Gå til innhold

Lurifaxx1

Medlemmer
  • Innlegg

    175
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lurifaxx1

  1. zawyer9k skrev:

    Etter å ha spilt spillet nå så vil jeg bare gå ut og advare om å ikke kjøpe dette spillet. Det er et ran på grensen til scam. Alt ifra animasjoner, stemmer, gameplay og grafikk henger ikke på grep. Et direkte hån mot orginalen. Jeg prøvde å ikke være pessimist, men hvordan de har turt å gi ut dette OG ta betalt for det er en gåte for meg. Totalt er det 9 aktiviteter (som inkluderer puslespill og majong (skyvepuslespill var for vanskelig å kode tydeligvis). Kontrollene til spillene er så dårlige at det ikke er mulig å gjennomføre flere av aktivitetene. 90% av spillet er å bla i scener med mange faktabokser om alt mulig uinteressant. Stemmeskuespillet er så halvhjerta at de garantert vrir seg i grava. Det virker ikke som det er gjort et forsøk på å etterligne originalene… at Gamer.no gir dette makkverket 8/10 viser bare at det er mulig å kjøpe gode anmeldelser. 
    Bilkjøringa er forresten så dårlig og full av glitch/bugs at man knapt kommer seg rundt banen. I tillegg er det autostyring, så du trykker bare gass/brems for å komme deg rundt banen. 

    glemte også å nevne menyene, som virker å være laget for flere tiår siden. Ulogiske, rotete, og helt blottet for funksjonalitet gjør at de faktisk ser eldre ut enn i det orginale spillet. Det popper opp achievements, som ikke sier noe annet enn at du har fått den. Ikke hva som er gjort for oppnå det, ingen knapper for å trykke det vekk. Du må bare vente. Markøren som viser at du har markert et menyvalg er en grusom grønn ring fra paint anno 1998. Dette bare for å nevne noe.

    Jeg forstår at det er et spill rettet mot barn, og at jeg selv var barn da det første kom ut. Men der det orginale klarte å fange oppmerksomheten til en hel familie i alle aldre i måneder/år, så klarer ikke dette å fange oppmerksomheten til en 5åring i mer enn 10 minutter.

    Dette var bare flaut.

     

    100% enig her. Begynte lure på om det bare var meg som syntes dette var på grensa til tyveri å forlange 500 kr for noe så horribelt dårlig. Det tok nesten 2 timer med spilling før vi var omtrent ferdig. Bilen får du kjøre etter 50% (og da hadde vi ikke skaffa bakhjul engang). Skjønner også dette er rettet mot barn, men i 2021 forventes det kanskje litt mer (ikke bare litt heller i dette tilfellet) kvalitet. Virker som dette er ducktapa sammen i hastverk og lent tilbake på at det selger uansett fordi det heter "Flåklypa". Har aldri vært så skuffet og misfornøyd med et spill og det kommer til bli første gang jeg prøver få tilbake mine 500 kr for dette elendige spillet. Ja, jeg skal faktisk tilbake til butikken og si dette var så ræva at jeg har blitt lurt. I tillegg kjøpte jeg det basert på denne anmeldelsen, burde ha sett noen andre anmeldelser skjønner jeg. Siste gangen jeg sjekker anmeldelse på gamer. Hvordan i alle dager er det mulig gi 8/10?? For å sammenligne ga dere Horizon Zero Dawn 9/10. Så Flåklypa-spillet er da hakket under. Go figure.
  2. Lurte på dette selv for noen år siden, men fant vel da ut at batteriene ikke var gode nok og at SUV var det beste man kunne få som Elbil på grunn av kompakt størrelse, men allikevel OK plass - men igjen, det er jo noen beist som har kommet. Nå begynner vel batteriene bli så bra at jeg tipper vi snart (neste år) kommer til å se elektriske stasjonsvogner fra Audi, VW, Mercedes ++.

  3. www.whatismyip.com viser at du har IP fra din internettleverandør? (Og nettleverandør er?)

     

    Bruker du DNS fra din egen internettleverandør? 

     

    Takk for svar!

     

    Ja, den viser at det er IP fra Telenor. DNS er satt til å automatisk hentes fra ruter. Jeg kobla ut statisk IP nå og satte automatisk.

     

    Jeg kjører Ubuntu og Windows på samme maskin, men på to ulike SSD'er. Hver gang det skjer er det på Ubuntu og når jeg er på trådløs. Om jeg er på kablet nett skjer det ikke.

     

    Nå er jeg f.eks over på Windows og ikke merket noe problemer... Merkelige greier. Noen ide hvorfor den kan gi meg lokasjon så langt unna og i Russland? Det skjedde dog bare en gang isted, ikke skjedd etter det.

  4. Hei.

     

    Håper på litt hjelp da jeg ikke er noen ekspert på feltet.

     

    Har noen dager slitt litt med nettet hjemme, men spesielt da kun på min stasjonære maskin. De andre har hatt stabilt og raskt nett. Nettet på min Ubuntu desktop har noen dager bare falt helt i sirup i 30 sekunder og deretter opp igjen. Slik kan det foregå i en halvtime eller lengre også blir det bra igjen.

     

    Av de nyeste endringene er det at jeg har satt statisk IP på maskina. Det virket bra en stund, men så begynte det bli slike problemer. Jeg flusha DNS noen ganger og det fungerte bra igjen uten at jeg vet om dette har noe innvirkning.

     

     

    De gangene jeg tar speedtest når dette skjer så har den gitt meg lokasjoner i Norge som er godt over 50 mil unna hvor jeg holder til og altså ikke den serveren jeg vanligvis bruker å få, men nå fikk jeg noe litt mer merkelig. Lokasjon ble Ltd."Flex" Noginsk Russland... ? Ikke rart man begynner bli litt paranoid..

     

    Speedtest påstår jo at lokasjon hentes ut fra IP og i tillegg en geoservice hvis de har problemer med å finne ut hvor IP kommer fra. Hvordan kan jeg få den lokasjonen? Er det noe jeg bør bekymre meg over? Eller noen som har tips hva jeg bør foreta meg?

     

    Setter pris på tilbakemeldinger!

  5. Hei.

     

    Jeg er på jakt etter en ASUS EEE 1000HE mini-bærbar. Hadde denne en gang mellom 2010-2012 som jeg da dessverre solgte. Kunne gjerne tenkt meg samme modellen igjen som en ekstra-pc.

     

    Noen som har denne modellen liggende eller vet om noen som kan ha den? Er isåfall interessert i å kjøpe den.

     

    På forhånd takk!

     

    Mvh

    Stian

  6. Hei.

     

    Vurderer å gå til innkjøp av Gear S3, men lurer på om noen har prøvd eller bruker den med Sleep as android og om de har noen erfaringer om det fungerer eller ikke?

     

    Har brukt det før på mobilen og vært fornøyd, men ser det skrives andre plasser at det f.eks bruker veldig mye batteri uten å spesifisere hvor mye.

     

    På forhånd takk!

  7. Reklamasjon blir nok at produktet blir reparert eller byttet ut med tilsvarende eller bedre. Du får ikke tilbake penger/kreditt så du får kjøpe noe annet.

     

    Kan du stoppe viftene et øyeblikk og høre om lyden fortsetter? Ser ut som at de endrer turtall i takt med støyen. Det holder at du setter fingeren midt på viften så den stopper opp. Og er du sikker på at det ikke ligger en ledning en plass og lener mot en vifte?

     

    Takker for svar.

     

    Regnet med det, de har vel et par forsøk på å utbedre den eller gi ny.

     

    Jeg fikk ikke stoppet de helt, de ligger på rundt 900rpm uten spesiell belastning og da høres ikke ulyden spesielt godt.

    Det stemmer at de endrer turtall i takt med støyen. Når den er oppe i 2000rpm er det veldig støy.

     

    Sjekket rundt de begge nå og bak, men ser ingen ledning som ligger mot de. Jeg trippeltsjekket dette når jeg bygde den og ledningene til viftene ligger langs kanten av viftene på utsiden "surra rundt". Har jo kjørt med maskina nå siden oktober 2016 uten denne lyden.

     

    Ser at flere anmeldelser på komplett nevner bråk også og flere har levert tilbake.

     

    Får prøve å klare meg uten den 1-2 uker og sende til Komplett...

     

    Takker for svar.

  8. Hei.

     

    Bygget maskin september ifjor. Den siste måneden har jeg begynt å høre ulyd fra maskina og det høres ut som det kommer fra vannkjølinga.

     

    Spesielt under litt mer belastning kjører den opp mellom 1500-2000 rpm og lyden blir helt grusom. Hører den selv med headsett på. Satt profil på quiet inntil videre for å slippe lyden. Ligger da på 900rpm uten at det er noe problem.

     

    Lagt ved video av ulyden under. Noen som har idé om hva som kan være årsaken og er det grunnlag for reklamasjon?

     

    (Fått anbefalt Noctua D-15, men spørs om Komplett uansett "må" sende meg ny vannkjøling dersom det er reklamasjon).

     

     

    pw:corsair

     

     

     

    Windows 10 og benytter Corsair Link til temperatur og styring av profil på viftene.

     

    850564.jpg

    Sendt

    Varenr: 850564 / Prodnr: MAXIMUS VIII HERO

    1     877790.jpg

    Sendt

    Varenr: 877790 / Prodnr: CW-9060025-WW

    1     850035.jpg

    Sendt

    Varenr: 850035 / Prodnr: BX80662I56600K

    1     887221.jpg

    Sendt

    Varenr: 887221 / Prodnr: HX424C15FB2K2/16

    1     858087.jpg

    Sendt

    Varenr: 858087 / Prodnr: CP-9020092-EU

     

     

  9. Hei.

     

    Var innom Elkjøp i Trondheim og så de solgte Playstation 4 bundle med Uncharted Nathan Drake Collection.

     

    (Denne: https://www.komplett.no/product/862761/spill/playstation-4/konsoll/playstation-4-500gb-uncharted#)

     

     

    På esken var det klistret på merke "Game not included" og de hadde satt opp skilt hvor det stod at spillet var ikke inkludert.

     

     

    Jeg tenkte først at dette kanskje var B-vare fra noen som har levert inn PS4 igjen uten spillet siden spillet ikke inngår i 30 dagers åpent kjøp. Men det var jo ikke markert at det var B-vare. Dessuten var det ca 5 konsoller der, så finner det lite sannsynlig at så mange som 5 stk har benyttet åpent kjøp innenfor ca samme periode.

     

     

    Hvis det isåfall ikke er B-vare. Kan butikken ta ut spillet og selge bundle-eske uten spillet? Har de lov til det?

     

     

  10. Heisann!

     

    Kjøpte en 2011 Skoda Octavia 1.6 TDI i sommer og er strålende fornøyd hittil. Etter å ha gått fra bensin til diesel har jeg lagt på meg noen bekymringer med kjøremønster når det gjelder slitasje av motor og tett partikkelfilter.

     

    Lest at om dieselpartikkelfilter går tett blir det meget dyrt og dette vil skje med småkjøring.

     

    Nå har jeg ca 7.5 km kjøring til jobb hver dag med som regel 50-60 km/t sone. Vannet og olje er på ca 60 grader når jeg parkerer på jobb.

     

    Det jeg lurer på er om dette er skadelig og etterhvert vil tette filteret?

     

     

    Hvis jeg ikke skal ut å kjøre en lengre tur i uka, så gjør jeg det allikevel og kjører da med sportsgir og ligger mellom 60-80 km/t i 15-20 minutter på 2000-2500 rpm for å rense filteret (håper jeg). Er dette en god vane å ha for å sikre at filteret ikke går tett?

     

    Jeg vil jo helst ikke legge om ruta til jobb slik at jeg må kjøre lengre for å få bilen varm, men om dette gir mindre belastning på motor og holder filteret rent nøler jeg ikke.

     

     

    Skjønner om noen stiller spørsmål rundt at jeg kjøpte dieselbil, men jeg var ikke så opplyst om dette, men burde jo ha lest mer rundt det.

     

    Erfaringer eller tips?

     

     

    På forhånd takk!

     

     

  11. Hei.

     

    Skriver denne tråden fordi vi ønsker litt innspill og vurderinger fra andre.

     

    Min samboer og jeg reiser til London i neste uke og jeg må innrømme at jeg har vært litt plaget de siste dagene av tanken på terror. Storbritannia vedtok vel igår at de skulle starte bombing i Syria og har allerede begynt.

     

    Dette har gjort meg litt engstelig på å faktisk reise dit. For vår del var timing av dette dårlig. Når jeg har diskutert dette med andre så er det jo klassisk å høre at "dette kan jo skje hvor som helst og sjansen er liten". Sett i lys av at Storbritannia nettopp har meldt seg på bombingen, så tenker jeg faktisk at trusselen øker betraktelig.

     

    Må innrømme at jeg sliter med å legge tankene fra meg og vi har blitt enige om å ta en vurdering i løpet av helgen om vi faktisk reiser eller ikke. Det er kun snakk om noen dager i London, men jeg ser det slik at vi må ikke for enhver pris reise. Ser det ikke som et nederlag å ikke dra, selv om vi gjerne skulle tatt turen.

     

    UDI sier det er en generelt trygg by, men trusselnivået er på "SEVERE", altså nest høyeste grad og har vært det siden 2014.

     

    Det sies jo at man skal ikke la frykten ta over for da oppnår de akkurat det de ønsker, men jeg mener det er lov å bruke hodet.

     

    Hva tenker dere rundt dette?

  12. Hei!

     

    Søker litt råd i grevens tid.

     

    Mpx kjører 15% avslag på Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro frem til midnatt:

     

    https://www.mpx.no/lenovo-ideapad-yoga-2-pro-133-qhd/817340

     

     

    Jeg har siklet en stund på yoga maskinene, men jeg er veldig usikker på om den vil tilfredsstille.

     

    Min bruk er

    Surfing

    Skriving

    Streaming/Video

    Spilling

     

     

    Jeg tviler ikke på at den holder til de tre første, men gamingen er jeg litt skeptisk til. Jeg er ikke typen som trenger høy grafikk og tåler å spille på lav kvalitet :-)

     

    Det jeg tenker å spille er f.eks Diablo 3, Starcraft, WoW, Enkle indiespill fra Steam.

     

     

    Er det noen som har denne maskinen eller har hatt den og kan dele erfaringer? Det hadde vært topp! :-)

     

     

    På forhånd takk.

     

    Mvh
    Stian

  13. Nei og nei.

     

    Fant kontrakten på nett nå og dette står i kontrakten:

     

    "Oppsigelsen må skje skriftlig i samme måned som medlemmet ønsker at siste avdrag skal belastes. Forutsatt at bindingstid

    er fullført og utestående avgift fra tidligere måneder er betalt. Oppsigelsen må skje skriftlig på eget skjema som fylles ut i resepsjonen. "
  14. Hei.

     

    Min samboer leverte studentbevis i november 2013 på treningssenter for å bevise at hun var student og signerte for 12 måneder binding.

     

    I mars var hun innom for å høre hvor lenge det var igjen av bindingen da hun ikke husket nøyaktig når dette ble levert. Til hennes store overraskelse sa de at hun var ferdig med bindingen. Hun sa da opp avtalen og signerte på oppsigelse som må gjøres med oppmøte.

     

    Nå kom det ny faktura og hun ringte de og spurte hva som skjer. De sa da at hennes binding varer til november 2014 og at hun ikke kan si opp før da.

     

    Jeg er ikke ekspert på regler og slikt og søker derfor råd. Bindingen varer jo opprinnelig til november 2014, men hva skjer når de faktisk lar henne underskrive en oppsigelse før binding er utløpt? Har hun en sak?

     

     

    På forhånd takk!

  15. Er du sikker på at du ikke har fått feriepenger ved sluttoppgjør i fjor?

     

    Systemet er som følger: Du får ca. 10% av fjorårets lønn utbetalt som feriepenger i år. Disse skal vanligvis utbetales når du faktisk tar ferie, og du skal trekkes for den ferien du faktisk tar. Når du har flere arbeidsgivere så blir feriepengene ditt problem, mens du kan nekte å ta ut mer ferie enn du har opptjent feriepenger for i fjor. Men du trenger ikke, du kan ta ut full ferie selv om du ikke har opptjent feriepenger. Det finnes ikke "betalte feriedager", alle feriedager er ubetalte men du skal ha utbetalt feriepenger i samme periode.

     

    Med andre ord: Finn ut om du har feriepenger til gode fra i fjor i de andre jobbene eller om du har fått pengene allerede. Be om å få de utbetalt i juni. Regn på hvor mye du har råd til å ta fri, spar pengene til du faktisk ønsker å ta fri, og gi beskjed til regnskapsavdelingen om når og hvor mye du tenker å ta fri.

    Takker for svar.

     

    Ja, jeg er helt sikker på at jeg ikke har fått feriepenger fra gammel jobb. Sjekket lønnsslippene og det er ikke utbetalt fra forrige arbeidsgiver. Jeg ville da tro at jeg får vanlig lønn minus 6 dager + feriepenger fra gammel og ny arbeidsgiver, men jeg skal ringe gammel arbeidsgiver i morgen for å være helt sikker på at disse kommer.

     

    Jeg ser det nevnes noe med at man må avvikle ferie. Hva skjer i et tilfelle hvor man ikke tar ferie? Vil man da få vanlig lønn + feriepenger i juni og ingen lønn juli? Hvis jeg forstår rett.

  16. Hei.

     

    Må først si at jeg føler meg dum som må ha dette forklart med epler og bananer, men nå er jeg forvirret etter å ha lest flere artikler om ferie- og feriepenger. I tillegg fått det forklart av en kollega som forvirret meg enda mer.

     

     

    I 2013 fram til september tjente jeg ca 100 000 i en jobb.

     

    1. Oktober begynte jeg i ny jobb og tjente ca 100 000 frem til årets slutt.

     

    Jeg har nå fått høre at jeg har 6 opptjente "betalte" feriedager.

     

    I mitt tilfelle har jeg nå kun søkt om å få 6 dager med ferie i sommer.

     

    Jeg har snakket med økonomiavd som sier de vil snart spørre ansatte som ble ansatt i fjor om hvor mange dager de skal bli trukket.

     

    Feriepenger fra gammel jobb fikk jeg ikke ved slutt og får disse utbetalt i sommer.

     

    Hvordan blir regnestykket? Får jeg da vanlig lønn - 6 dagers trekk + feriepenger fra ny og gammel jobb?

     

     

    Håper dere kan tilgi å forklare med teskje :-)

     

     

    På forhånd takk!

  17. Det kan jo være konflikt med IP. Hvis hans hjemmerouter og router mot leieboer har samme subnett, så kan det bli problemer. Han kan jo prøve å endre IP fra 192.168.0.1 til 192.168.2.1 i DIR-655.

     

    Takk for svar! Dette løste problemet! Imponert til at jeg ikke fikk gitt mer opplysninger enn dette! :D

    • Liker 1
  18. Heisann.

     

    Driver med litt assistanse for et hjemmenettverk hvor det er koblet mot Altibox.

     

    Problemet er at han ikke får internett gjennom den trådløse D-Link DIR 655 ruteren som går til leieboerne, men har selv nett på egen ruter i huset.

     

    Tror koblingen er slik Altibox -tp> Ruter i eget hjem -tp> Ruter til leieboer

     

    Det er prøvd å trekke ut alt av kabler, strøm og resette rutere og modem uten hell.

     

    Noen som har tips hva som kan være problemet?

     

    På forhånd takk!

     

    S

  19. Holy moly, dette hørtes jo faktisk ut som nøyaktig det jeg opplever. Jaja, flott at jeg sjekket her ETTER at jeg var nedom og hentet en Samsung 840 da :p

    Uansett, hjertens takk, skal prøves!

     

    Fungerte for meg. Oppdaterte og den er nå min systemdisk igjen. Ikke opplevd problemer! Thanks!:)

  20. Jeg har vært ut for noe av det samme med en mp3 spiller. Du må vel tåle noen blikk og kanskje ringe et selskap som tar seg av det og bli stilt noen kritiske spørsmål, men så lenge du har alt ditt på det tørre er det ingenting å bekymre seg for. Du har kjøpt forsikringen og har retten på din side. Vær evt forsiktig og studer nøye hvis det står med liten skrift at skaden må voldes av andre eller noe sånt, men tror dette bare gjelder for reiseforsikring osv fra gjensidige osv. Lykke til!

  21. Heisann.

     

    Har en HTC Desire S som er litt over 2 år gammel. Den har i det siste begynt å tappe seg for batteri hvis jeg bruker 3G eller WIFI. Hvis jeg bruker 3G i 5 minutter går den fra fulladet til gul stripe og 15% batteri igjen. Trodde først kanskje det bare var å bytte batteriet, men batteriet holder jo greit hvis jeg ikke bruker 3G/WIFI.

     

    Er det mulig det er snakk om en firmware-feil? Har ikke fått noen oppdateringer på ganske lenge, men det er vel forståelig. God grunn til å kjøpe ny telefon?

     

    Mvh

    S

    • Liker 1
  22. Fikk samme problemet etter jeg faktisk renset støv av cpu stockvifta. Hadde litt problemer med å få den på igjen, men fikk det til til slutt (trodde jeg). Hadde de samme temperaturene, altså opp mot 95 grader, prøvde å rense på nytt og klikke mer på plass, men av frykt for å ødelegge mer kjøpte jeg vannkjøling på tilbud :D. Går ikke over 50 nå engang med mye belastning. Fikk iallefall ikke stockvifta til å sitte noe mer fast eller riktig.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...