Jump to content

Kolvrick

Medlemmer
 • Content Count

  417
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 :)

1 Follower

About Kolvrick

 • Birthday 01/20/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Foldet manger år med 4g å det merkes ikke noe spessielt avhengig av kvote. https://folding.extremeoverclocking.com/user_summary.php?s=&u=1058558 Det går smått med Power.no men har ikke avsluttet lobby virksomheten enda.
 2. Har utrustet Power med bruker Power.no Team 37651 og egen Passkey så får vi se om jeg får med meg noen varehus. frister å la vår 2080 fortsette med min bruker intil vidre.
 3. jeg kan få bruk for det kortet da jeg venter 2 kort til i staben. Har foreslått i Power å bruke Power som bruker men samtidig norges største Team som lag. Har fått noen følere men må få med HK før det sjer noe, så jobber med saken.
 4. Power er herved forespurt. vår butikk bidrar i dag men med min bruker.
 5. Har fått aktivert et 2080 kort på jobb så bidrar litt ekstra nå.
 6. key ligger lagret i bios på hovedkort og mot konto om du har logget inn med dette. oem key win 10 trengs ikke da denne knyttes til hw av microsoft.
 7. Reklamen har blitt alt for stor på mobil så den er iriterende nok til at jeg vurdere adblokkering. forstår d finansiert av reklame men nå er den iriterende.
 8. nei. dine 8 pins burde ha mulighet for å Endres til 6 pin uten problemer. har du ddu nvidia drivere eller fresh install?
 9. kan se ut til at jeg har samme problemet med en ax1200i. ville ikke kjøre selvtest med vifte i kabinett. men så fort jeg fikk den ut å skulle preteste før sending opførte den seg normalt igjen.
×
×
 • Create New...