Gå til innhold

agito

Medlemmer
  • Innlegg

    195
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av agito

  1. Hva som er enklest kommer veldig an på hvilken PSU du har. Jeg vet NZXT har en del extensions som er svært lette å bruke. Eller om du har en modulær corsair PSU selger de sleevede kabler med god kvalitet.

     

    Om du skal gjøre det selv, altså sleeve dine egne kabler trenger du noe værktøy for å få ut pinnene. mdpc-x selger disse til en ok pris og svært god kvalitet. Sleevene til mdpc er også av høy kvalitet og lette å få på.

    En annen butikk med et mye større utvalg er frozencpu.com, brukt den selv noen ganger og leverer rimelig fort og produktene er helt ok.

  2. K60 er i alle fall skikkelig snop. K70 har i tillegg til K60 lys i taster, og håndleddstøtte hele veien. K60 har en sånn FPS støtte, som bare dekker "styrehånden" på venstresiden av tastaturet. M60 er også helt fantastisk. 100% presis, aldri et feilskjær.
    Om du definerer snop med at tastar heng seg i hytt og pine (Og nei, den siste firmwaren fiksar ikkje problemet).Kjent problem her i denne vide verden

     

    Sliter mindre med oppheng i tastene på K70 enn K90. Enda der og fortsatt veldig plagsomt. Ikke prøvd å oppdatere noe firmware.

  3. Har nylig installert Windows 7 Professional på en PC i huset som skal fungere som en hjemmeserver/kontormaskin. Serveren er tilkoblet nettverket via wi-fi og kommer seg ut på nett uten problemer. Serveren klarer tidvis å finne den andre maskinen i huset, og noen ganger ikke.

     

    Server #1 kan pinge PC#2 men ikke finne den i utforskeren.

    PC#2 kan verken pinge eller finne Server#1.

     

    Mitt problem er at jeg ikke klarer å få koblet meg til eller få kontakt med serveren fra de andre maskinene. Verken Remote Desktop eller ping. Serveren har et unikt navn, er i samme workgroup, men jeg klarer altså ikke å få kontakt med serveren fra de andre maskinene på noen som helst måte.

     

    Router: Cisco E2000

    Statiske addresser innad i nettverket

    Server: Widnows 7 Professional

    Andre maskiner: Windows 7 Home Premium

    Workgroup: WORKGROUP

     

    Edit2: Endra navn og brukernavn på Serveren. Fungerer nå som normalt.

    • Liker 1
  4. Er det selvbygg det er snakk om?

     

    Første du gjør er å forsikre om at alt av kabler er rett koblet til.

     

    Så sjekker du "Disk Management", som norske ordet jeg ikke kommer på. Start -&--#62; Høyreklikk på min datamaskin, trykk "Manage". -&--#62; "Disk Management" i en meny på venstre side.

     

    Nye disker må formateres før de vil bli oppdaget i den vanlige utforskeren. Om dette ikke fungerer ville jeg sjekket i BIOS om den dukker opp der.

    post-67759-0-02634600-1345838285_thumb.png

  5. Å bruke SkyDrive som bildebackup bør fungere utmerket så lenge det vises minimalt med hud. Leste litt rundt og du er ikke den eneste som har fått bilder slettet på tynt grunnlag av Microsoft. Ja, det er merkelig men Microsoft virker som de vil gardere seg mot søksmål ettersom SkyDrive blir innebygget i W8.

  6. Ville nok aldri ha lagret brukernavn og passord i skyen. Med mindre du igjen krypterer det slik Stoltenberg foreslo. Ikke det at jeg tror Microsoft vil misbruke dette, men om du har skydrive på mobilen og den blir stjålet er det litt uheldig.

     

    Og ja, Microsoft ser ut til å ha en veldig streng policy angående nakenhet ifølge denne.

×
×
  • Opprett ny...