop rundt til krampa tar deg ;)

×
×
  • Opprett ny...