Gå til innhold

keningva

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av keningva

  1. Windows 2003 Server Standard har begrensning på 4GB minne, mens 2003 Server Enterprise har støtte for opptil 64GB minne har jeg fått opplyst.

     

    Har det noen hensikt å bruke 2003 Enterprise-versjonen og f.eks 8GB minne på en terminal-server som skal brukes av ca 20-25 brukere? Vil det være fordeler/ulemper med dette, i forhold til en 2003 Standard med 4GB og de samme brukerne?

     

    Enterprise-verjonen er jo endel dyrere, vil det være verdt differansen?

  2. Den ene av serverne våre kjører 2xXeon 3.06 prosessorer. Har hatt litt problemer med oppstart og hyper-threading aktivert.

     

    Ser at de to prosessorene er relativt like, men av to "modeller", den ene er en Xeon 3.06 Gallatin, den andre en Xeon 3.06 Prestonia.

     

    Spiller det noen rolle i sammenhengen?

  3. Har nå anskaffet en Nokia E65, og ble litt skuffet da jeg forsøkte å denne til handsfree'n i bilen. Bilen har fabrikkmontert Nokia handsfree. Alle tidligere nokiaer jeg har forsøkt å koble til via pop-porten har tidligere fungert, men E65'n utnytter kun ladestrøm og antenna virker det som. Klarer ikke å få samtaler via anlegget.

     

     

    Skal det være slik??

     

    Hvordan er evt N95 ved samme tilkobling?

     

    Ken

  4. Jeg har engelsk MCE og fungerende norsk EPG, men Online Spotlight fungerer ikke. Online Spotlight  fungerte helt i starten (i fjor høst), men sluttet å fungere når den norske EPG begynte å fungere.

     

    Er det noen der ute som har fungerende Online Spotlight? Noen som ikke har?

    5494875[/snapback]

     

    Jeg kjører engelsk versjon og Online Spotlight samt EGP fungerer utmerket!

×
×
  • Opprett ny...