Gå til innhold

trenchypost

Medlemmer
  • Innlegg

    267
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trenchypost

  1. Detaljer er viktig slik at vi får hjulpet deg. Hvilke settinger får du annonser? Hvilke nettleser bruker du. Er det Metro programmer du snakker om?

     

    Vis gjerne med noen skjermbilder.

    Virker å være flashbaserte annonser som popper opp i tide og utide, finner ikke helt ut hvilket program det originerer fra.

  2. Her er et diagnoseprogram som inspiserer partisjonstabeller og bootsektorer. Gjør det mulig å finne ut hva som er galt.

    Last ned denne filen, kjør programmet, og legg MBRlist.txt og BPBxlist.txt filene som vedlegg i svaret.

    http://home.online.no/~paulsen8/MBRlister.zip

     

     

    Hmm, mulig problemet er at den 160gb er satt som en dynamisk partisjon, mens Os-disker ikke er det?

     

    Tenkte først det kunne være 137 gb begrensing som gjorde det, men 48-bit LBA er aktivert ifølge tweak manager.

  3. Jeg har et sprøsmål her, jeg tok for en stund siden ut en samsung 160gb disk ut av en maskin, med blant annet mye bildefiler. Denne var formattert i NTFS originalt.

    Når jeg nå setter disken i en annen maskin, også med XP, får jeg beskjed om at disken ikke er formattert??

    Håper noen har en grei løsning på dette.

  4. Heisan,

    Tja kan vel være mye... Noen spørsmål:

    - Ser du noe trådløst nettverk hvis du bare har AP'et oppe uten å koble den til noe?

    - Får du kontakt med AP'et hvsi du kobler en av PC'ene til Jensen switchen? (åpne http://192.168.1.245).

    - Hvis du får kontakt der, hvilken type AP modus har du?

    - Har du prøvd "reset" knappen?

    - Ser PC'ene dine andre trådløse nettverk?

    7745470[/snapback]

     

    Vel, nei, naar jeg kjorer install discen til AP'et finner pc'en med vanlig tilkobling til switchen det, og alt ser ut til aa fungere med AP'et. Pc'ene ser forovrig ingen adre traadlose nett nei.

    Korreksjon, ved pinging av AP'et finner ingen av pc'ene AP'et, ikke engang de som er fysisk tilkoblet switchen.

  5. Jeg har folgende problem. Jeg kjopte et linksys access point, som naa er koblet til en jensen switch, som igjen er koblet til nextgentels dsl router. Ingen av de 2 baerbare pc'ene jeg har testet vil finne noe traadloest nettverk naar man soker etter det.

    Sikkert en konkret losning paa dette, som noen glupe hoder er vet?

  6. Om platene ikke støtter 16X så er det som du sier en naturlig forklaring..

    Siste (offisielle) firmware er 1.05

    5629289[/snapback]

     

    På cd plater kunne man jo alltid brenne de raskere enn det de var godkjent for, dvs godkjenningen var bare en fabrikkgaranti, og ingen teknisk hindring for raskere brenning. Men det er vel jeg som har blitt for gammel til å henge med...

  7. Hvor mange av dere som hyller svenskene har en oversikt over de reelle forholdene? Ut fra kommentarene virker det som om de fleste kun har hentet kunnskapene fra det tabloidene skriver.

    Det er faktisk slik at mens norske myndigheter i 98 bestemte og la markedet bestemme utviklingshastigheten av bredbaand, bevilget svenske myndigheter 17 mrd til infrastruktur basert paa fiberoptikk. Dette er ringvirkningene av dette som har gjort at sverige alltid har ligget et godt stykke foran norge her.

  8. Leste du innlegget til jallertraller i det hele tatt?

     

    Selvfølgelig er det ulovlig å føre forbrukere bak lyset, hvilket land er du fra?

    Prisguiden går ikke som reklame, siden de faktisk rangerer etter pris. At det er feil av Hardware og kalle den helt uavhengig gjør det ikke ulovlig. Sånn som prisguiden er i dag, kan den ikke kalles reklame.

    Problemet er ikke at prisguiden eller webshopguiden går for å være reklame. Det er heller at folk bruker prisguiden i det øyemed å finne laveste pris på et produkt. Når det da viser seg at forhandlerne betaler store summer for å være der, i tillegg til at de tydeligvis har en slags kontroll over hva slags tilbakemeldinger som kommer på trykk her, bli det er problem.

    At webshopansvarlig her (rolf wegner) sier han var for ny i jobben til å stusse over at forhandlerne selv kunne fjerne tilbakemeldinger, er rett og slett for drøyt.

    At forhandlerne selv betaler for, og kontrollerer omtalen de selv får på hardware.no, er åpenbart å føre forbrukerne bak lyset.

  9. Ingen har noe imot et forum som er åpent for kjøp og salg. Problemet er vel at dette forumet, uten sidestykke det største forum for dataentusiaster i norge, virker mer konstruert for å kanalisere salg til de største aktørene i markedet.

    Jeg skjønner at du er uenig i hvordan vi driver prisguiden, men hva har forumet med saken å gjøre? På hvilken måte mener du forumet er "konstruert for å kanalisere salg til de største aktørene i markedet"?

    Ta en kikk på overclockers.com. Selve forumet der er helt adskilt fra selve portalen, og på den måten unngår du å mikse interesseområder, eller gjøre deg selv inhabil.

    Idag er det umulig å skille prisguiden og webshopguiden fra selve forumet for en utenforstående.

  10. Joda, jeg leser aviser, gjør du?

     

    Spiller ingen rolle om HW.no spesifiserer at de er uavhengige, det er det de oppfattes som av de som leser testene og webshoperfaringene eller hva som helst. Det er også det forbrukertilsynet burde satt ned foten på.

    Du har enda ikke klart å underbygge påstandene dine om lovbrudd. Hvilken lov er det som forbyr et forum eller en redaksjon å være partisk? Dersom du ikke kan klare å vise til noen paragrafer i en lov som forbyr dette, så kan du like godt slutte å slenge ut påstander om lovbrudd basert på fri fantasi.

    Leste du innlegget til jallertraller i det hele tatt?

     

    Selvfølgelig er det ulovlig å føre forbrukere bak lyset, hvilket land er du fra?

  11. Kan dere være så snille å slutte med spekulasjoner nå? Jeg har fortalt dere flere ganger at det snart kommer et svar. Det hjelper ikke at dere gjetter på hvordan ting henger sammen.

    Hvilke spekulasjoner? Hvis tråden begynner å bli ubehagelig, kan du jo bare stenge den? Synes påstandene her virker ganske opplagte.

    Skjønner de trenger litt tid på svaret, tross alt en del roing som skal utføres her :D

  12. Det er vel ikke nødvendig å være jurist for å skjønne at det være et offentlig forum, som dette faktisk er, samtidlig som det helt opplagt med disse trådene her, at forumet IKKE er uavhengig, og ikke reflekterer nødvendigvis uavhengig og objektiv informasjon.

    Nå begynner vi å komme rimelig på kanten av teamet her, men rent hypotetsik sett: Hvilken paragraf i Norsk lov viser til at man må være uavhengig for å ha retten til å stikke hodet fram i offentligheten? Husk at Kardemommeloven ikke er rettskraftig.

     

    Hvis jeg tolker deg rett så leser du ikke aviser - de fleste aviser her i landet er langt fra politisk uavhengige, og etter din lovtolkning er jo ikke det mulig.

     

     

    Edit; jeg har heller egentlig aldri sett noe klart bevis på at hardware.no ikke er uavhengig. Det er mange som har kastet insuinasjoner rundt seg, men ingen har vel egentlig klart å bevise noe annet enn at de har sine egne tvil?

    Joda, jeg leser aviser, gjør du?

     

    Spiller ingen rolle om HW.no spesifiserer at de er uavhengige, det er det de oppfattes som av de som leser testene og webshoperfaringene eller hva som helst. Det er også det forbrukertilsynet burde satt ned foten på.

  13. Det er vel ikke nødvendig å være jurist for å skjønne at det være et offentlig forum, som dette faktisk er, samtidlig som det helt opplagt med disse trådene her, at forumet IKKE er uavhengig, og ikke reflekterer nødvendigvis uavhengig og objektiv informasjon.

     

    For å være mer konkret. Forbrukere i norge har svært mange rettigheter. Ta imot penger for å teste produkter eller profilere produkter i samme åndedrag som du gir de en bra karakter, uten å opplyse om dette, er ganske langt inn gråsonen.

×
×
  • Opprett ny...