Jump to content

jcberg

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)
 1. Sikkert ikke helt ute å kjøre, men tipper virkeligheten ikke er så komplisert. Jeg ville ikke blitt overrasket om jeg hadde forhåndsbestilt og ikke fikk tilsendt noen konsoll denne uken. Klage på leveringstid kan man gjøre uansett, men med en vare som denne får man uansett ikke noe kompensasjon for sen levering. Dette uavhengig av at du også har avtalt bort alle rettigheter som kan avtales bort når du godtok salgsbetingelsene.
 2. Skjønner det, men kl 3-4 er jo rushet, og de må nok prioritere å ekspedere de lange køene fremfor å scanne inn nye.
 3. Problemer med 1 av 100 pakker høres høyt ut spør du meg. Hva gjelder summer som går til erstatninger er det nok ca det som kommer inn i forsikringspremie. F.eks. koster det 53 kr å forsikre en pakke verdt 1kr - 7499kr, så etter å ha solgt 100 slike forsikringer har de dekt inn en pakke verdt 5300kr.
 4. Ja det vil dekkes av reklamasjonsretten med mindre du har maskinen stående i et utrolig støvete miljø. Ved normal bruk skal den holde i fem år. Søler du øl på den eller mister den ned trappa må du evt ha forsikring for å få dekket reparasjon. Det har du ofte inkludert i innboforsikringen.
 5. Normalt bruker man vel gummilakk for å kunne rive den av uten å ødelegge originalfinishen. Litt dårlig heft er ønskelig.
 6. Er det riktig at det bare er to års reklamasjonsrett? Jeg reklamerer fremdeles på mine Joy-Con fra 2017 med jevne mellomrom uten at det har vært noe problem. Sist i Januar.
 7. Synes det er rart det skilles mellom privatpersoner og bedrifter som tar overpris. Begge bør boikottes.
 8. Har vært flere poster om at det var en feil og bestillingene vil bli kansellert, men man vet jo aldri. Fikk 12 stykker jeg kjenner til å hjelpe meg ved å bli med i konkurransen men ingen av oss «vant».
 9. Store fordelen med disk er at man kan kjøpe spill på salg eller kjøpe og selge brukte spill. PC blir litt annerledes for det er helt andre priser og rabatter i det markedet
 10. Noen andre som fikk 10% på valgfri vare i butikk? Tydeligvis forskjell på folk. Forresten helt verdiløst siden alt på Power er dobbelt så dyrt i fysisk butikk som på nett og de prismatcher ikke med sin egen nettside..
 11. Nei det var disk som droppet nå. Fikk ikke gjennom bestilling, begynte å mase på å bli med i kundeklubb og gud vet hva og da var det utsolgt når jeg ble kvitt alle spam dialogene
 12. Neida, men hvis flere er som meg så har innsatsen blitt jekket noen hakk ned siden jeg uansett ikke ville få før jul. Og noobrushet på Demon's Souls har vel uansett avtatt en del og da begynner det å bli mindre viktig å skaffe konsoll fort. Har også sett flere maskiner til salgs på facebook til innkjøpspris, men det sjekker jeg så sjeldent at jeg aldri er førstemann til mølla.
 13. Da tror jeg du har hatt utrolig flaks, jeg sitter altså på PC med Distill som sjekker hver 30 sek og begynte utsjekk umiddelbart når jeg fikk varsel, men det holdt ikke.
 14. Ja, jeg var logget inn og alt mulig så må være maks 40 sekunder fra slipp til utsolgt. Men de hadde maks 20 enheter også da.
×
×
 • Create New...