Gå til innhold

sevve

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sevve

  1. Hei!

     

    Kommer rett fra Singapore, og måtte bruke proxy-server på hotellet for å få internett. Når jeg nå har kommet hjem til Norge igjen, og prøver å koble med til internett fungere det ikke. Har prøvd å stille tilbake proxyinnstillingene til "Ingen mellomtjener", men fungere fortsatt ikke. Har gjort dette med alle nettleserne.

     

    MyTorrent fungere fint, så tenkte det måtte være noe med innstillingene i nettleseren. Har prøvd å installere mozilla på nytt, uten hell.

     

    Noen som har noen god råd/tips?

     

    Takk!

  2. Hei, jeg har nettopp oppgradert PCen min, men bestemte meg for å beholde den gamle harddisken som er en 4 år gammel 7200 rpm IDE disk. Det jeg lurer på er om dette har noe å si i forhold til ytelsen PCen min vil gi i spill osv, eller om jeg bare kan beholde den uten bekymringer? Det skal også sies at det meste som er der har vært der i 4 år(har formattert windows partisjonen fra tid til annen), så den kan kanskje være lurt å installere spill og slikt på nytt?

  3. Jeg skal kjøpe meg laptop jeg kan bruke til spill(ikke de nyeste), og er ute etter tips til hva som er lurt og hva jeg bør holde meg unna.

    Legger mest vekt på at det er god skjerm, med lav klart bilde og lav responstid(hvis det er noe forskjell på det på laptoper). Vil helst ikke ut med mer enn 7-8000 kr.

  4. Takk for bra svar. Synes også 900 spenn for en mus blir litt i drøyeste laget.

    Synes forsåvidt Laser 6000 så grei ut(hvis de har fiksa det problemet med raske bevegelser jeg har sett endel klager på), men jeg bruker hjulet flittig i alle retninger, så jeg lurer på om hjulet er like dårlig som på ie 4.0 eller om det virker greit?

  5. Jeg er en hardbarka ie 3.0 fan, som egentlig aldri har likt noen annen mus jeg har prøvd, men ettersom den ikke har mulig å få tak i mer har jeg ikke noe annet valg.

    Derfor er jeg ute etter anbefalinger fra folk som har vært i samme situasjon før.

    Jeg bryr meg fint om logitech510-fans, så dere trenger ikke poste;)

    Takk

  6. Har tideligere hatt et problem hvor hele maskinen freeze-lagget, selv under oppstart. Da fikset jeg det til slutt ved å rugge på noen kabler i PCen.

    Problemet kom tilbake nå, og jeg forsøkte samme løsning, men da jeg skulle skru på nå, fikk ikke maskinen noe kontakt med skjermen.

    Jeg registrerte at alle vifter gikk, inkl. den på skjermkortet, men det virket ikke som harddisken gikk(er ikke helt sikker tho)

     

    noen som vet hva som er feil/hvordan det løses?

×
×
  • Opprett ny...