Gå til innhold

kyrre12

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kyrre12

  1. I en TUAW-podcast for et par uker siden, snakket de om en mulig oppgradering/utfasing av Mac Mini. Den har visstnok ikke solgt så bra som forventet, og en mulig utskifting av den for noe som er mer likt Apple TV, men med HDD og ordentlig OS X var visstnok mulig, mente de. En Mac Media eller noe slikt noe, mener jeg de snakket om. Uansett ville jeg ventet med å handle til etter en slik event som MacWorld, da det garantert kommer noe nytt der du ikke hadde forventet uansett.

     

    Håper for all del de ikke faser den ut, da den passer meg rimelig perfekt sånn som den er nå. Nøyaktig når er det MacWorld går av stabelen?

  2. Hei folkens :)

     

    Da var tiden inne for å kjøpe seg ny TV. Har bestemt meg for 37", da jeg ikke har plass til noe større. Det skal være en LCD-skjerm, og den skal brukes til å se div HD-materiell fra pc-en, både 720p og 1080p.

     

    Egentlig hadde jeg nesten bestilt en Hyundai 37" HLT-37V2FH, men så begynte jeg å tenke om det egentlig var vits å kjøpe full-HD? Kommer jeg til å få nytte av det? Burde jeg kanskje heller gå for en Samsung, LG, eller annet kvalitetsmerke, og bare 720p?

     

    Alle gode råd mottas med takk! Hadde også vært fint med kjapp respons, ettersom tv-en skal bestilles/kjøpes de nærmeste dagene.

  3. Hei!

     

    Jeg har nettopp satt opp en bouncer på en maskin som står hjemme til min mor og far. De har ADSL fra telenor. Alt funket helt fint, helt til noen på bnc-en plutselig ble g-lined. Da ble alle disconnecta. Hvordan kan jeg løse dette?

     

    Jeg tenkte som så; At en vhost sikkert ville fikse biffen, så jeg gikk inn i PLESK (siden der jeg administrerer domenet mitt o.l. Der satte jeg opp følgende: bilde.jpgBilde

     

    Så gikk jeg inn på irc, (bruker psyBNC for windows) og skrev: /bvhost bnc.kyrrevassdal.com.

     

    Så kom det opp at vhost var skiftet, og at jeg skulle "JUMPE". Jeg gjorde dette, og connectet til EFNET. Men når jeg whoiset meg selv fikk jeg fortsatt opp den samme gamle: [email protected].

     

    Så leste jeg litt mer, og hørte at jeg kanskje burde hatt reverse DNS? Vil dette fikse problemet? Er det noe jeg har glemt å gjøre? Hvordan er det å få reverse DNS hos telenor?

     

    (Bounceren skal brukes på Quakenet (IPv4))

     

    M.v.h Kyrre :)

  4. Hei!

     

    For en liten stund siden kræsjet laptopen min. All musikken min var der, men siden jeg nettopp hadde synkronisert iPod'en min tenkte jeg at det sikkert gikk bra. Da jeg gikk på apple.no for å sjekke hvordan man gjør dette sto det at det var umulig, og at kommunikasjonen var èn-veis.

     

    Det jeg lurer på: Er det noen som helst mulighet for å få tilbake musikken min? En del av den blir meget vanskelig å få tilbake ettersom mange av original cd-ene gikk tapt for ikke lenge siden. Finnes det et program som klarer å fikse dette?

  5. Kan jeg binde He (sånn att jeg tar fram HE) til den  tillbakeknappen på Mx-518 ?

    Og binde kniv til Fram knappen ?'

     

     

    Takker for svar!

    5541489[/snapback]

     

     

    Ja :)

     

    Hvis du tenker på de knappene på venstresida heter de: Mouse4(bak) Og Mouse5 (frem)

     

    HE-Granat heter: hegren

    Kniv heter: knife

     

    Hvis du skal binde HE til "bakoverknappen" skriver du: bind "mouse4" "weapon_hegren"

     

    Tror dette ble sånn ca rett :p

     

    Correct me if I'm wrong!

  6. Hei!

     

    Jeg skal kjøpe meg nytt hovedkort og nytt skjermkort nå, og lurte på om noen kan anbefale noe? Jeg hadde ikke tenkt å legge så altfor mye penger i skjermkortet i første omgang, men det må gå an å koble i sli for fremtidige oppgraderinger.Skjermkort må være PCI-Express

    Jeg hadde tenkt på noe ala 6600/6800

     

    Krav:

     

    -Max pris: HK: 1500

    Skjermkort: 2000

    -HK Socket 939

     

    :)

  7. Hei!

     

    Har nettopp satt opp den stasjonære pc-en min på hybelen hvor jeg bor, men når jeg skulle koble til det trådløse nettet fikk jeg ikke opp noe nettverk i det hele tatt. Jeg trodde det var p.g.a dårlig nettverkskort, så jeg kjøpte nytt, med ny antenne. Dette hjalp lite. Får fortsatt ikke opp noe nettverk når jeg søker, men jeg har god signalstyrke på laptopen (SSID Vises uten problemer på den) Har installert nyeste drivere fra nettsidene til cnet. Noen som vet hva som kan være feil? Har prøvd alt jeg kan! :(

     

    Vær så snill å hjelp! Er avhengig av å få den på nett! :cry:

     

    Bør vel kanskje sies at jeg nettop har formattert pc-en og ikke hatt den på nett siden...

     

     

     

     

    Trådløst nettverk:

    Router: D-Link 624+

    PCI-Kort: CNet Wireless-G PCI 54 Mbps 802.11g

    Antenne: CNet Directional Antenna 6dBi

×
×
  • Opprett ny...