Gå til innhold

airguard

Medlemmer
 • Innlegg

  917
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av airguard

 1. Nå er jo så og si alle produsenter like ille om man ser bort ifra pixel/nexus telefoner, det er ikke noe bedre å kjøpe ett anna merke når det gjelder android, det går like tregt/fort selv om noen er litt før ute enn andre.

   

  Så at det var en eller anna som skrøyt av at LG hadde fått ut denne updaten for noen måneder siden, det var ikke slik for noen år tilbake, da var ikke LG akkurat til å stole på, det var egentlig ett lotteri om du i det hele tatt fikk nytt OS til LG tlf uansett hva de sa.

   

  Litt morsomt at folk er skuffa over at de ikke får ny android versjon umiddelbart, hvorfor?

  Telefonen slutter jo ikke magisk å virke selv om du ikke har den nyeste versjonen, litt morsomt at mange tvi holder på f.eks gammel windows som xp, vista, w7, men nytt OS til tlf er så ekstremt viktig at det helst skulle ha kommet igår.

  Skjønn det den som kan.

  Når man har en såkalt "toppmodell" forventer man ikke mindre enn at produsenten legger lista for programvare like høyt. Samsung har alltid somlet på dette, Sony sin XZ fikk oppdateringen i desember og den virka utmerked på dama sin telefon.

  Dessuten ser jeg på min Edge at siste sikkerhets oppdatering er fra 1 desember, det betyr at den er oppdatert på problemer fra 1 september. De som kjøper en toppmodell er vel litt over gjennomsnittet interessert og hvis ikke holder det vel med en mellomklasse telefon for de fleste. Jeg forventer å ha det nyeste av det nye når jeg betaler 8000 kr for en jævla telefon.

  Blir vel iPhone igjen til høsten eller den nye sony premium i mai/juni.gidder ikke det her.. ( egentlig stor fan av Samsung produkter har TV,surround,vaskemaskin og kombiskap i hjemmet ) Det hadde muligens vært bedre med en relativt sikker lansering dato fra Samsung da slipper man alle spekulasjonene.

 2.  

  Har nougat kommet til Telenor kunder, har en S7 Edge men sjekket akkurat nå og ingen oppdatering enda ?

   

  Ja, hele Telenor-greien virker å være litt rar. Noen sier at Telenor har rullet ut oppdateringen for mange dager siden, mens de aller fleste med en Edge fra Telenor har ikkr fått noe.

  Snodig og ikke minst irriterende

 3. Samboeren min har vært uten pc i 9 uker. Ville uansett måtte ut med over 700 ( for at de kaster den) kr for å få den tilbake slik den var i henhold til eposten jeg fikk. Jeg kostnaden nå og kjører dette videre til forbrukerrådet.

   

  Lim og klipp fra epost :

   

  Kjære Kunde, det M30-70 (MCF3QMX) som er sendt inn til oss for en kontroll er nå undersøkt av serviceverkstedet, og de har kommet frem til at ditt produkt ikke dekkes av garanti.

   

  q Apparatet returneres reparert. Totalpris: 830,- inkl. fraktkostnad

  q Retur av produktet ureparert. Totalpris: 770,- inkl. fraktkostnad

  q Verkstaden kaster produktet på stedet. Ingen tilbehør returneres. 700,-

   

  Uttalelse: Utanför garanti. Skada på adapter samt svagt batteri pga slitage/användning, täcks ej av basgarantin pga förbrukningsvara. Kostnad avser byte av adapter samt batteri.

   

  Produktgarantien dekker kun utsprunget feil, det vil si feil som fantes i produktet ved leveranse. Gjeller dette f. eks bruksfeil eller feilinnstilt produkt må vi debitere deg som kunde for kostnadene. Dette gjelder også når det ikke konstateres feil på produktet eller om feil er selvforsynt.

 4. Hei

   

  Jeg har nå ventet i 7 uker på en reklamasjon på en lenovo bærbar pc. Batteriet på den feila etter 10 mnd. ingen lading. Maskina har stått på hjemme kontoret uten å vært flytta siden den ble kjøpt.

  Merkelig at de brukte over en måned på og finne feil på batteriet og adaperet da jeg påpekte dette i returen.

   

  Jeg fikk til svar at det var feil på både adapteret og batteriet pga. slitasje. De tilbyr meg å få dette fiksa for 830kr. 

   

  Det var vistnok overopphetings skader på adapteret (tror de at jeg har tent på adapteret ?) Mener at dette bør gå på garanti for ikke å snakke om reklamasjons regelen. 

  Svarte på at jeg vil ha den tilbake for 830kr. Etter at jeg får den tilbake kjører jeg en sak gjennom forbruker rådet på den. 

   

  Men nå har det gått over en uke fra jeg svarte på mailen og har enda ikke hørt noe. Jeg fikk selv en frist på en uke å svare på kostnadsoverslaget.

   

  Jeg har aldri opplevd så  elendig service noen gang. Har tidligere sendt tilbake utstyr på reklamasjon både Komplett og PS data uten problemer før. 

   

  Noen flere som har hatt problemer eller har jeg bare uflaks denne gangen ?

   

   

 5. Grei ordning jeg har på 1 tv hjemme, derimot er problemet at man kan ikke ta opp på en kanal man ikke ser på med usb disk og idtv. Dette er greit så lenge man ikke er hjemme og skal ta opp ett program, men ser man på en kanal og skal ta opp på en annen må man ha en pvr dekoder foreløpig.

  en slipper ihverfall masse kabelrot og sparer 1 fjernkontroll.

 6. Mange delte meninger her ser jeg.

  For min del var dette en opptur, minner i grove trekk om red storm rising fra slutten av 80 tallet på commondore64.

  Det er en del bugs i spillet, men for en som er lei call of duty og andre skytespill er dette toppers. Får håpe de får ut noen feilrettinger snart slik at man kan velge hvor mange våpen man vil avfyre pr. enhet osv.

  Dette er jo egentlig strategi på sitt beste og for de som vil ha action med en gang ikke en god ide og kjøpe.

   

   

  • Liker 1
 7. Her virker det mest som om Kaspersky er snurt over at han ikke får lov til å selge sikkerhetsprogramvare på iOS-plattformen. Å ha stålkontroll på hva som installeres på brukernes enhet betyr jo ikke at man ikke har noen måte å fjerne skadevare på hvis den blir installert, det betyr at skadevaren ikke blir installert til å begynne med. Det er ikke utenkelig at det er i denne retningen MacOS vil utvikle seg nå som Mac App Store har blitt lansert og knytter båndet for programvaredistribusjon mye sterkere mellom Apple og brukerne. Hvis Apple kan levere oppdateringer for flere typer programvare via AppStore (deriblant Java) så har de også muligheten for å sørge for at brukerene holder seg oppdaterte. Og herfra kan man få tak i annen programvare også, slik som i Linux pakkebrønner, og dermed få programvaren fra sikre kilder og slippe Windows-måten hvor programvare hentes fra mer eller mindre sikre kilder.

   

  De har lov til det, og de selger ei pakke for mac, som kan lastes ned og prøves også. Men for all del litt oppmerksomhet om at mac også kan få virus ganger jo deres intresse hehe.

 8. hei

   

  Jeg har ett asus z68 intel kort og regner med at asus bruker samme kontrollere på SATA portene sine.

  Hadde store problemer med blåskjerm og mistenkte ssd diskene (har 2 stk). Det som var feilen var at det er trøbbel med Marvel SATA 6.0 portene (eller drivere til marvell) Hvis du har ssd'n din på en av de blå øverste sata kontaktene bytt til de grå intel sata 6.0 porten under, og se om problemet forsvinner.

  Det gjorde susen for meg ihverfall.

  håper dette hjelper.

  På marvell portene fikk jeg ikke god hastighet på ssd testen heller, men nå er de optimale.

 9. Dette må være noe av det dummeste jeg noensinne har lest. Snakker om uvitenhet og ignoranse.Kanskje forfatter skulle brukt hodet og regnet på det. De fleste som var tenåring på 80-tallet er de som ligger på overkanten av 40 år nå. Dette er det samme 80-tallet da C64 og Amiga tok verden med storm. Selv har jeg hatt C-64 og jeg er eid samtlige Amiga modeller som ble gitt ut. Og det er MANGE av oss som fortsatt er hardcore gamere. Hørt om Crusaders osv?... Gutta som faktisk begynte med mega-lan?Sett deg inn i spill historikk før du begynner å skrive vås som dette!
  Dere har begge rett.Dvs., at det var med ungdommen på 80 tallet at gaming virkelig begynte for alvor, men det er også riktig at de fleste 40 åringer ikke har filla peiling på hva spill ègentlig èr, og hvordan det påvirker oss.Idag sitter jeg med ett inntrykk av at nesten alle i dagens ungdomskoler spiller på en eller annen måte. Det var definitivt ikke tilfelle når jeg var ungdom på slutten av 90 tallet, og ihvertfall ikke i begynnelsen av 80 tallet når min mor var ungdom. Gaming har hatt en kontinuerlig sterk vekst i samfunnet siden dens spede begynnelse. Dette hadde ikke vært mulig dersom "alle spilte" på 80 tallet.

   

   

  HEHE

  Jeg begynte med C64 i 1987 og er nå en 48 år gammel ingeniør som spiller Call of duty modern warefare og div andre spill for tiden. Dette gjør jeg på en selv bygget stasjonær til 14000kr som jeg har i ett eget spill rom i kjelleren.

  Jeg bruker vel fremdelse 7-10 timer i uka på spilling da jeg ser det som avkobling fra ett stressende jobbliv.

  Det er riktig at ikke "alle" spilte på 80 tallet men det var ganske mange og de som ikke hadde maskin ble som regel med hos de som hadde. Så en god del har peiling fremdeles, men ja det er også en god del som ikke engang knapt kan bruke en pc.

×
×
 • Opprett ny...