Gå til innhold

Inaktiv bruker 2

Medlemmer
  • Innlegg

    3 073
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Inaktiv bruker 2

  1. Nå er han jo ikke noen typisk spiss du bare kan måle etter hvor mange mål han scorer heller, da. Ved å ha en så fysisk spiss der oppe binder han opp forsvarere og skaper mye uro i backrekka til motstanderlaget. For Villa, som har så mange små og kjappe spillere, er han gull å ha på topp. Hadde han hatt teknikken til Zlatan hadde han nok vært av en annen verden...

  2. BB = big blind

    SB = small blind

     

    Et svar pr avsnitt i teksten din:

     

    1. Ehm, når floppen har blitt lagt på bordet starter en helt ny runde med betting. Da starter førstemann til venstre for dealer med å enten checke eller bette og deretter fortsetter det runden rundt.

     

    2. Man kaster aldri kortene sine så lenge man har mulighet for å checke. Likevel vil det normalt en eller gang komme et bet fra en annen spiller, enten det er før floppen, turnen eller rivern. Da må man jo selvfølgelig calle det bettet eller raise det for å være med videre og dermed ha en sjans til å vinne potten.

     

    3. I utgangspunktet, ja. Spiller dere cash velger dere en fast big/small blind som er fast så lenge dere spiller. BB bør være rundt 100x størrelsen av gjennomsnittig stack rundt bordet hvis dere spiller som en gjeng. Spiller dere turnering starter alle med like mye chips og dere øker blindsa etter et gitt tidsintervall, f eks hvert 20. minutt.

     

    For å lære deg slike elementære ting i poker anbefaler jeg deg å laste ned en eller annen pokerklient og spille et par timer play money. Der vil du kjapt lære hvordan spillets gang er, og her er det null forskjeller på livepoker og nettpoker. Good luck!

     

    Nede i $14.58 i mitt $100-prosjekt nå. :(

  3. 1. Man kan alltid checke rundt et bord etter at floppen har kommet. Før floppen vil det jo alltid være blinds som må calles for å få være med på å se floppen. Dermed er BB den eneste som kan checke dersom ingen har raiset, men kun callet rundt bordet.

     

    2. Den som skal vise kortene sine først i en showdown er den personen som bettet først etter at riveren kom opp. Checkes det rundt bordet skal førstemann etter dealer starte med å vise kortene.

  4. Det jeg synes er mest morro, er å se hvor likt dette er på oss norske supportere.

     

    No offence, men hahahahaha.

     

    Fantastisk program. Bård er utrolig god til å lese folk og trykke på de riktige knappene for å bli likt og å holde seg unna trøbbel. Sitter igjen med inntrykket av at han skal gjøre veldig lite galt for å havne i trøbbel med casuals/hardbarka supportere.

  5. Hehe, hadde følt meg ganske så trygg etter riveren der.

     

    Motivert av dTd ovenfor har jeg startet på et lite $10 -> $100 prosjekt i stad ved å deposite $10 på en tom konto. Skal prøve å spille NLHE opp til 100 dollar før slutten av påsken med kontrollert bankroll management. Spiller aldri cash, men tenkte at det kunne være greit å prøve...

     

    Så langt oppe i $19.54 etter ca 4 timer med intensiv NL2 spilling (.01/.02) på 4 bord. Helt sinnsykt med idioter her. Folk klarer ikke legge så lenge de har topp-par, og å limpe inn med par og treffe sett er jo nærmest auto-dobling av stack. Spiller man nok volum tight aggressive må man jo gå i pluss...

  6. Okey, takker for utfylende svar :thumbup:

    Satser vel egentlig ikke akkurat på å tjene mye penger, men pga jeg har så lite skole og alle vennene mine jobber/går på skole mye mer enn meg får jeg mye "dødtid" så jeg gamer mye, så tenkte hvorfor ikke prøve å legge all den gamingtiden i å lære meg poker. Så om jeg faktisk blir litt god kan jeg få litt ekstra penger som student :) Selvfølgelig tar jeg ikke det at man garantert får overskudd for gitt da mye kan gå galt

     

    Tenkte det samme da jeg startet, men mistet dessverre sakte, men sikkert motivasjonen. For at jeg kunne spille med fornuftig bankroll management var jeg selvfølgelig nødt til å starte med lave limits og klarte såvidt gå i pluss. Likevel, at jeg hadde brukt ca 20 timer på å tjene inn $10 innså jeg virkelig hvor sykt mye arbeid og hvor vanskelig det var å komme seg opp til bare det å ha noen kroner i gjennomsnittlig timelønn over all pokeren man har spilt.

     

    Derfor spiller jeg egentlig helt hodeløst, og entrer bare gigantiske MTT turneringer med buyin over $10, noe som er helt lost i forhold til min $350 bankroll. Likevel satser jeg på å en dag havne på et finalebord og plutselig bli 100 000kr rikere. Ganske komisk, egentlig.

     

    Igjen, lykke til. Håper du klarer å spille disiplinert og tålmodig. :)

     

    EDIT: Og wampster, jeg er helt enig. Flere jeg kjenner er helt enige i at det skjer helt sinnsyke ting på JokerStars alt for ofte. Gitt opp den siden for lengst...

  7. Ang pokerside: Stars er jo størst, og er egentlig helt greit på alt. Ingen andre sider er noe åpenbart bedre, bortsett fra at andre sider kan gi rakeback deals og software du liker bedre. Selv hater jeg Stars sin software og synes at Full Tilt sin er overlegen, men det kommer jo helt an på hva du liker.

     

    Det med skatter og avgifter ble vel svart bra på her for noen få sider siden. Det er likevel ikke noe å bry seg om før man begynner å snakke $5000+ i bankroll (eller om du eventuelt skulle komme veldig dypt i pengene i en svær MTT).

     

    Ang gevinster: Er umulig å si hvor mye du kan tjene på poker. Det finnes mennesker som tjener store penger fra dag en (og da gjerne spiller mye høyere limits en bankrollen egentlig tåler), og det finnes folk som konstant går i underskudd og kan holde på med å sette inn penger uke etter uke i flere år.

     

    Skulle det vise seg at du faktisk er bedre enn gjennomsnittet og tjener penger på spillet ditt vil det likevel kreve hundrevis, om ikke tusenvis av timer for å bygge penger nok til at man faktisk ikke spiller for gøy, men kan tjene betydelige summer.

     

    Lykke til...

  8. Å buhu! Mannen som jobber som en hest for dette forumet, skaper mye positivt og legger mye tid inn i tråder som Predicition league, tippetråden deres og alt annet mulig stress og mekker evig med positivt lada tråder i United kategorien poster for mye.

     

     

    Jeg syns dere er heldige som har Latias jeg. Legger ned mer innsats i denne kategorien enn noen andre gjør, og du klager? Latterlig.

     

    +48

  9. Ja, hvis du er en bedre pokerspiller enn gjennomsnittet vil du kunne gå i pluss. Det avhenger egentlig kun av to viktige forbehold:

     

    1. Du må i lengden minst gå nok i pluss til at det dekker raken/avgiften som Stars tar i hver hånd/tourney du spiller.

     

    2. Du må praktisere bankroll management, altså at du ikke går tom hvis du går inn i en skikkelig motbakke og går i minus i en periode.

×
×
  • Opprett ny...