Jump to content

jcberg

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Store fordelen med disk er at man kan kjøpe spill på salg eller kjøpe og selge brukte spill. PC blir litt annerledes for det er helt andre priser og rabatter i det markedet
 2. Noen andre som fikk 10% på valgfri vare i butikk? Tydeligvis forskjell på folk. Forresten helt verdiløst siden alt på Power er dobbelt så dyrt i fysisk butikk som på nett og de prismatcher ikke med sin egen nettside..
 3. Nei det var disk som droppet nå. Fikk ikke gjennom bestilling, begynte å mase på å bli med i kundeklubb og gud vet hva og da var det utsolgt når jeg ble kvitt alle spam dialogene
 4. Neida, men hvis flere er som meg så har innsatsen blitt jekket noen hakk ned siden jeg uansett ikke ville få før jul. Og noobrushet på Demon's Souls har vel uansett avtatt en del og da begynner det å bli mindre viktig å skaffe konsoll fort. Har også sett flere maskiner til salgs på facebook til innkjøpspris, men det sjekker jeg så sjeldent at jeg aldri er førstemann til mølla.
 5. Da tror jeg du har hatt utrolig flaks, jeg sitter altså på PC med Distill som sjekker hver 30 sek og begynte utsjekk umiddelbart når jeg fikk varsel, men det holdt ikke.
 6. Ja, jeg var logget inn og alt mulig så må være maks 40 sekunder fra slipp til utsolgt. Men de hadde maks 20 enheter også da.
 7. Hvor kjapp må man egentlig være? Sjekker siden automatisk hvert 30. sekund med skript, sitter på PCen, la umiddelbart i handlekurv når jeg fikk varsel om endret webside men det var altfor tregt. Må jeg sette ned intervallet enda mer? Redd for å bli flagget på noen måte hvis jeg refresher hvert 5. sekund..
 8. Da kjøper du ihvertfall ikke GX. Forskjellen på CX og GX er at GX er spesiallaget for veggmontering, den ligger helt flatt mot veggen når den er montert. Panelet, bildeprosessering osv er identisk.
 9. Da har du fått en utrolig god pris. Billigste jeg har sett var 12k etter lanseringssalget i vinter/våres. Ja, det er litt artig. TV'en er jo slett ikke liten, men 55" er jo den minste av de vanlige størrelsene nå (dvs. størrelser man får tak i og som har et bredt modellutvalg å velge i). Jeg må bygge om hele kjellerstua mi for å få plass til noe større enn 130cm bred TV, så blir nok 55" på meg i overskuelig fremtid.
 10. Mulig, men hvis man er villig til å kjøpe utgående modell blir det enda billigere. 55" C9 får man til 13k nå, det er billig om du trenger en liten TV.
 11. Hadde også gjort det samme. De som sitter med konsoll i hendene nå er egentlig lotterivinnere som har fått kjøpe et produkt til langt under nåværende markedspris. Hadde ihvertfall vært vanskelig for meg å eie en konsoll med markedspris på 10 - 12 tusen.
×
×
 • Create New...