Gå til innhold

Toi.inc

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Toi.inc

  1. Heisann :-) Er på utkikk etter Nike vapor II eller III, helst Ronaldos VM-sko fra 2006 i gul og grønn, men ikke et must. Bruker størrelse 42,5. Dersom noen er interessert i et bytte har jeg 3 relativt nye par:

     

    - Nike tiempo legend Elite hvit/lime 42,5 (små i str)

    - Nike vapor 8 mango 42,5

    - Nike vapor 7 hvit/svart 42,5

  2. Om du får beskjed om å endre ACHI i bios har noen mest sannsynlig åpnet maskinen og satt i SSD...

     

     

    Kompis av meg som sa jeg skulle endre ACHI. Var vel litt dårlig formulert i innlegget, beklager.

     

     

     

    http://bildr.no/view/1013007 <-- Her er det jeg får opp. Det kan godt være at det er jeg som driter meg ut her, men så for meg at det skulle stå listet opp 2 skjermkort der, og ikke bare det ene? Når jeg endrer til maks ytelse, er det ingenting som skjer. Når jeg starter opp css får jeg fortsatt beskjed om at skjermkortet ikke ligger i databasen. Det er mobile intel ® graphics som fremdeles dukker opp sammen med denne meldingen. Any suggestions?

  3. Originalpost: Jeg har stilt opp alle powerinstillinger, stilt ned all grafikk på det laveste, og tatt av vsync..

     

    Noen flere som har problemer med ytelsen på disse pcene? Det er snakk om et spill som er 10 år gammelt, dette burde jo gå fint på en såppas kraftig pc mener jeg.

     

     

     

    Kan vel nevnes at pcen er en demovare fra komplett, men det skal ikke påvirke tingenes tilstand da de ikke opplyste om noen feil på laptopen. Fikk forøvrig blåskjerm ved oppstart i sted, fikk da beskjed om at jeg måtte slå av ahci i bios.

     

    FØRSTE EDIT: Prøvde å laste ned ny skjermkortdriver, endte opp med å få denne feilmeldingen: "AMD Catalyst Mobility kan ikke lastes ned på grunn av ukomatibel maskin-/programvare på denne datamaskinen.

     

    Denne versjonen av skjermkortet ditt støttes ikke. Ta kontakt med produsenten av den bærbare datamaskinen for en oppdatering av skjermkortets driver."

     

    Deretter prøvde jeg å laste ned programmet fra ati/amd som skal automatisk se hvilken driver jeg trenger/om jeg må oppdatere den jeg har. Fikk opp samme feilmelding etter å ha prøvd å lastet ned ny driver gjennom dette programmet.

     

    ANDRE EDIT: Testet CS: Source nå, og her lå jeg på 140fps ca ganske jevnt. Selv om dette er lavt for en ny pc (laptops også), virket det smooth. Ingen settings fiksa, bare skrudd ned grafikkdetaljer. Regner med over 200fps når jeg får inn autoexec osv. Selv om begge spillene sliter med ytelsen, skjønner jeg ikke hvorfor 1.6 sliter så mye hardere enn source. Jeg kjente godt spikes osv også i 1.6, noe jeg ikke merket i CSS.

     

    TREDJE EDIT:

     

    Jeg fant ut at pcen har 2 skjermkort, men at jeg bare får brukt det ene, uansett hva jeg gjør. Om jeg pusher opp alt på maks, merker jeg ikke noen ytelsesforskjell, og den sier heller ikke ifra at jeg bytter skjermkort. Jeg har prøvd å oppdatere biosen, jeg har også prøvd å gjenopprette fabrikkinstillinger uten hell... Er skjermkortet virkelig dødt, eller er det hjernen min som er død?...

     

    1013007.jpeg

     

    1013057.jpeg

     

     

    Begynner å bli temmelig sliten og frustrert nå.. Er relativt grønn i forhold til de som virkelig kan med datamaskiner, så det tar meg lang tid å faktisk finne ut noe som helst. Er det noen som har tips/råd/tilbakemeldinger å gi til en stakkars idiot som meg? :(

  4. Har googlet litt rundt for å se hvilke tilbud som finnes der ute. Det nærmeste for min del blir Volda, og selv det blir litt langt unna. Leter derfor etter noen som kan tilby journalistikkutdanning via nett.

     

    http://www.nks.no/journalistikk-arsstudium <-- Dette er vel det beste tilbudet jeg har funnet så langt. Er det noen som har noen erfaringer, tips eller meninger i forhold til nks sine nettstudier? Er dette tilstrekkelig utdanning til å få en godt betalt jobb?

     

    Noen her som er utdannet som journalist eller som er under utdanning, som kan fortelle litt om studiet?

     

    Kunne først og fremst tenkt meg å jobbe i nettavis, helst innen sport.

     

     

    Må bare beklage at tråden er uryddig. Forhåpentligvis klarer dere å se hva jeg ønsker å få svar på. :-)

  5. VOksenopplæring

     

    eller om du faktisk søker vgs på mange skoler så kan du faktisk komme inn selvom du ikke har noen rett på det .

     

     

    Har søkt, er på 4 plass av de som ikke har rett, og det er over 30 av oss.. Er ikke mer enn 22 år, og har ikke rett på voksenopplæring heller. Sitter fast midt i mellom.

     

    EDIT: Jeg har ringt og forhørt meg om hvor mange søkere osv på de skolene jeg kunne ha gått på, men det er over dobbelt så mange søkere som det er plasser på de fleste av dem. Er som sagt på 4 plass av de som IKKE har rett. Samt 6 og 9 plass på de 2 andre skolene.

     

    Jeg kunne gjort ferdig fagene jeg mangler fra VG2 og 3 Medier og Kommunikasjon. Men mangler 5 totalt, og vet heller ikke hva jeg kan evt gjøre etter jeg er ferdig med fagene. De har petroleumslogistikk hos HiMolde, men vet ikke hvilke jobbmuligheter jeg får ut av det.

  6. Har ikke lengre rett på videregående opplæring som tittelen sier, og må derfor finne andre metoder til videre utdanning.

     

    Ser det er kurs innen vg2 bore og brønnteknikk via internett og helgesamlinger, men har hørt at det er svært få som får seg jobb etter dette. Det jeg tenker på er å ta kurset, deretter ta offentlig eksamen som privatist. Men det jeg da lurer på er om det vil bli gyldig, da jeg ikke har gått TIP førsteåret? Jeg har fullført Allmenfag GK, og medier og kommunikasjon VG1 fra første trinn i VGS. Ingen av disse kan linkes til bore og brønnteknikk.

     

     

    Et annet alternativ jeg ser etter, er kurs eller nettbasert utdanning for å kunne bli prosessteknikker. Om ikke, har jeg fordelen ved at jeg har skoler rundt meg som tilbyr TIP og kjemi og prosess, og kunne derfor ha fulgt undervisningen som privatist om skolen tillater det. Har en kompis som gjorde dette, men vet ikke hva som må til for at de går med på det.

     

     

    Noen som har tips til hva jeg kan gjøre?

     

     

    Takk på forhånd for kreative svar. :-)

  7. Skjønner ikke helt hvorfor svar ikke kan skrives i tråden? Det er et spørsmål om norske lover og regler. Jeg verken oppfordrer til bruk av anabole steroider, eller på noen som helst måte fremmer stoffene. Jeg vil bare vite hva som står i norsk lov, da jeg tydeligvis ikke er oppegående nok til å finne det andre mener står der. :)
    Du misforstår. Det som skal taes på PM er tilbakemeldinger på moderering. Det er bare et standardsvar som limes inn når man modererer. Slik at man slipper at ørten grinunger poster ting som "OMG! Hvorfor slettet du posten min!?!?!?" eller "Er du helt suppegjøk eller? Den hører jo selvsagt mer hjemme under den andre kategorien!"

    På den måten slipper man at tråder dras håpløst offtopic av uinterresante og irrelevante poster.

    Selvsagt kan du spørre om noe er lov eller ikke og få svar på det. :)

     

    Okei, fint at du opplyser om dette. Var ikke klar over det! (er ikke så veldig aktiv her)

  8. Flyttet tråden til ett mer passende forum.

    Denne posten skal ikke kommenteres her, tilbakemeldinger tas på PM.

     

     

    Takk for at du flyttet tråden. Skjønner ikke helt hvorfor svar ikke kan skrives i tråden? Det er et spørsmål om norske lover og regler. Jeg verken oppfordrer til bruk av anabole steroider, eller på noen som helst måte fremmer stoffene. Jeg vil bare vite hva som står i norsk lov, da jeg tydeligvis ikke er oppegående nok til å finne det andre mener står der. :)

  9. Jeg har ofte diskutert steroider blant venner og bekjente. Selv har jeg lest en god del om det, da jeg kjenner til flere i miljøet rundt meg som bruker det.

     

    Noen sier det er lovlig å bruke AAS, men at det er ulovlig å kjøpe og oppbevare stoffene.

     

     

    [Er anabole steroider lovlig å bruke?

     

     

    I følge norsk lov er det faktisk lov å bruke anabole steroider. Dette er veldig omdiskutert og det er ikke umulig at det vil bli kriminalisert innen få år. Vi i Steroider.Net tror ikke kriminalisering vil gjøre det noe bedre for misbrukerne, kommende brukere eller de som jobber innen forebygging.

     

    Er kjøp og salg av anabole steroider lovlig?

     

     

    Lovverket er litt merkelig for selv om det er lov å bruke anabole steroider er det ikke lov å kjøpe eller selge det.

     

    Les gjerne Straffelovens §162B

     

    Dette er sitater fra www.steroider.net - de som er størst på informasjon om AAS i Norge. Her sier de at AAS er lovlig å bruke, men at kjøp og salg er ulovlig.

     

     

    Problemet mitt er at jeg finner ikke hvor det står i norsk lov, at AAS er lovlig å bruke? Kan noen hjelpe meg her? Jeg vil se det skriftlig i norsk lov at det er lovlig.

     

    EDIT: Jeg mener til privat bruk, ikke på resept pga sykdommer eller andre ting.

     

    De av dere bedrevitere som leker AAS-leksikon pga dere har lest litt på steroider.net kan bare trykke backspace eller evt ALT+4 - Jeg driter i hva DERE vet, og hva DERE kan om 'bol'. Jeg vil vite om det er lovlig å bruke eller ikke, og bevis på det.

     

     

    Takk for seriøse svar på forhånd,

     

    - toi.inc

  10. Jeg startet med kickboxing for noen uker siden, og fikk vite at vi skal gå opp i gradene allerede til jul. Tingen er at jeg aldri har hørt om graderingssystem med belter i kickboxing, kan noen forklare hvordan det fungerer?

     

    Vi bruker ikke belter eller drakter på trening, bare vanlige treningsklær, og i kamper bruker de jo stort sett shorts - i motsetning til karakte, taekwondo ect. som bruker den hvite drakta.

     

     

    Kan dette være en form for motivasjonsboost der det egentlig ikke betyr noe, eller er det graderinger i kickboxing?

  11. Har akkurat startet med kickboxing etter et lengre opphold fra kampsport.

     

     

    Er det mulig å tøye muskler og ledd uten noen form for oppvarming? Jeg fikk høre dette av en person som er instruktør ved et helsestudio. Er dette sant?

    Ja, men gjør det veldig forsiktig. Pass særlig på riktig teknikk, hvis ikke kan du ødelegge ryggen og ligamenter i knærne. Personlig liker jeg dynamisk tøying hvis jeg er kald.

     

    Jeg har også hørt folk si at når man når en viss alder, er det for sent å bli myk. Jeg hadde håpet på å kunne klare spagaten etterhvert, men nå er jeg ikke halvveis engang(!). Derfor dreper jo dette utsagnet håpet mitt om å kunne gjøre dette.

     

    Tja, det er lettere å bli myk som ung, men det betyr ikke at det er umulig når man blir eldre. For å kompensere får du bare tøye mer, bedre og riktigere. Hvor gammel er du?

     

    Jeg er ikke eldre enn 20 år enda, men hørte noe om at om man ikke er myk etter man er 14 eller noe sånt, så mister man sjangsen til å bli myk senere.

  12. Har akkurat startet med kickboxing etter et lengre opphold fra kampsport.

     

     

    Er det mulig å tøye muskler og ledd uten noen form for oppvarming? Jeg fikk høre dette av en person som er instruktør ved et helsestudio. Er dette sant?

     

     

    Jeg har også hørt folk si at når man når en viss alder, er det for sent å bli myk. Jeg hadde håpet på å kunne klare spagaten etterhvert, men nå er jeg ikke halvveis engang(!). Derfor dreper jo dette utsagnet håpet mitt om å kunne gjøre dette.

  13. kjøp ''plan b'' de er de med best kvalitet
    Nei.
    og funker sykt bra som triksebrett.
    Nei.
    du burde kjøpe komplett board ;)
    Nei.

     

    Plan B produserer brettene sine som de fleste andre brettmerker. Best kvalitet avhenger mer av hvordan du har brukt det eller behandla det. Skateboard er ferskvare og kvaliteten blir svekka om det står lenge. Er du ny innen skating har du brett i månedsvis og kvalitet har lite å si i starten. Alle store merker har uansett bra nok kvalitet. Foundation, Black Label, Zero, Baker, Sk8mafia, Enjoi, W.I/Blind, Almost, Girl, Chocolate, Anti-Hero, DGK, Habitat, Alien Workshop, Clichè, Flip, Hellrose, Bullet, Speed Demons eller Plan B. Samme hva du velger. Om jeg var ny og skulle valgt hadde jeg valgt det yndlingsskateren kjørte for.

     

    "Triksebrett"? Hvor har du begrepet fra? Alt avhenger av om akkurat den personen liker formen og størrelsen på brettet. Når du starter å skate har det ikke så mye å si, og det er ingenting du blir bedre på eller dårligere på om du har det eller det merket. Velg et merke du liker.

     

    Komplette løsninger kan være greit, men er også tull til en viss grad. Om det er ditt første brett kan du kjøpe komplett for å spare penger. Etter det bør du beholde trucks en stund (blir bedre om du får skatet dem inn og blir vant til ett par), og hjul skifter du når du vil.

     

    Uansett, samme hva du velger er det opp til deg selv om det blir moro eller kjedelig. Du finner ingen brett som lærer deg triks uten å øve, eller motsatt, sålenge du handler i en skatebutikk. Lykke til.

     

    What he said. Da jeg skatet kjøpte jeg stort sett brett hos den lokale skateboardbutikken her i Molde, G-Turn. På nett brukte jeg www.50-50.no.

     

    Jeg vil anbefale Blueprint. De er oppe igjen etter å ha bukket under for finanskrisen. Blueprint er det deiligste brettet jeg har kjørt med, og har stort sett kjørt med det merket.

  14. Jeg lager ikke oppstyr ut av dette, har heller ikke tatt det opp med min arbeidsgiver.

     

    Er bare et helt enkelt spørsmål. Har tenkt litt på dette etter gjentatte møter uten lønn i tillegg til dette kurset.

     

    Har også vært mye kluss med tanke på utbetaling av lønninger, som har resultert i at 5 ansatte har sluttet. Har selv opplevd at jeg ikke har fått utbetalt tillegg, men tok det opp og fikk det utbetalt i neste mndslønn.

     

     

    mange bekker små...

  15. Hei!

     

    Min arbeidsgiver krever at vi skal ta et kurs i fritiden. Dette kurset varer i 1-2 timer, og vi får altså ikke lønn for dette. Kan min arbeidsgiver kreve dette?

     

    Jeg leste på LO sine sider at kurs som er relatert til jobben skal legges i arbeidstiden. Om dette ikke er mulig for arbeidsgiver, skal kurset altså tas i vår fritid med vanlig lønnuten tillegg.

    Gjelder dette selv om man ikke er organisert?

     

    http://www.lo.no/hovedavtalen1/DEL-C/III-A...for-verneombud/

     

     

    Står det noe i arbeidsmiljøloven angående dette?

     

     

    Arbeidsgiveren min arrangerer også møter i helgene som vi er pliktet til å møte på. Disse får vi heller ikke lønn for.

     

     

    Takk på forhånd for seriøse svar.

  16. Et lite rask svar:

    Å fjerne en tatovering koster vel opp til 10.000.

    Du kan bygge på hvis du ønsker å fortsatt ha tribal. Liker du tribal så fortsetter du med det.

    Det er og mulighet for cover-up. Siden det er mørk farge kan det lønne seg med å bleke tatoveringen litt før man starter med nytt. Dette kommer igjen an på hvilket motiv du da velger og fargevalg.

     

     

    La egentlig planene ang tattoo's død pga jeg måtte prioritere pengene på andre ting. Men nå har jeg råd til det igjen!:D

     

    Du nevner at det er mulig for cover up ser jeg. Hvordan bleker man tattooveringen, koster det mye, og vil man da kunne velge et helt nytt motiv?

     

    Har fått sansen for "hawaii" tattoos, noe lignende som Dwayne Johnson har ( http://www.tahititatou.com/db_therock-side-081.jpg ).

     

     

    Takker for svar :)

  17. Heisann!

     

    noen som vet sånn ca hvor mye det hadde kostet å fjerne denne tattooveringen:

    http://img3.nettby.no/users/t/o/i/toisaan/...Picture0019.jpg

     

     

    Eventuelt om det er mulig å bygge den om til en stil lik denne her:

    http://www.kinxi.com/wp-content/uploads/20...r_tattoo_01.jpg

     

     

     

    Det jeg er usikker på, er om den kommer å passe sammen med den jeg har på den andre armen:

    http://img3.nettby.no/users/t/o/i/toisaan/...Picture0020.jpg (dårlig bilde)

     

     

     

    Kom gjerne med tips eller ideer til hva jeg kan gjøre. Fjerning, deretter ta ny - eller bygge på? Hadde vært interessant å høre hva dere mener :)

     

     

    Jeg har også en tattoovering til, som jeg ikke skal gjøre noe med. Tenkte jeg bare skulle vise dere:

    http://img3.nettby.no/users/t/o/i/toisaan/files/DSC00200.JPG

  18. Drar den 100fps i CS 1.6 om man oppdaterer bios?:) Så noen skrive at skjermkortet støttet opp til 220mb eller noe sånt om man gjorde det.

     

    Jeg går teknikk og industriell produksjon VG1 for tiden, og skal bruke programmer som solid edge. Duger denne laptopen til dette?

     

    Mye kjekkere med en så liten laptop enn en på 3kg.

     

    -toi

×
×
  • Opprett ny...