Gå til innhold

Substitute

Medlemmer
  • Innlegg

    1 346
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Substitute

  1. Fin elg, men han mangler horn på den ene siden. Ikke din feil, dog.

     

    Takk for det. Jeg ba modellen om å sminke seg litt og sette på et ekstra horn før photo shooten, men han ville ha et naturlig look. Duste elg.

     

    Bra for elgen at den ble "skutt" av deg i disse tider

     

    Ja jeg hadde med meg en ekspert som sa at det var veldig nedgang på elg nå i jaktsesongen. Ikke rart jeg har lett forgjeves.

     

    Så der satt den ja. Det vil jo være unntaksvis at man kommer over elg midt på dagen (eh, kanskje unntaksvis at man kommer over noen i det hele tatt), de er gjerne mer aktive i skumringen. Da er det jo greit med Iso-fix. Tipper det har løsnet nå, slik at vi blir belemret med elger resten av oktoberfesten .

     

    Du har nesten blikkontakt her, kjenner den lukta av kristen manns blod tro (i tilfelle det er en trollelg)?

     

    Nope. Det blir ikke mer elgbilder herfra på en stund. Hvis ikke det står en stor jævel i hagen og roper etter å bli tatt bilde av. 4 dager leting og et noenlunde brukende bilde er relativt dårlig uttelling. Men veldig fornøyd at jeg fikk en før jeg gav opp.

    Ikke mye kristenmannsblod her i gården, såg ikke ut som elgen bad bordbønn får han åt han heller.

  2. Hattebildet var herlig. For et utrykk på han selgeren. Flotte farger.

    My home is my castle er et fyrverkeri av et bildet. Mange flotte detaljer uten å være for mye. God komposisjon og ekstra spennende med katten som en prikk over i en. Kjempeflott.

    Agios Poulos var også fint, med god dybde og fin komposisjon. Du må være litt forsiktig med strømlinjer og sånn. De går på kryss og tvers og kan forstyrre et ellers fint bilde ganske mye. Men hei. De er jo over alt!

    Den gule blomsten var flott. Jeg likte godt de sterke fargene og den fine skyggen av den som gav en ekstra dybde i bildet.

    Mantisen er nydelig. Fine detaljer og flott lys og farger. Jeg digger disse vesene. Du har fått til en fin skarphet. Jeg kunne tenkte meg et litt annet perspektiv av insektet.

     

    Ikke dårlig dette her. keep up T good work.

  3. Sauebildet ble veldig stilig. Fine farger og god komposisjon.

    Hestebildet ble nært og fint selv om jeg føler at fokus ikke sitter helt 100.

    Bildet av bladet har nydelig DoF og flotte farger. Liker det.

    De bærene har fokus som er spot on. God dybde og fine farger. Veldig fin kontrast. Godt at du har klart å tatt vare på både skygger og høylys. Jeg ville hær klippet bort det halve bæret eller hva det nå er som forstyrrer litt i toppen. Fin behagelig bokeh.

    Bildet av syngedama har god atmosfære og flott dybde og skarphet. Timingen er veldig god og det får en til å smile litt.

    Den amerikanske bilen var veldig flott. Her har du klippet helt perfekt. Bildet gir noen flotte detaljer men lar fantasien løpe litt løpsk. Liker veldig godt detaljen med flagget i lakken. Et profft bilde!

    LSK 2014 er spennende og god atmosfære. Bokeh er nydelig det er fargene ogs, men her er det litt uklarheter i pokalen. Jeg kunne tenkt meg den litt skarpere.

    Magisk bro. Spennende komposisjon og flotte farger. Fine linjer og alt er på plass. Jeg synes du med fordel kunne gått ned på ISO for å fått enda bedre farger og mindre støy i bildet, men det er bare pirk. Bildet er en hit.

     

    Du har masse spennende bilder. God variasjon!

  4. 4. Oktober: Veldig flott mystikk. God komposisjon med fin refleksjon og fine farger.

    5. oktober: Bildet er helt wow. Utrolig flott lys og fine farger god mystisk komposisjon. Digger det.

    6. okober: Utrolig spennende lys. Bokeh er veldig gøy å leke seg med. Her har du fått til veldig mye rikitig. Liker det.

    7. oktober: Jeg liker enkeltheten. Fine detaljer og døren forteller nesten en historie alene. Får i hvert fall tankene til å fly.

    8. oktober. Spennende dybde og fine detaljer. Godt lys og fine farger.

    9. oktober. Fine refleksjoner og fine linjer, men bildet sa meg ikke så mye.

    10. oktober. En fantastisk spennende lek med lys og skygger. Veldig flott dybde i bildet. Lys og kontrast er toppklasse. Brilliant og spennende.

    11. oktober: Flott lys og fine solstråler. Jeg liker kontrasten mellom de små båtene og den store himmelen. Veldig smart crop.

    12. oktober: Jeg har ofte lurt på å ta stjernebilder. Det er skikkelig vanskelig å få til. Det var bra du drog opp linjene fordi ellers ville det vært vanskelig å sett.

    13. oktober. Kjempestilig. Jeg liker minimalismen. God kontrast og fin komposisjon. Det ser nesten ut som horisonten er litt skjev ;-)

     

    Du har veldig flott variasjon i bildene dine. En spennende og kreativ samling.

  5. Det bildet du tok i går var helt nydelig. Skikkelig majestetisk der han står og skuer utover. Litt sånn Simba i løvenes konge. Fin skarphet og godt lys. Spesielt i øynene. Vakkert skinn i øyne og pelsen.

    Du har gjort veldig mye riktig her som jeg har savnet i de andre bildene.

    Hunden står frem og skiller seg godt fra terrenget mens hunden er skarp så er bakgrunnen fin og blurry.

    Perspektivet er veldig flott. Du har et lavt perspektiv som gjør at jeg føler jeg får historien fortalt fra hans. DoF i bildet er kjempeflott. Fokus er akkurat der det skal være.

    Jeg synes også at Tassen har en riktig størrelse i bildeflaten. Så bra klippet.

    8. oktober var også bra, men dette var klart finest.

  6. Respekt for å gidde å dra med seg denne hver eneste dag. Jeg synes 300mm 2.8 er i tyngste laget å ha med seg, og denne er vel om lag enda 2kg tyngre... bra bilder blir det også av det :)

    Ja jeg har 600mmL på jobb og syntes den var tung. 400mmL er visst like tung. Men det er spennende å ta den med på tur. Så får en tikke av litt trening i samme slengen.

     

     

    "Månen" var veldig bra! Et bilde som gjør seg på veggen.

     

    Takk

    Som vanlig mange flotte bidrag, der jeg nok er ekstra svak for månebildet.

     

    Takk.

     

    Beklager litt lite engasjement herfra i det siste, jeg holder på å pusse opp et hus i tillegg til alt annet så tidsklemma.... Men har en plan for uka. Foto er noe en må ta seg tid til. Planlegging er viktig Spesielt når en skal drasse med seg så stort og tungt utstyr. Ikke noe man bare har med seg på en tilfeldig bytur.

  7. Fint og detaljert månebilde.

    Takk.

     

    Her kommer 400 mm til sin rett, tror ikke 17 mm min kan hamle opp med dette.

    Ja jeg kunne godt hatt enda lenger. 800 ville nok vært helt perfekt.

     

     

     

    Jeg drømmer om denne, når jeg en gang kan kjøpe: http://promediagear.3dcartstores.com/Katana-Gimbal-Head_p_8.html

    Den så helt rå ut da. Men det er vel prisen også.

     

    Månebildet dag 7 viser jo hvordan resultatet kan bli når man kjører på med litt brennvidde. Meget kledelige skydotter også da. En ting man må passe på med månebilder når man har lange teler, er jo at månen faktisk beveger seg ganske raskt over himmelen. Det er helt nødvendig å holde lukkertiden nede. Men det har du tydeligvis gjort her.

     

    Takk. Ja jeg holdt meg til brennvidde regelen for lukkerhastighet.

     

    Flott månebilde!

    Takk.

     

    Knall bilde, med mange fine detaljer i månen. Må nesten spørre om bildet består av to eksponeringer? Det virker som om at månen svever over skyen, noe som lager en kul 3D effekt, samt at det er en tynn svart rand rundt månen, noe som antyder at den er klippet ut og lagt over sky-bildet.

    Jepp, juksa litt. Skyene rundt var så mye mørkere rundt så jeg måtte overeksponere skyene ganske mye for å få de frem.

×
×
  • Opprett ny...