Gå til innhold

perarne1980

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av perarne1980

  1.  

    Bortkasta penger.

    Bare kjøp en Apple TV, fungerer strålende.

     

    Apple TV fungerer strålende ja - bortsett fra den f*kkings kontrollen med touchflate, og måten de har implementert skriving på i selve boksen. Det ødelegger hele opplevelsen!

    Hva er problemet med touchflaten? Jeg synes den fungerer utmerket... Skriving går tregt med fjernkontrolleren, men siden det bare popper opp på telefonen så ser jeg ikke noe problem...

     

    Valgte bott TV-dekoder for 3 år siden og vi har ikke angret et sekund...

  2. Samsung har jo ligget langt bak Google Pixel 2 og iPhone X på kamera så er vel på tide. Skuffende dog hvis fingeravtrykk sensor i skjermen og bedre kamera er det eneste som er nytt.

     

    Har aldri opplevd noen som bruker sakte film. Håper vi nå kan endelig få tatt opp i 4K 60fps dog.

     

    Ja, jeg tenkte akkurat på det samme. Jeg merket at Note 8 ikke støtter 4K 50/60fps som min iPhone X gjør. Det synes jeg er svakt av Samsung og ihvertfall om deres nye Galaxy 9 heller ikke klarer det... ?

    • Liker 1
  3.  

    Etter å ha prøvd face-id så virker fingeravtrykk gammeldags.

     

    Ja, fyfaen. En tregere unlock i tillegg til å måtte sveipe etter at telefonen har gjenkjent ansiktet ditt. Så intuitivt!

     

    For all del, Face-ID er kult og har sine bruksområder. Men vi på Android kjenner til en ting som er nærmest uforståelig for de på iOS: alternativer. Du vet, for eks. muligheten til å bruke begge teknologier. Eller for eks. muligheten til å fjerne kravet om å sveipe etter Face-ID-opplås.

    Jeg kan forstå hva du mener. Du må i så fall snakke om Face-ID på en Android enhet fordi det er jo bare søppel. Nå har jeg brukt Face-ID på min iPhone X i en måned og det fungerer dobbelt så kjapt som Finger-ID. Tror kanskje du bør teste ut ting ordentlig før du uttaler så på jordet igjen... ?
  4. Ingen formeninger?

     

    Det som også kan nevnes er at hvis jeg går rett inn i bios'en etter maskinen har vært av i mange timer, sier bios'en at cpu temp'en er litt over 40 grader. Lar jeg den bare stå noen minutter i bios'en stiger den opp til mellom 50 og 60 grader. Jeg har god gjennomstrømning av luft i kabinettet så det er ikke høy temp inni selve kabinettet.

  5. Jeg har lest mange innlegg ang temperatur på cpu'en, men har liksom ikke hatt noe problem med det selv. For noen dager siden så bygde jeg en ny maskin hvor jeg plutselig ble litt usikker selv. Jeg har ikke fått testet maskinen så grundig enda, men jeg så at Core Temp viser en helt annen temp enn bios'en.

     

     

    Idle temperaturen er:

    Core Temp: 33 - 39 grader

    Bios: 58 grader

     

     

    Maskinen består av:

    • - ASUS P5E WS PRO (nyeste firmware)
      - Quad Q6700 2.67GHz (ikke overklokket)
      - Zalman CNPS9700LED

     

     

    Jeg har ikke fått prøvd SpeedFan enda, men Probe som følger med hovedkortet viste en mellomting av Core Temp og bios'en. Når jeg kjenner på Zalman'en så er metallet rett over cpu'en litt kaldere enn min finger. Jeg har godt med kjølepasta og vet at kontakten er god. Maskinen ser ut til å gå helt stabilt.

     

    Jeg kan enda benytte meg av angrefristen hvis jeg ønsker en annen cpu eller hovedkort. Ville dere gjort det eller skal jeg bare satse på at noen av sensorene viser helt feil temp?

  6. Er det noen som har funnet ut mer om syncing med KE820? Det er to irreterende ting, synes jeg. Det ene er at det kun virker med USB kabel, og det andre er at jeg må importere og eksportere fra Outlook til det LG Sync programmet. Må det virkelig være så tungvint med KE820 eller det bare noe jeg ikke har skjønt? :)

  7. Er det noen som har funnet ut mer om syncing med KE820? Det er to irreterende ting, synes jeg. Det ene er at det kun virker med USB kabel, og det andre er at jeg må importere og eksportere fra Outlook til det LG Sync programmet. Må det virkelig være så tungvint med KE820 eller det bare noe jeg ikke har skjønt? :)

  8. Jeg bøyer meg i støvet for det du sier her, Agressive. Kopiering av kopibeskyttet data er ikke lov. Men det jeg ville fram til med min post, var egentlig bare et punkt i manualen til DS-106e. BT-tjenesten til Synology produkter er en lovlig tjeneste, og det var bare en diskusjon rundt den jeg egentlig ville. Hva folk tilslutt gjør med en lovlig tjeneste vet ikke jeg, men jeg skjønner hva du sier, Agressive.

  9. Igår fikk jeg Synology DS-106e fra komplett. Boksen virker helt genial, men det er bare et stort problem. Det virker ikke som om jeg har mulighet til å laste opp når jeg laster ned med torrents. Jeg er helt avhengig av å laste opp ellers går det hardt utover ratio'en min. I natt lastet jeg ned en film på 10 GB uten at en byte ble lastet opp. Noen som kjenner til dette problemet?

     

    Er det i så fall noen som vet om noen gode NAS løsninger til torrents bruk?

  10. Min kjæreste og jeg gifter oss i desember. Da er vi ute etter å få et kompakt digitalkamera i gave. Jeg personlig har falt veldig for Ixus 750. Men er det noen som vet når neste versjon av Ixus familien kommer? Vil det være en nyere versjon av Ixus enn 750 ute innen jul?

     

    På forhånd takk

    Per Arne

  11. Jeg har bare et lite spørmål. Snart får jeg tak i Pioneer sin nye plasma PDP-435HDE. Og den har et 12-bit fargesystem (over 7 milliarder farger). Det er kun noen få dvd spiller til hifi anlegg som har 12-bit farger. F.eks Denon DVD-2910 har det. Men hvor mange farge bits blir det med en htpc? 32-bit fargesystem kan ikke stemme. 12-bit er mer enn et menneske kan se. Så vitt jeg vet, så har ingen andre skjerm hatt så mange farger som Pioneers nye. Jeg blir litt forvirret her... :) Noen som kan hjelpe meg med dette?

     

    Takk...

  12. Hvorfor ikke gå for en Philips Streamium SL400i. Da har du alt du trenger i en liten boks. Den har et fint display på fronten, så en ekstern skjerm trengs heller ikke. Med dette displayet kan du browse igjennom all musikken du har liggende på din stasjonære maskin på kontoret (ca samme browsing som på en ipod). Et tråløst usb nettverkskort følger også med. Jeg har en Philips Streamium selv, og jeg kan love deg at den virker helt fantastisk. Billig er den også, kun 3500 kr på Elkjøp.

  13. Hei igjen. Endelig har jeg funnet mitt drømme multimedia senter. Det er en Philips Streamium SL400i (kun streaming enheten) eller en MX6000i (denne har ink også dvd-spiller, forsterker og høytalere). Disse er helt geniale til musikk og film i stua.

     

    Philips Streamium SL400i eller Philips Streamium MX6000i

     

    Jeg har selv pakken MX6000i og den virker helt supert. Jeg var lenge på utkikk etter en stuepc som kunne spille mp3 uten om å skru på en monitor. Endelig fant jeg denne vakre streaming saken som har et display på fronten. Altså, dette er produkter jeg kan anbefale på det sterkeste!!! :yes:

  14. Hei. Min STERKE anbefaling er en Philips Streamium SL400i (kun streaming enheten) eller en MX6000i (denne har ink også dvd-spiller, forsterker og høytalere). Disse er helt geniale til musikk og film i stua.

     

    Philips Streamium SL400i eller Philips Streamium MX6000i

     

    Jeg har selv pakken MX6000i og den virker helt supert. Jeg var lenge på utkikk etter en stuepc som kunne spille mp3 uten om å skru på en monitor. Endelig fant jeg denne vakre streaming saken som har et display på fronten. Altså, dette er produkter jeg kan anbefale på det sterkeste!!! :yes:

×
×
  • Opprett ny...