Gå til innhold

bleu

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bleu

  1. 1. Unplug the power, and remove the all cables from the gateway.

    2. Using an RJ45 cable, connect the gateway's Cable/DSL port to one of the LAN ports.

    3. Apply power to the unit

    4. The Alert LED will start to flash. Wait until the flash rate changes to 2 seconds on, 2 seconds off, continuously.

    5. Unplug the power and re-connect your network as before.

    6. Apply power.

    7. The unit will now have the default IP address of 192.168.1.1 and subnet mask of 255.255.255.0. You should now follow the steps in the Installation Guide to re-install your gateway.

  2. NGT får mye pepper her. Ikke alt helt fortjent syntes jeg, ADSL er en utrolig komplisert teknologi med veldig mange ledd det kan gå galt i som tidligere påpekt her. Mange kunder klarer å koble feil, bruke for lang ledning mellom ruter og vegg eller koble telefoner rett inn på linjen slik at hastigheten og stabiliteten går opp og ned. Telenors montører klarer å koble feil i sentralen. Utstyret i sentralen kan ha problemer med å jobbe sammen med ruteren din osv. Det er sikkert hundre forskjellige ting det kan være feil på. Det er ikke så lett å bare røske opp kobberlinjene fra jorden og sjekke for brudd på ledningene der heller. Ventetiden på kundeservice kunne vært bedre, der er jeg helt enig, men de gangene jeg har kontaktet de har det vært veldig kort ventetid, men så var det midt på dagen og ikke etter fire fem når folk begynner å gå hjem. På kveldstid kan det bli litt langdrygt å vente på telefonen.

     

    Hadde i sin tid adsl fra bluecom og hadde en veldig ustabil linje og det ble bare mye att og frem, de klarte aldri å fikse den. byttet senere til tele2 og da var det ikke problemer, ble lagt om på en annen dslam av et annet merke og et eksempel på at utstyret ikke alltid jobber bra sammen. en ting jeg har lært er iallefall at en positiv innstilling når du ringer og snakker med disse menneskene gjør at du mye bedre hjelp enn hvis du er sint og irritert.

  3. kundeservicen har blitt utrolig mye bedre i det siste. men, det er veldig avhengig av når du ringer, ringer du før fire er det mest folk der og du kan komme igjennom på teknisk i løpet av syv minutter. rett til kundeservice er som regel 1 til 2 min venting. på kveldstid kan det drøye seg gaaanske så lenge spesielt på teknisk, her burde det vært flere folk jobb. mail svares som regel på i løpet av samme dag eller dagen etterpå med mindre du stiller 10 spørsmål om 10 forskjellige ting i samme mailen, sånne mail har en tendens til å drukne i systemet. ting skjer iallefall :) godt å se. de tar problemene seriøst.

  4. for dere som bruker ruteren på den gamle linjen før dere blir koblet om i sentralen på det nye utstyret og har dsl sync: hvis dere fremdeles ikke kommer på nett så prøv å resett den ruteren din. du finner et resett hull på baksiden som nullstiller den, trykk inn med en penn til lysene blinker litt. har du en zyxel så gi den noen minutter så skal den klare å autoaktivere seg selv, har du en thomson så må du mest sannsynlig inn på 10.0.0.1 for å aktivere den med kundenummer og 8 siffret passord selv om den i teorien skal klare autoaktivering. får du ikke sync eller du får ikke aktivert den så må du ringe ngt for å få hjelp. for de av dere som sliter med ustabilitet så krever adsl2+ utrolig mye mer av linjen din siden den kjører på så høye hastigheter. å sette ned hastigheten litt er det som funker best for å øke signalet mellom ruteren din og sentralen. kan ikke få i pose og sekk med mindre du bor et steinkast fra sentralen.

     

    :cool:

  5. med litt planlegging skulle de greid å møte etterspørselen om de ville, men det er bedre PR for microsoft hvis de blir utsolgt og lagerne tømmes kontinuerlig enn om alle lagerne var fulle og alle fikk kjøpt en 360. nå er de garantert oppmerksomhet hver gang de sender ut nye forsyninger og konsollen virker hot fordi den er utsolgt.

  6. Dette er jo bare helt utrolig, folk kjøper bærbare maskiner fra Whitebox enda! Whitebox er et firma som burde gå ha gått under for lenge siden med den elendige måten de behandler kunder på. Å kjøpe en maskin fra Whitebox er like seriøst som å kjøpe fra en som står å selger maskiner fra en varebil på gata.

     

    Styr unna Whitebox, de få kronene du sparer er ikke verdt det.

  7. Er det noen som har erfaringer med å bruke en firewire/usb2 ekstern harddisk som systemdisk, dvs, kjøre windows og boote fra den istedet for den ordinære IDE harddisken inni maskinen?

     

    Jeg har en bærbar maskin som har en 5400rpm harddisk og lurer litt på hvor stor ytelsesforskjellen er om jeg hadde brukt en eksterndisk som systemdisk.

     

    Det som bekymrer meg er jo at den blir litt mindre mobil med tanke på å flytte rundt, men også hvis ledningen skulle en dag bli nappet ut ved et uhell..

     

    Erfaringer?

×
×
  • Opprett ny...