Gå til innhold

Tiddan

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tiddan

  1. Løsningen er....

     

    Eve Online! :)

     

    "Internet spaceships's is serious business"

     

    Det er et spill hvor jeg tipper gjennomsnittsalderen er et par hakk høyere enn de fleste andre spill. Det er nådeløst og vanskelig, og ikke minst veldig morsomt.

     

    Sjekk det ut om ikke annet. Gratis i 14 dager.

  2. Suksess! Fikk overklokket min Q6600 til 3.6GHz, og den kjører stabilt på ca 55c under max load.

     

    I tilfelle noen andre sliter med den samme tingen, så er løsningen følgende:

    • Flashe BIOS til P33
    • Pencil fix. Endre motstanden i en resistor ved å tegne med B2 blyant over resistoren. Google it!
    • Det er store FBS walls/holes på hovedkortet så man må være heldig med å velge FBS. For min del fungerte det veldig bra med 400MHz og multiplier på 9x.
    • Finnes bra hjelp å få på www.overclock.net

    Håper dette kan hjelpe andre med samme problem :)

  3. Hei,

     

    PCn begynner å gå mot overgangsalderen, så jeg har planer om å fiffe den opp litt. I går gikk jeg til innkjøp av en Noctua NH-U12P 120mm vifte i håp om at denne skulle kjøle ned prosessor nok til å jekke den opp til iallefall 3.0GHz.

     

    Jeg kan ved kun å endre FSB på CPU få den opp til 2.7GHz, men den nekter å gå høyere. Det sies at en Q6600 kan omtrent klokkes til 3.0 'out of the box', men ikke til meg. Når jeg booter Windows, så kommer jeg et stykke før skjermen går blank og man hører den eminente bios-boot lyden. I etterkant har jeg prøvd å endre CPU VTT og VID til 1.5 (og litt rundt det området), men med samme resultat.

     

    Temperatur er ingen problem. Hvis jeg prøver å kjøre med 3.0 eller 3.2 så viser BIOS cpu temperatur på ca 35-40 c.

     

    Hvis jeg prøver å stress-teste CPU på 2.7GHz, så får den en temperatur på ca 47-50c under max load.

     

    Neste steg for meg blir å prøve å oppdatere BIOS når jeg kommer hjem fra arbeid, men har ikke troa på at det vil hjelpe?

     

    EDIT: Har så langt kjørt unlinked modus. Er det noe clue med å kjøre linked?

     

    Noen tips? :)

     

    Anders

     

    --

    Her er annen system informasjon hvis dette skulle være relevant:

     

    2x OCZ Titanium Alpha 2048MB DDR2 PC8000KIT (4 brikker tilsammen)

    XFX GeForce 8800GTS 580M 640MB Skj.kort (GDDR3, PCI-E,HDCP,2xDVI,HDTV, 320-BIT)

    XFX nForce 680i SLI Socket 775 Hovedkort (LGA775/DDR2/PCIe/GB LAN/SATAII)

    Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz (8MB cache, 1066MHz FSB, 65nm, S775)

    NZXT ZERO, Aluminum kabinett (8 vifter)

    850W strømforsyning. Husker ikke type, men skal være god.

  4. Takk for forslag.. EVE høres veldig bra ut, men betaling er noe jeg ønsker å slippe akkurat nå.. Har gametime aktivt på WoW og Anarchy Online akkurat nå.

     

    Er jo gratis trial da....så får du teste iverftall....

    https://secure.eve-online.com/ft/?aid=10232...=&nogreet=1

     

    Nå har jeg startet en trial account...men kan jeg tene penger inne på spillet så jeg kan fortsette å spille eller har jeg nødt til å betale for 30 dager først?

    Du må betale for å aktivere den, samt i praksis så må du nok belage deg på å betale for 30-dager i begynnelsen før du får en finansiell grunn å stå på :) Fy flate, det er ikke gjort i en håndvending å tjene 400mill assa. Det vil du oppdage fort! ;)

  5. haha, ny expansion av EVE ble lansert idag og :p

     

    Så ingen kan spille på den ordentlige serveren før den kommer opp? Kommer meg ikke inn på test serveren, autopatching orker den ikke, og hvis EVE har like mye patching som FFXI så orker jeg ikke å prøve å lete etter patchene...

    Både test server og live server er nede når det er patch day :) Hvis du har trial account så kan man ikke bruke test-server at all. Men autopatching pleier å funke veldig greit. Har vært tilfeller da dette har bugget, men bare et fåtals ganger.

  6. Jeg har nettopp vært gjennom samme tenkingen som deg =) Har også vært eier av Boomslang 2000 i sin tid, og hadde dårlige erfaringen med disse. Uansett, så har jeg bare positivt å komme med om Copperhead! Hvis du likte hvordan boomslang satt i hånden og de store knappene, så vil du også like Copperhead. Fungerer sykelig bra på QcK+ XXL musmatte. Hadde den på Icemat først, men det gikk faktisk ikke.. Den "glapp" om man snudde seg fort.. (aka siktet går rett opp etc)

  7. Hei. Jeg sliter litt med tastaturet mitt. Jeg har forstått det slik at det finnes noe "lurt" system på nye tastatur som gjør at man ikke kan holde inn mange knapper samtidig. Når jeg f.eks gamer cs, og holder inn SHIFT+W+D for å gå opp på skrå til høyre, også vil jeg gå over til skrå mot venstre og bytter ut D mot A, så sier pcn min PIP og jeg fortsetter rett fram.. Er det noen andre som har hatt dette problemet? Hvordan løser man det ? :D Har aldri opplevd dette på andre tastatur.

     

    hilsen Anders

  8. Hei, noen som har en guide på hvordan man kan installere windows fra nettverket?

     

    Jeg har en touchscreen ( tidligere brukt som POS i en butikk ) uten cd-rom, eller disketter. Den har usb, men vet ikke om det går ann å boote fra den. Den har nettverkskort. Tror det er slik man installerer de. Noen tips?

  9. Jeg kjøpte meg ny disk til laptoppen. Disken som jeg hadde i laptoppen fungerer fint, men den var litt treig 4200 rpm, så jeg ville bytte. Har prøvd den på andre pc'er, og den sliter like mye. Pcn fryser konstant i sånn 1min i slengen, og om jeg prøver å gjøre noe så kommer det ofte feilmelding som sier at "forsinket skriving til disk feilet" eller noe lignende.

     

    og bruker forresten usb 2.0 som er det eneste alternativ.

  10. hei, jeg har kjøpt meg ICYBOX ekstern 2,5" harddisk kabinett.

    se her

     

    HDisken jeg satte i er av type 4200rpm ATA100 40GB disk til laptop. Den fungerte fint før jeg satte den inn i kabinettet, men jeg får rett og slett ikke til å kopiere filer over til disken.

    1) Det virker som å gå utrolig treigt, noe som jeg skjønner.

    2) Explorer.exe krasher 70% av gangene.

    3) Klarer ikke å fullføre SiSandra-benchmarker

    4) Krasher plutselig uten noen grunn som helst.

    5) Pcn min piper faktisk rart når den er koblet til :D

     

    Er det noen andre som sliter med det samme? Er det mulig å bruke noen annen usb-driver ellerno? Det virker som om den bruker forsinket skriving til disk, så når jeg kopierer filer til disken så tar det kort tid før jeg ser filene er kopiert til mappen men så jobber disken som en ørn i motvind lenge etterpå, og det hele ender som regel med explorer.exe har utført en ulovlig....drit.... osv...

     

     

    Håper noen kan hjelpe meg :)

    --

    Tiddan

  11. Jeg har en 2 år gammel notebook EVO fra Compaq. Hdisken som står i er av type 4200 rpm (40GB). Noen som har noen formeninger om det vil hjelpe å sette inn en 7200 rpm-disk? Pcn har 512 DDR og 2.2 Ghz Pentium 4 et eller annet, faktisk ikke helt sikker.

     

    Jeg skjønner at det ikke løser alle problemer, men det jeg ikke klarer å leve med er lang responstid fra XP. Det kan ta flere sekunder å starte "my computer" eller start-menyen o.l.

     

    Har tweeka XP så mye som det går med tanke på ytelse, men disken min går likevell som et vepsebol.. Noen som har noen erfaringer etter å ha byttet ut disker på notebook's??

     

    hilsen Anders

  12. Jeg har et relativt nytt Epox-hovedkort,og et Audigy2-kort.

     

    Jeg prøver å kjøre lyd til forsterkeren min gjennom coaxial fra lydkortet til forsterkeren ( som har sånn annen inngang :S ) Jeg har en slik kabel, og har koblet til rett port på lydkortet. Jeg har prøvd å sette på digital out only, og ting fortsetter å kjøre i hodetelefonene?? Dette har ikke skjedd før.. Før så forsvant lyden i hodetelefonene.. Men det kommer da altså ikke en lyd fra anlegget. Prøvd å stille på 48 og 96hz. Og stilt annlegget på dts, og auto og alt mulig rart..

     

    Noen tips? Hørte like etter det kom ut at det var problemer mellom hovedkoret og lydkortet her?? noen som vet om noe form for fix?

     

    --

    Tiddz..

×
×
  • Opprett ny...