Gå til innhold

|KHS|

Medlemmer
  • Innlegg

    96
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av |KHS|

  1. Hei

    Prøver å bytte skjermdriver på min acer800 med radeon 9000.

    Men jeg får ikke lagt inn den nye driveren fordi den vil at jeg skal ha installert standard vga driver fra før, men den driveren finner jeg ikke i windows..Noen som har prøvd dette selv og fått det til?

  2. Det eneste store negative med acer 800 er vel harddisken, ellers er den helt perfekt!(så godt som), det dumme med disken er at den bråker endel når den leser og at den er ganske treg når du kopierer mye.

    Ellers er det en liten veldig irriterendes ting ved acer'en..den har en lav konstant lyd når pcen er slått av! Går visst ikke an å få den bort heller. Vet ikke om dette er tilfellet med alle centrioner men..

  3. Hei

    Har en 160GB disk som ikke vil bli til mer enn 128 GB i Windows XP.

     

    Er det sånn at det ikke har blitt ordentlig støtte for så store disker ennå?

    Har prøvd på flere kontrollere, men var bare en som klarte å finne 160 GB på den..

  4. Hei

    Disse koster omtrent det samme, men hvilken er lurest å kjøpe?

    Noe negativt med noen av de?

    Batteritiden er jo bedre på acer og det følger med software og tråløst nettverk, men jeg har ikke behov for de to siste..

    Zepto 4100 - 18200,- uten tråløst nettverk

    Acer 800cli - 19800,-

  5. Hei

    Skal kjøpe Pentium-M 1.3 pc og er usikker på hvilken jeg skal velge.

     

    Acer Travelmate 800LCi

    Zepto 4100

    Dell 500M

     

    Noen som har prøvd de forskjellige og kan si hvem som er best med tanke på pris/spes/ytelse ? Hva er hovedforskjellen på de?

  6. Samme problem med mitt Abit GF4.. Det er et eller annet galt med vifta - erikke sikker hva. Er nesten sikker det har med støv å gjøre..siden det ikke har vært sånn hele tiden og ikke er det nå - Vifta begynte bare plutselig å bråke forferdelig en dag.

    Jeg tok ihvertfall å løsna den og fjerna masse støv, men likevel så fortsatte bråket.

    Det jeg tror er at vifta blir bøyd ellerno etterhvert som det kommer inn masse støv, sånn at den får en annen vinkel som fører til støy? - Dette kan også stemme med at lyden etter en stund forsvinner igjen( vifta får tilbake til den opprinnelige posisjonen.

    Kan også være at vifta støtter borti kjøleribben, men jeg tror ikke det er det.

  7. Jeg var faktisk positiv til at telenor går over til volumtaksering, da jeg ikke skal bo hjemme så mye mer og at det da ville bli billigere for foreldrene mine å ha linja..Men det er jo så godt som ingen prisforskjell!!(Jeg betaler 450 kr nå) 100-200 kr for å ha linja + 50 kr ekstra gb høres da mye mer fornuftig ut, enn 400 kr + 100 kr ekstra for 5gb?! Hva hvis jeg trenger å laste ned 1,5 gb og ikke noe mer? da skal jeg altså betale for 5gb??

    Trodde telenor hadde gjort noe smart her, men dette blir bare tull.

    Og uansett så husker jeg godt at telenor sa at småbrukerene ville tjene på dette! 50 KR?? skal dette være en spøk?

     

    [ Denne Melding var redigert av: |KHS| på 2002-08-12 13:50 ]

  8. Altså seff har grafikk mye å si idag. Hvis dere bryr dere null om grafikk så kan dere da likegodt spille omigjen alle gamle spill som ikkke trenger 3d kort..

    Nå har det blitt lagd så mye spill at det er vanskelig å få spill orginale og da er det da helt naturlig at man konsentrerer seg mer om grafikk.

     

    Dere kan da heller ikke si at spill som kommer ut idag ikke har like bra gameplay som gamle spill?? WC3, GTA3, Morrowind, NWN++ har kommet ut bare iløpet av de siste mnd'ene og de har den høyeste standar på grafikk. Har de liksom ikke likebra gameplay som eldre spill med dårlig grafikk?

     

    Jeg kan faktisk ikke komme på noen spill med bra grafikk som har noe spesielt dårligere gameplay enn andre spill.

     

    Doom3..hele poenget med det spillet er grafikken. Og jeg er nesten sikkert på at det blir et av de beste spillene noengang..på gameplay å!

  9. Den 2002-08-08 08:34, Killer_DT skrev:

    Quote:


    Cappo skrev (2002-08-08 00:27):

    Quote:


    Neivel?? For det er liksom ikke limit på SC? Nei? <IMG SRC="/images/smiles/icon_razz.gif">



     

    Du kan ikke engang sammenligne dem! Feks i WAR3 kan man max bygge 90 folk, det er ingenting iforhold til SC der du kan lage mange ganger fler (fysisk) folk, både fordi de individuelle enhetene tar mindre mat og det er 200 folk-grense!

     

    I war3 er dette gjort med vilje, det er ikke meningen du skal ha like mange folk som i SC!

     

    Hvis du bare kunne bygge 90 units i wc3 så trokke jeg det hadde blitt så mye anderledes enn sc..

    Det er 90 i FOOD man har og det er ingen units utenom arbeiderene som bruker mindre en 2 i food, da kan man bare bygge 45 stk. units. Når i tilleg noen koster over 5 food så blir ikke hærene særlig store..

  10. Quote:


    Den 2002-08-07 03:35, lorderror skrev:

    hey..


    bare et spm om warcraft 3 og battle.net/lan. Har spilt det litt men det virker som det bare er begrenset til å ha 90 unit(s). Pluss at mange units tar jo 5 osv. litt kjipt det da, eller er det bare en begrensning som er på mappene?


    Mvh,


     

    Du kan ikke ha mer en 90 i food ja. Dette er jo bare helt genialt..plutselig så går det ikke an å bare sitte å bygge 1000++ av units for så å sende alt bort til fiendens base.

    Sikkert mange som spiller sc som ikke liker wc3 pga dette, det blir kanskje litt uvant å måtte bytte fulstendig spillestil..

×
×
  • Opprett ny...