Gå til innhold

Ib

Medlemmer
  • Innlegg

    119
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ib

  1. Gå in og sjekk "paired devices" du finner den nok der og bare "løs" telefonen fra paringen.

     

    Nja, det er noe rart her, ikke engang Start ->Run->bthprops.cpl får noe til å skje, mens alt ser normalt ut under Bluetooth Configuration i Control Panel. og noen listing over parrede enheter finner jeg ikke i XP

  2. På min P1i funker det greitt med Bluetooth mot GPS'en. Derimot er det umulig å få paret den med laptopen med XP. Har nok glemt passordet jeg valgte for paring mot min SE W850. Noen som aner hvordan jeg nuller Bluetoothpassordet i windows ? Må vel gå an å slette det i Registry...?

     

    Takk for hjelp

  3. Var i samme dilemma selv for litt siden, men gikk for siste teknologi; 400D. Burst-raten er større for flere kontinuerlige bilder og billedbrikken ikke dårligere. Sammen med mitt gamle EF 28-80, ble det en ny Sigma 18-200, Batterigrep og remote og litt annet stash, så det rullet på 11500 på FotoVideo, men jeg angrer ikke på 400D. Så får en heller kjøpe en god blitz og en fet lyssterk linse neste gang man er over i USA :-)

     

    Edit typo

  4. Har en oppgradert surfemaskin for familien, en eldre IBM Netvista:Intel P4 1.8GHz (756KB), 320GB Seagate Barracuda 7200RPM IDE HDD, med et Intel Pro 10/100 Ethernet på Windows XP.

     

    Etter bruk mandag uten feil og oppgraderinger slår jeg den av og på men tirsdag er den helt død på netttilgang, den vil ikke på nett. Kabel er sjekket og to andre PCer går rett på nett om enn via trådløst, mens denne går via kabel som altså er sjekket og OK. Feilmelding: uncaught exception: [Exception... "Component returned failure code: 0x804b000a [nsPIProtocolProxyService.configureFromPAC]" nsresult: "0x804b000a (<unknown>)" location: "JS frame :: chrome://browser/content/preferences/connection.js :: anonymous :: line 121" data: no]

     

    Drivere er oppdatert, kort og tjeneste er oppdatert og jeg har mistanke om at adapteret er i orden... Noen ideer?

  5. Har litt problem med å skjønne hva du mener.

    Hva mener du med å mappe disken i driverdatabasen?

    Hvilken driver er det du har slettet, hvor/hvordan/med hvilket program?

    7244016[/snapback]

     

     

    Trykket Uninstall under fanen drivere på diskens properties og da jeg angret meg, ville maskinen reboote og disken var "borte" siden det ikke var kontakt. Altså var det enhetsbehandleren til XP som jeg var inne i da....

    CHKDSK rapporterer disken som RAW og vil ikke foreta noe fix.

     

    Edit. Har tatt ut disken av NetVistaen og satt den in i et eksternt USB diskkabinett og koblet til min Thinkpad. Mulig å sette et parameter i REGISTRY for at den skal bli oppfattet som NTFS igjen?

  6. Byttet HD i en IBM NetVista fra 2003 til Seagate Barracuda 320gb. XP fant disken men uten å mappe den riktig i driverdatabasen. I forsøk på å rydde problemet av veien kom jeg i skade for å slette driveren som førte til at jeg ikke når den. Med disktoolet til seagate ligger den nå som en FAT16 disk, og jeg vil nødig miste innholdet. Noen som vet om det går å mounte disken som en drive 2 og få lagt driver tilbake, eller må spesialprogram til ?

     

    IB

  7. Canon A75 som fortsatt er å få til en rimelig penge (12-1300) er et godt valg men er vel ikke beregnet for barn spesielt. Det var ikke noe problem å ta greie bilder for min yngste når han var 7, men det kan selvsagt variere fra barn til barn. Auto-modusen her håndterer det meste, og kameraet har god optikk. Alternativet er A410 som også kommer godt ut etter brukernes uttalelser og er en nyere modell. Alle Canon har norske menyer.

  8. Noen som vet om det går å forlenge kabelen fra kontrollenheten til Sub'en? 2 m er for kort !! Ser da ut som standardkabel?

    Ser at det står advarsel om at kabelen ikke må skjøtes.

     

    Men det burde vel gå bra dersom kabelen har ledning for alle pinnene, og ingen av dem er krysset. ( Nullmodem kabel er ingen god ide å teste med )

     

    Dersom alle pinnene er koblet til motsvarende pinne i den andre enden av kabelen, kan ikke jeg forstå hvorfor det ikke skulle gå, selv med ørlite mere støy og signaltap på grunn av økt lengde. ( Er vel kun analoge signaler gjennom den kabelen )

     

    Men jeg tør ikke prøve det ut på mitt system :D

     

    EDIT: Noen som har prøvd uten at det virker. Skjøtekablene er vist ikke fullkoblet. Dersom du er modig, kan man jo kjøpe deler for å lodde kabelen selv.

     

    Ja da er kabelen fra styreenheten til Sub'en forlenget :-) Kjøpte 15 pins hann og hunn på nettet, brukte en gammel Cisco-kabel (den hadde nok tråder og med litt større tverrsnitt enn mange standardkabler) med 25 tråder og loddet 15 av disse 1 til 1. Viktig å benytte 15-pins plugger med alle 15 pinner tilstede, da standard skjermplugger mangler 1 pinne, det er sikkert derfor produsenten ikke sier de kan skjøtes siden det er mange potensielle feilkilder der. Den nye kabelen gir ca 2 til 2,5m ekstra lengde og funker uten problemer. Har ikke jordet selve kontaktenes metall mot hverandre, men siden det er bare styringssignaler til forsterkeren i sub'en skal det ikke være behov for dette.

  9. Ja jeg fant kontakter med 15 pinner til lodding (hann og hunn) og 2 m kabel, som er bestilt. Skal lodde og teste såsnart det kommer. Kontaktene lodder jeg 1 til 1 og da bør det vel funke som nå? Regner med de bare har satt advarsel for å unngå VGA kabler som det er 99% av og mangler pinne og dessuten ikke er 1 til 1..

    Hvis ikke det funker så er det synd og 75 kr bortkastet. Hvis noe ryker, er det garantisak regner jeg med ;o)

     

    Edit: Må bare få den sub'en bak sofaen hjemme, før kona tilter :ermm:

  10. Ja her var det kornethet, men stripene synes ikke på min TFT. Mønsteret på stolputen til høyre?

    Uansett, sære ISO nivåer til tross, ser ut som støyreduksjonen ikke kan hjelpe optikken nok, dessuten antydning til KA på høyre side av bygningen til venstre. Gjenstår å se om det er testmodell eller ikke som Afseth sier.

     

    Edit: typos som vanlig :o)

  11. Har hatt S2 IS siden Juni. Ikke erfart ulyder eller problemer. Bilde tatt med 15 s eksponering med linsen tildekket viser ingen dead pixels i analyseprogrammet DeadPixelTest, kun 1 misfarget pixel i ett hjørne på denne ekstreme eksponering. Generlelt meget gode bilder og bra ytelse på video og bilder. Eneste er av og til litt lengre autofokustid i svært dårlig lys på full tele. Alt i alt 100 % fornøyd med kameraet.

     

    Edit: reformulering

×
×
  • Opprett ny...