Jump to content

PatSharpX

Medlemmer
 • Content Count

  13921
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by PatSharpX

 1. Jeg var litt skeptisk til det, men en kompis av meg har det og syns kaffen fra den er bra. Nå husker jeg så klart ikke merket på den, men tror han betalte noe rundt 6-8000,-
 2. Tipper det enten var Shufflepuck Cafe, Oids eller ett eller annet space spill på Machintosh 128k.
 3. Tenkte vel i utgangspunktet MiniDSP 2x4HD. Men har ikke satt meg noe særlig inn i det enda.
 4. Ikke enda, men tenkte å kjøpe meg miniDSP og målemic snart. Tenker jeg må sett av litt tid, men det har jeg ikke så mye av fortiden dessverre. Men tenker å kanskje få til noe i slutten av februar kombinert med litt akustikkforbedringer.
 5. Beste type føtter på høyttalere jeg har testet er Sorbothane føtter. Kjøpt rimelig på ebay. Disse er myke og demper veldig bra. Eneste ulempen er jo at høyttaleren "flyter" oppå de. Så om man har barn så kan det være litt risky med tanke på velt, men det skal jo en del til.
 6. Kom tilfeldigvis over denne på youtube. Hjelper å ha ett forhold til Linkin Park.
 7. Det har nok ligget i kortene at han skal til NYC så derfor var det helt riktig å gi han ny kontrakt, i stede for å betale etterlønn på ett par mill så kanskje vi kan tjene ett par mill på han. Ryktes at det også er snakk om Skullerud. Personlig håper jeg på Bohinen, men tror ikke Aafk vil slippe han nå.
 8. Det gir mening. Men jeg vil si at det er ganske stor forskjell på å kjøpe en overpriset Rolex som klokkeinteressert og kjøpe en fake klokke. Jeg fikk en kompis til å få for en Tudor Black Bay Harrods i stede for en Hulk i fjor. Syns det var ett bedre valg og han er meget fornøyd med den i dag, så var nok ett riktig valg.
 9. Det er jo en industri rundt det, du har jo selv linket til forum som er dedikert til fake klokker. Det syns å være ganske organisert.
 10. Så du produserer fake varer bare for å være "snille"? Høres litt naivt ut å tro det... Litt komisk at Rolex_Enforcer på instagram kom med sin første bust av året i går, mens vi diskuterte her 😛
 11. Så, så lenge valge ikke er basert 100% på noe rasjonelt så er det bare for å flexe og man er da ikke en klokkeentusiast? Design eller andre type faktorer spiller ikke inn i det hele tatt? Det er ingen som påstår at Rolex er noe bedre enn sine konkurrenter, men du påstår at man ikke kan være interessert i klokker å eie en Rolex, det er jo så klart bare tull.
 12. Uansett så er vel produksjon av fake varer ulovlig de fleste steder så det er vel linket til noe shady virksomhet by default?
 13. Jeg betalt 32k for min klokke, så jeg har vel gjort en god deal sånn sett? I den summen regner jeg selve klokken, historien og inovasjonen. Jeg kjøpte denne klokken da jeg fylte 30år, med penger jeg arvet av min bestefar som døde noen år før. Min klokke er en Datejust 16014 fra 1979. Samme år som min bestefar giftet seg og fikk en datejust (også da fra 1979) i morgengave fra sin kone. Men det er vel kanskje egentlig bare for å flashe? Da burde jeg vel kanskje kjøpt en klokke som er noe større enn 36mm også? Og fordi den er en av 7 klokker jeg eier, så er jeg ikke klokkeinteressert? Klokken på mobilen min er en mye "bedre" klokke, men det er ikke det jeg var ute etter da jeg kjøpte den heller. Personlig hadde jeg ikke kjøpt klokke for 100k uansett, da jeg har andre ting jeg heller ville brukt de pengene på. Men jeg har mye glede av Datejusten og de andre klokkene jeg har.
 14. Ja, jeg ser at mange kan mislike Rolex og det har fått ett veldig harry image de siste årene. Men syns fremdeles at det blir feil å "gatekeepe" å være en klokkeentusiast fordi man misliker ett merke. Det er jo noe helt annen enn med vilje og viten kjøpe en fake klokke. For min del så har jeg sansen for Rolex sin historie og inovasjoner. Jeg har den første klokkemodellen som er automatisk og kom med dato, det syns jeg er litt kult!
 15. Jo sikkert, men om man kjøper fake så er vel statusen/flashingen viktigere enn selve klokkeinteressen. Om du kjøper en fake, vil du da svare/lyve å da si Ja, det er en Rolex, eller være ærlig å si at det er en fake?
 16. Skal ikke se bort i fra at det stemmer for noen som kjøper Rolex og i hvert fall om man vurderer å kjøpe en fake.
 17. Haha ja. Synd mange bildene ikke fungerer lengre. Jeg har faktisk to av cdspillerne jeg skrev om i tråden her fremdeles, ligger på loftet å samler støv nå da dessverre .
 18. Har tidligere brukt REL Quake i blokk uten problemer/klager fra naboene, gikk til og med å spurte dem ved noen anledninger, det var de under, siden det var hjørneleilighet, så kun naboer under. Trenger jo ikke å dra på veldig mye heller. Denne ble primært brukt til musikk, så skulle jeg ha vors/fest så koblet jeg den ut.
 19. Det er vel ulovlig å selge fake klokker i Norge, så den har vel 0 verdi sånn sett. I hvert fall via finn og de fleste(alle?) klokkesider på facebook.
 20. Det er jo opp til enhver, men virker som om han ønsker å legitimere å bløffe på seg en Rolex via denne tråden, så da vil jeg motsi meg det og heller anbefale å kjøpe noe som ikke prøver å utgi seg for noe den ikke er.
 21. Det finnes en hel haug med gode klokker med flott design som ikke utgir seg for å være noe annet enn hva de er. Så for meg kan jeg ikke forstå at en som kategoriserer seg som klokkeentusiast kan i det hele tatt vurdere å kjøpe en fake. At de er gode klokker satt sammen av flinke folk er det vel ingen tvil om, men det er fortsatt bløff. Innenfor den prissjiktet til de "gode" falske klokkene har man jo masse å velge imellom innenfor gode og respekterte klokkemerker.
 22. Hele markedsstrategien til Rolex med lav produksjon og kun venteliste for eksisterende kunder er litt turnoff for min del. Det hele blir en ond sirkel, hvor ett lite knippe mennesker kjøper nye fra AD og selger med 30-40% profitt uten å ta klokken ut av boksen engang. Jeg har ett kundeforhold hos Bjerke, har kjøpe flere klokker der og eier også en Rolex. Men nå syns jeg det har blitt litt vel mye flipping og "feil fokus". Folk snakker om klokkene sine som en investering. Det er jo forsåvidt fair nok, men da er jo det viktigere enn klokkeinteressen. Samme når det kommer til fake også, hvis man vil kjøpe en fake, så er det jo viktigst at folk tror man eier en Rolex enn å faktisk ha en fin klokke. Da er det jo bare ett statussymbol man bløffer på seg. Hvorfor ikke da kjøpe en homage variant om det er designet man liker? Evt så kan man også kjøpe seg en Tudor, da får man også en klokke som er meget bra og på sett og vis en Rolex. Til Norge kan du importere en fake klokke uten å bryte loven, men du risikerer å ble stoppet i EU land, selv som turist.
 23. Hva med at man støtter en "farlig" økonomi. Man vet jo at falske varer er med å finansiere gerilliakriger og terrorisme. Han sier at det vil ta han ett par måneder å spare opp til klokken, så han er vel absolutt i målgruppen. Det er ikke så mange som kan spare 100k ila noen måneder.
×
×
 • Create New...