Gå til innhold

CetOr

Medlemmer
  • Innlegg

    463
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CetOr

  1. Det du må være obs på når det gjelder laptoper, er hvor mange watt grafikkortet kan gi. Enkelte laptoper har 3060 kort som yter like bra som noen maskiner med 3070 kort. Den du linket til er en god maskin som yter godt, også har den en fantastisk god skjerm. Kan anbefale Lenovo sine laptoper med 165hz og 300 nits. De ligger relativt lavt i pris og har skjermkort som yter bra. Mye å spare på finn.no om du føler deg komfortabel med det.

  2. Det er ikke så enkelt som og skulle ta små mengder. Det og skulle begynne på testosteron er langt mer komplisert enn som så. Du er 22 år, og ville angret resten av dit liv om du skulle begynne med det.

    Tren styrketrening (spesielt lår og rumpeøvelser har positiv innvirkning på testosteron), spis sunt, ikke stress og sov mye.

    • Hjerte 2
  3. Lenovo sin gaming laptop med 3060 er omtrent like bra som de svakeste 3070 laptopene. Den laptopen du har funnet med 1060TI ville jeg ikke kjøpt i dag. Skal du ha en rimelig gaming laptop, så ville jeg gått for Lenovo sin med ryzen og 3060. Men da må du opp et par tusen, men til gjengjeld får du langt bedre ytelse

  4. Det glemte jeg også å skrive. Du må sjekke hvor mange kjerner og tråder Intel prosessorene har. Intel begynte plutselig å levere i5 prosessorer med 4 kjerner til laptoper. Det er ikke noe du vil ha i en gaming laptop. 

    12 generasjon til Intel er det beste, men de andre (inkl ryzen) er ikke svake, så lenge de har 6 kjerner eller mer. 

    • Innsiktsfullt 1
  5. Den fra MSI der er fryktelig lite for pengene. Ikke se deg blind på skjermkort. 3060 fra Asus tuf leverer 80 watt mens 3060 fra Lenovo leverer opp til 150 watt. Det merkes på ytelsen for å si det forsiktig. Blodkarene er ikke noen stor sak, da man enkelt kan formatere med USB penn og få ren Windows. 

    • Liker 1
  6. Paul-Marius skrev (10 timer siden):

    Prisklasse 20-30.000

    Vanskelig prisklasse å kjøpe i. Myr skrot, noen ok kjøp og også mulighet til å gjøre kupp. Men da må du vite hva du skal se etter, og bør ha med deg en bilkyndig person. Ville ikke hengt meg for mye opp i merke på bilen i denne prisklassen. Kjøp en bil med bensinmotor (uten turbo) og med lite elektronikk. Sjekk bremser, ha relativt fersk eu og sjekk når evt regreim er skiftet. Bruk tid på prøvekjøring! Lykke til

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  7. OC-Freak skrev (På 1.1.2022 den 19.02):

    Det var litt overraskende.

    Ganske høyt støynivå på 53dB målt hos notebookcheck: https://www.notebookcheck.net/Lenovo-Legion-5-15-G6-AMD-Review-Affordable-gaming-laptop-with-a-lot-of-power.559368.0.html

    Men godt mulig det er typen støy som avgjør hvor støyende den føles.

    Takk for info

    Jeg har både Asus tuf dash f15 og legion 5. Legion 5 støyer i følge notebookcheck mer, men kan bekrefte at støyen fra Legion ikke er i nærheten av så slitsom. Med Legion så kan man enkelt fjerne at prosessoren booster, som nesten ikke påvirker ytelsen i spill, men reduserer støyen betraktelig. 

    • Innsiktsfullt 2
  8. Vurderer og ta en titt på denne https://www.finn.no/237209664. Har generelt god kunnskap om bil og biler, og har hatt mange gode billigbiler i mitt eie. Denne har dog et problem jeg normalt ville skydd som pesten. Men eieren har tydeligvis forsøkt å undersøke hva det kan være, uten og ha funnet ut av problemet. Noen her som har noen tanker om hva som forårsaker mye hvit røyk, når den ikke bruker kjølevæske? 

×
×
  • Opprett ny...