Gå til innhold

2-m-m-y

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 2-m-m-y

  1. Denne omhandler lyd fra TV. Ingen TVer meg bekjent støtter formatene du nevner. S/Pdif er overføringsprotokollen som bruker. Og overføres enten via Coax, Toslink eller HDMI. Formatene som den støtter er PCM stereo, Dolby Digital og DTS.

     

     

    Ser vi på samme guide? Hele guiden dreier seg om hvordan få bedre lyd fra tv ved å koble til eksternt utstyr og ikke hvordan lyden blir bedre på tvens egne høytalere. Da dreier det seg jo ikke om at tv skal dekode lydsignalene. Mitt poeng var at optisk har begrensninger som ikke coax s/pdif har og ja s/pdif er en protokoll mens den i guiden bare omtales som en tilkobling, s/pdif. Det er det som brukes på merkingen av coax s/pdif og det er denne de omtaler som optisk og lite brukt. Coax s/pdif er strømsignaler og ikke optiske signaler som toslink.

  2. Hei.

    Kanskje alle som har eller har tenkt til å kjøpe LE40F71B eller LE46F71B kunne sendt en mail til Samsung Norge og gjort de oppmerksomme på dette problemet. Det er dette de har gjort i UK, kanskje Samsung Norge da ville støttet Firmware oppgraderingen.

    Jeg har i hvertfall sendt de mail angående dette og fikk det standard svaret som litt lengre opp, men sendte da en til og etterlyste ett bedre svar.

     

    Mvh. Tommy

     

    Ps. Lyst på LE46F71b

  3. Hei!

    Vurderer å kjøpe en 46" Lcd som hovedsaklig skal brukes til filmtitting fra dvd og parabol, via hdmi. Har kikket litt på Samsung LE46F71B og Sony KDL-46W2000. Blir ikke klok på dette, men ser at det prates om 1:1 pixelmapping, er dette aktuelt kun hvis det skal kobles til en htpc eller gjelder dette også 1080p fra kanal digital f.eks.? Ser at dette ikke støttes av Samsungen uten oppdatering av firmware som Samsung tydeligvis ikke gir ut i Norge. Kan jo tenkes at det også kommer en htpc i hus etterhvert. Noen som kan gi noen tilbakemeldinger og synspunkter på dette?

     

    På forhånd takk!

     

    Mvh. Tommy

  4. Hei.

    Den kjappeste prosessoren i Athlon Xp familien er 3200+, og disse produseres ikke lenger, må eventuellt kjøpes brukt. Nå er det AM2 som er den nyeste. Men da må du også oppgradere RAM.

    Du kan jo selge det gamle når du skal oppgradere. Bruktbørsen her på HW er jo nettop til dette.

     

    Tommy

  5. Hvis dette er satt opp slik som på tegningen så vil det jo ikke virke med den boksen i 1 etg. så sant du ikke kobler sammen de to uttakene med en vanlig nettverkskabel da. Ville ikke anbefalt det til Gbnettverk. Som jeg forstår det vil du ha uttak der og for hvert uttak må du ha egen kabel. Strekk en kabel helt opp og to til boks nede hvis du trenger to.

  6. Heisann.

    Lurte bare på en ting ang. dekningsmåleren, skal denne vises som en stor firkant.

    ************

    * ***

    * ****

    * *****

    * ******

    * ********

    ************

    Fikk ikke lagt til bilde så jeg lagde det slik for å illustrere, det som er hvitt innenfor rammen er mørkeblått på tlf. Har dere andre slik på deres tlf eller vises kun grafene slik som jeg trodde det skulle vises?

    Ill.ble ikke som jeg lagde den.

     

     

    Edit: Regner med at det skal være slik da den ser slik ut på amobil sin test tlf også.

  7. Har du Service Pack2. Da kan du gå til kontrollpanel og velge windows brannmur.

    Der går det an å sette unntak.

    Sp2 inneholder også pop-up blocker som legger seg under adresse feltet i explorer når f.eks. nedlastinger blokkes. trykk på det feltet som dukker opp for å tillate pop-up vinduer.

×
×
  • Opprett ny...